De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Nuon
60% van de klanten raadt Nuon aan.
31% zegt Nuon misschien aan te raden.

Nuon ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nuon geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Nuon ervaringen en beoordelingen. Is Nuon uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Nuon plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Nuon met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nuon
Het voordeligste actiepakket van Nuon!
Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jr
Welkomstpremie
€ 160
Jaarprijs
€ 1890,52
60%
van 159 klanten zou deze leverancier aanbevelen
31% misschien 9% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K de Groote 22-8-2019 - 15:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Het leek allemaal goed te gaan alleen tijdens het aflezen van de meterstanden [slimme meter] bleek
er een storing te zijn n het afleessysteem van de gasmeter te zijn nuon het toen contact gezocht
met de netbeheerder en is er een geschatte meterstand gekomen,
In MIJN NUON stondenechter alleen maar de meterstanden van elektra.. ik heb toen tel. fonisch
contact gezocht en toen kreeg ik dat pas te horen waarbij bleek dat de schatting juist was geweest
want ik had de standen zelf ook genoteerd, dit doe ik trouwens elke week.
u zit ik te wachten op de eindafrekening van Budgetenergie want het inmiddels 3 week geleden
en in deze tijd van automatisering had het toch wel al geregeld moeten zijn, maar ja als je moet
betalen zijn ze er wel bij maar terugbetalen zijn ze niet zo snel.

Met vr, groet,
K de Groote

  • de klantenservice van nuon was vriendelijk en duidelijk, verder weet ik nog niet.
  • eindafrekening sneller afwerken kan gemakkelijk binnen 14 dagen.
  • dit geld voor iedereen.
Beoordeling
7
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 7
Facturering: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Pierre van den Bosch 22-8-2019 - 09:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Het aanbod op Gaslicht.com is duidelijk. Het overstappen is ook makkelijk. Het enige waarvan ik niet zeker weet of het goed gaat is de EINDAFREKENING bij de maatschappij waar je vertrekt! Hoe weet ik 100 % zeker dat ik bij de eindafrekening toch niet te veel betaal? Of voor zaken betaal die ik al betaald heb? Of "per ongeluk" iets vergeten?

  • Controle laten plaatsvinden op de eindafrekening!
Opmerking van Gaslicht.com 22-8-2019 - 13:13
Beste meneer van den Bosch,

Bedankt voor uw review. Als u de eindafrekening van uw leverancier heeft ontvangen, kijken wij deze graag voor u na. U kunt deze sturen naar info@gaslicht.com, met hierbij de vraag of wij deze afrekening voor u na willen kijken.
Dan geven wij u antwoord of uw leverancier de afrekening correct voor u heeft opgesteld.
Wanneer u andere vragen heeft, horen wij dat uiteraard ook graag.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling
5
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 5
Prijsstelling: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Chris Septer 21-8-2019 - 20:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben via jullie bij vattenfall terecht gekomen omdat Eneco niets met de prijs wilde doen maar weet verder van het hele internet gebeuren niets af dus ontvang ook geen rekening maar weet alleen wat er per maand wordt afgeschreven ik ben een beetje digibeet en was al 46jaar klant van Eneco en wilde zien of er een mogelijkheid was om korting te krijgen.Eneco heeft mij na de overstap wel gebeld of ik de overstap wilde terug draaien met vergoeding van een eventuele afkoopsom maar dat heb ik geweigerd omdat afspraak is afspraak voor mij geld dus ik wacht het dit jaar wel af.

Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 7
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gijs 21-8-2019 - 12:13
Overgestapt via Gaslicht.com

scherpe prijs en een eenvoudige overstap.

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
De waard 21-8-2019 - 11:25
Overgestapt via Gaslicht.com

De financiële aanbieding zeer aantrekkelijk. En alles eerst geregeld.
Deze review is het meeste werk.

  • Kosten weer omlaag
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Eric 21-8-2019 - 09:29
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ging gladjes; geen problemen. Ook de communicatie verliep prima: per mail werd e.e.a. goed uiteengezet.

  • Geen; je krijgt wat je verwacht
  • kleintje: persoonlijke inlog pagina op de website werkt niet met Firefox...
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
vincent 21-8-2019 - 08:27
Overgestapt via Gaslicht.com

elk jaar overstappen loont. de kortingen zijn hoger als je overstapt.

  • heel makkelijk via gas en licht.com duidelijk en transparant
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: 7
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 7
Facturering: 7
Overstapproces: 7
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C Slendebroek 20-8-2019 - 18:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Wil graag met jullie in gesprek

  • Graag wil ik jullie spreken over een telefoongesprek van gaslicht.com
Opmerking van Gaslicht.com 21-8-2019 - 15:39
Beste mevrouw Slendebroek,

Bedankt voor uw bericht. Ik heb zojuist telefonisch contact met u gehad, omdat u waarschijnlijk door een instantie telefonisch benaderd bent die onze naam misbruikt. Wij bellen namelijk geen klanten op met een voorstel voor een energiecontract of leverancier.
Wanneer u in de toekomst weer benaderd wordt door zo'n partij, horen wij dat graag. Het is namelijk niet de bedoeling dat onze goede naam hierdoor beschadigd wordt. Als u toevallig nog contactgegevens of een telefoonnummer van deze partij heeft, ontvangen wij dat graag van u.
U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@gaslicht.com, of u mag bellen naar 0342 411350. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ralph Hupkens 20-8-2019 - 11:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging geruisloos, geen omkijken naar gehad, geen geneuzel.

  • geruisloze overstap
  • weer goedkoper jaar zo
  • mmm vraag dat over een jaar nog eens :-)
Beoordeling
6
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 6
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
S Veenstra 19-8-2019 - 20:45
Overgestapt via Gaslicht.com

ik ging voor een nieuw contract om de aanmeldings premie maar het werd een verlenging en zit al 2 jaar nu naast de premie,
misschien kunnen jullie een waarschuwing geven blijf niet bij de zelfde maar stap over naar een ander om de aanmeldings premie te krijgen al die kleine lettertjes leest toch niemand vraag waarom stap je over

  • zie hier boven
Opmerking van Gaslicht.com 20-8-2019 - 15:23
Beste meneer/mevrouw Veenstra,

Bedankt voor uw review. Op de beginpagina wordt in de energievergelijker gevraagd of u uw huidige leverancier aan wilt geven. Dit om te voorkomen dat u voor uw huidige leverancier aanmeldt, omdat het aanbod van leveranciers op onze website voor nieuwe klanten geldt. Als u 12 maanden of langer bij een leverancier geen klant bent geweest, wordt u door de leverancier weer als nieuwe klant gezien.
Ik vind het vervelend om te lezen dat u deze informatie heeft gemist, en hierbij ook uw welkomstpremie bent misgelopen.
Graag wil ik u dan ook vragen om eventuele tips per e-mail naar mij toe te sturen, want verbeterpunten zijn altijd welkom! U mag uw mail sturen naar info@gaslicht.com, uiteraard mag u ook altijd even bellen naar 0342 411350.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke

Navigatie