Genomineerd!
Genomineerd!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Qurrent

Qurrent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Qurrent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Qurrent ervaringen en beoordelingen. Is Qurrent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Qurrent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Qurrent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Qurrent

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Peter van Doorn 28-8-2019 - 11:49

Je wordt door de4 klantenservice constant aan het lijntje gehouden.
Ik vraag me af of iemand wel wat doet daar op de klantenservice

  • geen
  • comminucatie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 8
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J&W 9-8-2019 - 14:02

Slechte partij! Nooit overstappen naar Qurrent!
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam als ze voor je deur staan, maar daarna houdt het op!
Slechte communicatie! Spook(af)rekeningen!
Niet doen!

  • GEEN
  • - Een vast contactpersoon bij vragen
  • - Een goede communicatieopleiding voor de medewerkers
  • - Klantvriendelijke medewerkers
  • - Heldere en duidelijke communicatie zou fijn zijn
Opmerking van Gaslicht.com 12-8-2019 - 15:23
Beste meneer/mevrouw,

Dat is inderdaad een hele vervelende ervaring als ik het zo lees. Inmiddels is Qurrent overgenomen door Greenchoice, zij zullen dus zelf geen energiecontracten meer aanbieden.
Wanneer u in de toekomst vragen heeft voor een energieleverancier, mag u ons altijd benaderen. Wij helpen u namelijk graag!
U kunt dan een e-mail sturen naar info@gaslicht.com, of u mag bellen naar 0342 411350.

Vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Yvonne 30-5-2019 - 11:51

Al jaren afnemer bij qurrent. Kreeg een verlengingsaanbod (via een link in een email naar hun site). aanbod geaccepteerd. BEvestiging ontvangen. daarna fusie met greenchoice en alles gaat mis. Ze factureren een hoger bedrag dan volgens aanbod. Op mail reageren ze " we passen je maandbedrag wel aan" , maar het gaat natuurlijk om het tarief want anders mag je aan het eind extra betalen voor hoger gebruik. Op die mail reageert niemand meer. Krijg nu ook een mail dat ze geld terug willen omdat ik onterecht korting zou hebben gekregen op vastrecht, want mijn contract loopt korter dan ze dachten ??? Niemand reageert, geen adquate afhandeling. Ik ben erg teleurgesteld want sta 100% achter het concept van groene energie, maar niet op deze manier.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Wesley 28-3-2019 - 16:11

Pas op met dit bedrijf.

Ik heb op 21 december 2018 opgezegd, kreeg netjes een afrekening van Qurrent met een bedrag dat ik terug zou krijgen. Rond de 250 euro. De boete van het eerder overstappen er al gehaald.

Twee weken later word het betaald minus 1 maand.

Na een hele lange mail wisseling heb ik ze vandaag maar gebeld. Waar ze na 5/6 werkdagen pas reageren.

Nu blijkt dat Qurrent de opzegging pas 3 weken (12 januari) later behandeld en dus net na de maandelijkse incasso ronde op de 8ste van de maand.

Dus januari ook betaald. Kreeg ik een email met een betalingsachterstand, dus ik weer het maandelijkse bedrag overgemaakt. Heeft Qurrent deze geboekt op februari 2019.

Nu zeggen ze ja, maar de afrekening is gemaakt op 13 februari dus weer na de 8ste.

Ik heb nu 2 maanden betaald voor lucht.

En geen manier om dit via de email en telefonisch terug te krijgen.

En als je ze belt zijn ze enorm onbeschoft.

Ohhh en niet geheel onbelangrijk, ze sturen screenshots mee. Maar vergeten dat ze 2 schermen hebben en je dus in mijn geval een broef van een andere klant kan mee kijken. Erg slechte privacy zaak dus.

  • Lijkt iets goedkoper
  • Alles, of beter nog, opdoeken die zooi
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Boze ex klant 27-3-2019 - 11:26

Geen.

  • Aardig personeel.
  • op alle vlakken valt er wat te verbeteren! Zo werd er een voetbal shirt beloofd en nooit gekregen.. Zo zouden ze geduld hebben en samen met mij het willen afhandelen maar werd alles verstuurd naar TKB ( afschuwelijke incasso ) terwijl Qurrent ook nog om het zelfde bedrag vroeg.. dus 2 bedrijven wouden geld van mij en dan TKB die er meteen 200 euro boven op gooide.. zooitje ongeregeld! Ik Raad Qurrent juist bij iedereen om me heen af!

Reacties

J&W 9-8-2019 - 14:03
Dit lijkt heel veel op onze slechte ervaring met dit bedrijf!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 3
Facturering: 3
Overstapproces: 3
Klantenservice: 3
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C. de Zeeuw 25-3-2019 - 22:33

Qurrent incasseert termijnbedragen ten onrechte na beëindiging van het contract. Na stornering volgt direct de incasso in plaats van een juiste eindafrekening.
Qurrent begrijpt het verschil tussen een eindfactuur en een termijnbedrag niet. Daarnaast boort Qurrent me een vriendenkorting door de neus. Na veel bellen en mailen kan een medewerker het toch terug vinden in de administratie. Ook haar incassobureau TKB (Trust Krediet Beheer...) heeft haar administratie niet op orde, maar stuurt per sms (!) en e-mail de ene onterechte aanmaning na de ander, maar vergeet de tussentijdsgemaakt afspraken even.

  • Qurrent wordt overgenomen door Greenchoice en stopt dus feitelijk. Heel goed. O ja , Greenchoice was die partij die een enorme boete ontving van de ACM omdat ze vergat e.e.a. terug te betalen aan haar klanten.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Overstapproces: n.v.t.
Klantenservice: 3
Prijsstelling: 3
Online dienstverlening: 5
Facturering: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
edwin 24-3-2019 - 11:02

Na een aantal jaren bij Qurrent te hebben gezeten, stap ik direct over nadat ik de jaarrekening van 2018 heb gekregen. Per 1-1-2019 is de energiebelasting omhoog gegaan ( zou gemiddeld 30,- per maand zijn) , maar kreeg per email een verhoging van 65,- . Ik heb gebeld waarom dit 65,- is en niet ongeveer 30,- maar kreeg daar geen antwoord op. "We kunnen ook een verhoging van 15,- doen als u dat wilt". Ik heb in 2018 bijna 20% minder gas verbruikt. Ik had dan ook gedacht geld terug te krijgen, maar ik blijk net zoveel te moeten betalen als het jaar daarvoor. Qurrent heeft de prijzen gedurende het jaar zoveel verhoogd, dat mijn bezuiniging niets heeft opgeleverd. Qurrent had mij ervan op de hoogte moeten stellen en gedurende het jaar de maandbedragen moeten verhogen. In plaats daarvan mag ik dit pas aan het einde van de periode vernemen. Als ik dezelfde hoeveelheid gas had verbruikt, dan had ik met de jaarafrekening even 500,- af mogen tikken. Ik begrijp dus inmiddels waar die 65,- vandaan komt..

  • geen
  • - de slechte service
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 2
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
dick 24-2-2019 - 11:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap gaat normaal.

  • Leuk dat er acties zijn mbt Feyenoord.
  • Termijnbedrag per maand is veel te hoog ingeschat,mijn verbruik is al jarenlang stabiel te noemen. Qurrent stelt een veel te hoog termijnbedrag in per maand, met een bepaald minimum. Hierdoor betaal ik nu elke maand teveel, hopelijk krijg ik dan wel het teveel betaalde terug van leverancier Qurrent... Maar dat is dus nog even afwachten...
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: 5
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 5
Facturering: 3
Overstapproces: 5
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Paul 22-2-2019 - 12:17

Hopeloze website. Dashboard bijna nooit bereikbaar.

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 6
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gonda Kok 21-2-2019 - 13:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Qurrent overstap is goed verlopen.

  • Qurrent incasseerde het maandbedrag voordat mijn contract inging en mijn meterstanden waren doorgegeven.
  • Je betaalt 2 keer je maandbedrag in 1 maand. Dit is voor het eerst dat ik dat mee heb gemaakt.

Navigatie