Genomineerd!
Genomineerd!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug

Honderden euro's besparen op uw energierekening

Op Gaslicht.com kunt u in een paar klikken honderden euro's besparen. In 2012 bedraagt het verschil tussen de goedkoopste 3 aanbieders en het gemiddelde van de standaardaanbiedingen van Nuon, Eneco en Essent ruim 400 euro op jaarbasis! Vergelijken loont dus de moeite. Bekijk de video over hoe simpel overstappen is.


Klik hier als de video niet afspeelt

Door de toenemende concurrentie in de energiemarkt zijn de verschillen in energieprijzen van de energieleveranciers groter dan ooit! Daarnaast geven sommige energieleveranciers hoge kortingen via Gaslicht.com, waardoor u honderden euro's kunt besparen op leveringskosten.

Prijsgarantie energieleveranciers

Gaslicht.com heeft met de energieleveranciers de afspraak dat u de getoonde tarieven ook daadwerkelijk en gegarandeerd berekend krijgt.

Dat geldt ook voor exclusieve actietarieven, aanmeldpremies en kortingen. Hoe deze verrekend worden, kunt u terugvinden in de actievoorwaarden.

Betreft het een variabel tarief dat tussentijds kan wijzigen, dan geldt daarbij de afspraak dat de leveringsprijs wordt aangepast met dezelfde wijziging als die vanaf dat moment op Gaslicht.com wordt gepubliceerd.

Waarom overstappen?

Het kan zijn dat u gaat verhuizen, dat u niet tevreden bent over de service van uw huidige energieleverancier of dat u duurzame energie wilt afnemen. De belangrijkste reden om over te stappen naar een andfere energieleverancier is voor de meeste mensen het besparen op energiekosten.

Meld u gratis aan via deze vergelijkingssite en stap over op een nieuw contract of een nieuwe energieleverancier.

Navigatie