De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over NLE

9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad NLE aan
Ivo Thonon 29-12-2014 - 20:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel helder contract, gewoon in pdf per e-mail, geen gedoe met inloggen, persoonlijke webpagina's en dat soort dingen.

  • Helder contract, heldere manier om meterstanden door te geven, nette manier van salderen (we krijgen zonnepanelen).
  • konden nog niet zeggen wat het voorschotbedrag zou worden, maar ja, daar hebben ze natuurlijk ook de meterstanden voor nodig.
8
Overstapproces
10,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad NLE aan
P.P.M. Lohuis 24-12-2014 - 22:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Vorig jaar voor het eerst via gaslicht.com overgestapt want dat gaat mooi makkelijk en aantrekkelijk geprijst dus daarom dit jaar maar weer overgestapt via gaslicht.com omdat het goed is bevallen

  • Een makkelijke overstap
7
Facturering
7,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
6,0
Ik raad NLE aan
P.F. Zuurendonk 24-12-2014 - 16:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijsstelling, makkelijk overstapproces, eerlijk over hun groene energie. Geen gedoe over de meterstanden, zoals ik bij een eerdere overstap (niet naar NEM) heb ondervonden. Heb verder nog geen ervaring met NEM. Kennelijk zijn ze het niveau van hun schreeuwerige reclames van een aantal jaren geleden te boven gekomen.

  • Goede prijsstelling
  • Makkelijk overstapproces
  • Eerlijk over hun groene energie
  • Welkomstpremie afschaffen, gewoon lage prijs hanteren.
7
Klachtenafhandeling
7,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad NLE aan
J.W.M. 23-12-2014 - 14:41
Overgestapt via Gaslicht.com

De overgang naar de Nederlandse Energie Maatschappij is vlot, zonder problemen verlopen.
Goed dat het opzegproces niet door de klant zelf hoeft plaats te vinden.

  • - Scherpe tarieven, ook bij relatief kleine gebruikers.
  • - Overstap zonder problemen cq. dubbele rekeningen.
  • -
8
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
7,0
Ik raad NLE aan
Koos 23-12-2014 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is vlekkeloos gegaan. Mede vanwege de prijsstelling zijn wij overgestapt, de kosten voor energie zijn voor ons met 10% gedaald, dat was de grootste motivatie om over te stappen.

  • Prijsstelling, resultaat is voor ons een daling in energiekosten met 10%
7
Klantenservice
7,0
Duurzaamheid
7,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
9,0
Ik raad NLE aan
Fred Jalving 22-12-2014 - 10:51
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap van mijn vorige energie leverancier naar NEL is perfect verlopen, zowel de eindafrekening van mijn vorige leverancier als het ongestoord doorgaan van de gas en electra levering en bovenal de duidelijkheid in de communicatie.

  • Zie boven alsmede de prijstelling van NEL
  • Geen tot op heden
7
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad NLE aan
Naaijkens 22-12-2014 - 09:58
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap was zeer gemakkelijk en eenvoudig uit te voeren, het aanbod was zeer transparant

6
Duurzaamheid
6,0
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
6,0
Jaap 20-12-2014 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Volgens mij wel goed, maar pas kort ervaring met deze aanbieder.

  • Prijs was prima
  • Rot reclames
8
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
9,0
Ik raad NLE aan
Menno Bakker 20-12-2014 - 09:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog weinig ervaring met deze leverancier, Eerst per 2-12-2014 overgestapt.

  • Eerste indruk is positief. Afgaande op de jongste scorelist van gaslicht.com (Dagblad v/h Noorden 20-12-2014) lijkt de overstap naar deze energieleverancier een goede keuze.
7
Facturering
7,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
9,0
Jeanne Verburg 19-12-2014 - 15:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben pas anderhalve maand klant van de Ned.Energie Maatschappij, en dus nog niet zoveel ervaring met ze. Tot nu toe wel tevreden.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie