De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Honderden euro's besparen op uw energierekening

Op Gaslicht.com kunt u in een paar klikken honderden euro's besparen. In 2020 bedraagt het verschil tussen de goedkoopste 3 aanbieders en het gemiddelde van de standaardaanbiedingen van Vattenfall, Eneco en Essent ruim 400 euro op jaarbasis! Vergelijken loont dus de moeite. Bekijk de video over hoe simpel overstappen is.

Door de toenemende concurrentie in de energiemarkt zijn de verschillen in energieprijzen van de energieleveranciers groter dan ooit! Daarnaast geven sommige energieleveranciers hoge kortingen via Gaslicht.com, waardoor u honderden euro's kunt besparen op de leveringskosten.

Prijsgarantie energieleveranciers

Gaslicht.com heeft met de energieleveranciers de afspraak dat u de getoonde tarieven ook daadwerkelijk en gegarandeerd berekend krijgt. Dat geldt ook voor exclusieve actietarieven, aanmeldpremies en kortingen. Hoe deze verrekend worden, kunt u terugvinden in de actievoorwaarden. Betreft het een variabel tarief dat tussentijds kan wijzigen, dan geldt daarbij de afspraak dat de leveringsprijs wordt aangepast met dezelfde wijziging als die vanaf dat moment op Gaslicht.com wordt gepubliceerd.

Waarom overstappen?

Het kan zijn dat u gaat verhuizen, dat u niet tevreden bent over de service van uw huidige energieleverancier of dat u duurzame energie wilt afnemen. De belangrijkste reden om over te stappen naar een andere energieleverancier is voor de meeste mensen het besparen op energiekosten.

Meld u gratis aan via deze vergelijkingssite en stap over op een nieuw contract of een nieuwe energieleverancier. Naar de Energievergelijker

Geactualiseerd: 27-02-2020

Navigatie