De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Qurrent
38% van de klanten raadt Qurrent aan.
50% zegt Qurrent misschien aan te raden.

Qurrent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Qurrent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Qurrent ervaringen en beoordelingen. Is Qurrent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Qurrent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Qurrent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Qurrent
38%
van 8 klanten zou deze leverancier aanbevelen
50% misschien 13% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Yvonne 30-5-2019 - 11:51

Al jaren afnemer bij qurrent. Kreeg een verlengingsaanbod (via een link in een email naar hun site). aanbod geaccepteerd. BEvestiging ontvangen. daarna fusie met greenchoice en alles gaat mis. Ze factureren een hoger bedrag dan volgens aanbod. Op mail reageren ze " we passen je maandbedrag wel aan" , maar het gaat natuurlijk om het tarief want anders mag je aan het eind extra betalen voor hoger gebruik. Op die mail reageert niemand meer. Krijg nu ook een mail dat ze geld terug willen omdat ik onterecht korting zou hebben gekregen op vastrecht, want mijn contract loopt korter dan ze dachten ??? Niemand reageert, geen adquate afhandeling. Ik ben erg teleurgesteld want sta 100% achter het concept van groene energie, maar niet op deze manier.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Wesley 28-3-2019 - 16:11

Pas op met dit bedrijf.

Ik heb op 21 december 2018 opgezegd, kreeg netjes een afrekening van Qurrent met een bedrag dat ik terug zou krijgen. Rond de 250 euro. De boete van het eerder overstappen er al gehaald.

Twee weken later word het betaald minus 1 maand.

Na een hele lange mail wisseling heb ik ze vandaag maar gebeld. Waar ze na 5/6 werkdagen pas reageren.

Nu blijkt dat Qurrent de opzegging pas 3 weken (12 januari) later behandeld en dus net na de maandelijkse incasso ronde op de 8ste van de maand.

Dus januari ook betaald. Kreeg ik een email met een betalingsachterstand, dus ik weer het maandelijkse bedrag overgemaakt. Heeft Qurrent deze geboekt op februari 2019.

Nu zeggen ze ja, maar de afrekening is gemaakt op 13 februari dus weer na de 8ste.

Ik heb nu 2 maanden betaald voor lucht.

En geen manier om dit via de email en telefonisch terug te krijgen.

En als je ze belt zijn ze enorm onbeschoft.

Ohhh en niet geheel onbelangrijk, ze sturen screenshots mee. Maar vergeten dat ze 2 schermen hebben en je dus in mijn geval een broef van een andere klant kan mee kijken. Erg slechte privacy zaak dus.

  • Lijkt iets goedkoper
  • Alles, of beter nog, opdoeken die zooi
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Boze ex klant 27-3-2019 - 11:26

Geen.

  • Aardig personeel.
  • op alle vlakken valt er wat te verbeteren! Zo werd er een voetbal shirt beloofd en nooit gekregen.. Zo zouden ze geduld hebben en samen met mij het willen afhandelen maar werd alles verstuurd naar TKB ( afschuwelijke incasso ) terwijl Qurrent ook nog om het zelfde bedrag vroeg.. dus 2 bedrijven wouden geld van mij en dan TKB die er meteen 200 euro boven op gooide.. zooitje ongeregeld! Ik Raad Qurrent juist bij iedereen om me heen af!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 3
Facturering: 3
Overstapproces: 3
Klantenservice: 3
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C. de Zeeuw 25-3-2019 - 22:33

Qurrent incasseert termijnbedragen ten onrechte na beëindiging van het contract. Na stornering volgt direct de incasso in plaats van een juiste eindafrekening.
Qurrent begrijpt het verschil tussen een eindfactuur en een termijnbedrag niet. Daarnaast boort Qurrent me een vriendenkorting door de neus. Na veel bellen en mailen kan een medewerker het toch terug vinden in de administratie. Ook haar incassobureau TKB (Trust Krediet Beheer...) heeft haar administratie niet op orde, maar stuurt per sms (!) en e-mail de ene onterechte aanmaning na de ander, maar vergeet de tussentijdsgemaakt afspraken even.

  • Qurrent wordt overgenomen door Greenchoice en stopt dus feitelijk. Heel goed. O ja , Greenchoice was die partij die een enorme boete ontving van de ACM omdat ze vergat e.e.a. terug te betalen aan haar klanten.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Overstapproces: n.v.t.
Klantenservice: 3
Prijsstelling: 3
Online dienstverlening: 5
Facturering: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
edwin 24-3-2019 - 11:02

Na een aantal jaren bij Qurrent te hebben gezeten, stap ik direct over nadat ik de jaarrekening van 2018 heb gekregen. Per 1-1-2019 is de energiebelasting omhoog gegaan ( zou gemiddeld 30,- per maand zijn) , maar kreeg per email een verhoging van 65,- . Ik heb gebeld waarom dit 65,- is en niet ongeveer 30,- maar kreeg daar geen antwoord op. "We kunnen ook een verhoging van 15,- doen als u dat wilt". Ik heb in 2018 bijna 20% minder gas verbruikt. Ik had dan ook gedacht geld terug te krijgen, maar ik blijk net zoveel te moeten betalen als het jaar daarvoor. Qurrent heeft de prijzen gedurende het jaar zoveel verhoogd, dat mijn bezuiniging niets heeft opgeleverd. Qurrent had mij ervan op de hoogte moeten stellen en gedurende het jaar de maandbedragen moeten verhogen. In plaats daarvan mag ik dit pas aan het einde van de periode vernemen. Als ik dezelfde hoeveelheid gas had verbruikt, dan had ik met de jaarafrekening even 500,- af mogen tikken. Ik begrijp dus inmiddels waar die 65,- vandaan komt..

  • geen
  • - de slechte service
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 2
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
dick 24-2-2019 - 11:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap gaat normaal.

  • Leuk dat er acties zijn mbt Feyenoord.
  • Termijnbedrag per maand is veel te hoog ingeschat,mijn verbruik is al jarenlang stabiel te noemen. Qurrent stelt een veel te hoog termijnbedrag in per maand, met een bepaald minimum. Hierdoor betaal ik nu elke maand teveel, hopelijk krijg ik dan wel het teveel betaalde terug van leverancier Qurrent... Maar dat is dus nog even afwachten...
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: 5
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 5
Facturering: 3
Overstapproces: 5
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Paul 22-2-2019 - 12:17

Hopeloze website. Dashboard bijna nooit bereikbaar.

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 6
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gonda Kok 21-2-2019 - 13:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Qurrent overstap is goed verlopen.

  • Qurrent incasseerde het maandbedrag voordat mijn contract inging en mijn meterstanden waren doorgegeven.
  • Je betaalt 2 keer je maandbedrag in 1 maand. Dit is voor het eerst dat ik dat mee heb gemaakt.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 2
Facturering: 8
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
A.d. Van Brakel 19-2-2019 - 09:32

Heb in augustus overstap aangevraagd en deze is in december 2018 ingegaan hierbij zou ik voor 400 euro kadobonnen krijgen van mediamarkt. Na meerdere malen beleen en mailen krijg ik steeds hetzelfde te horen we zijn er mee bezig. Er wordt niet goed gecommuniceerd en zeker niet aan de klant gedacht om mee te denken of op dehoogte te houden van de ontwikkeling. Heb er geen goed woord voor over dan Qurrent moet nog heel veel leren en zeker beter voor je klanten zorgen. Geen aanrader wat mij betreft

  • Overzichten van de rekening
  • De rest te weten klantvriendelijkheid, behulpzaam, contract nakomen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Facturering: 1
Prijsstelling: 6
Duurzaamheid: 6
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Herman Schinkel 13-2-2019 - 12:06

Ik ben op 2-2-2019 van leverancier veranderd, na afloop van mijn jaarcontract. En ik heb in het contractjaar 12 maand termijnen betaald. Qurrent heeft voor het volgende jaar, waar zij dus geen contract met mij hebben een voorschottermijn in rekening gebracht en geïncasseerd. Ik heb die incasso gestorneerd. Nu blijft Qurrent mij achtervolgen met aanmaanbrieven en mails waarin gedreigd wordt met incassokosten en deurwaarders. Ik heb diverse malen telefonisch contact gehad maar dat levert niets op. Zij blijven volhouden in hun mantra dat ik moet betalen voor een periode waarin ik een contract heb met een nieuwe leverancier. En dat dat verrekend wordt bij de eindafrekening. Ik ben echter niet van plan om twee leveranciers allebei een bedrag te betalen. Dat heb ik al drie maal telefonisch aan Qurrent mensen uitgelegd maar ze blijven met deurwaarders dreigen.

  • Een incasso procedure die na twaalf termijnen een afrekening maakt

Navigatie