Gaslicht.com
9,2 5264

Essent geeft overstappers nu 300 euro korting

* Deze actie is reeds geëindigd. Op het moment klant van Essent? Bekijk dan de verlengactie en bespaar door klant van Essent te blijven.

Energieleverancier Essent geeft met ingang van 25 januari maar liefst 305 euro korting aan overstappers. Het is voor het eerst dat Nederlands grootste energieleverancier zo'n hoge cashback geeft om klanten te winnen. De korting geldt alleen voor wie overstapt via Gaslicht.com of Energiewereld.nl.

Essent in TOP 5

Consumenten die zich 14 januari via Gaslicht.com of Energiewereld.nl hebben aangemeld voor groene stroom en gas van Essent, krijgen zelfs 350 euro op hun bankrekening gestort. Hier hebben velen al van geprofiteerd, ongetwijfeld het gevolg van het feit dat Essent op de derde plaats in de TOP 5 stond. De actie was helaas van korte duur, want degenen die er nog een nachtje over wilden slapen alvorens de overstap te wagen, krijgen 300 euro terug. En wie tot vandaag gewacht heeft, krijgt 305 euro.

Essent weer goedkoper dan Eneco en Nuon

Wie nog nooit is overgestapt, is op jaarbasis toch nog altijd ruim 300 euro goedkoper uit dan bij de standaardleveranciers. Essent is hiermee goedkoper dan concurrenten Nuon en Eneco. De totale jaarkosten bedragen voor een gemiddeld huishouden dan 1448 euro in plaats van 1753 euro.

Prijsvechters

Alleen prijsvechters zoals de Nederlandse Energie Maatschappij en Energie:direct zijn nog goedkoper. Essent staat op 25 januari weer in de TOP 5 en wel op de vijfde plaats. Naast voornoemde prijsvechters zijn ook Greenchoice en MAIN Energie nog een paar tientjes goedkoper op jaarbasis.

Energie vergelijken loont

Een gemiddeld huishouden bespaart tot € 350 per overstap. Bent u nog nooit gewisseld van leverancier? Vul dan eens de energievergelijker in en ontdek direct wie de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie is.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. U kunt daarom niet meer reageren.

Gerelateerde nieuwsberichten