De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer

door Jeanet Woldring 4 reacties

GRONINGEN, 3 december 2014 - Internetondernemer Ben Woldring duikt met de introductie van Poliswijzer.nl in de markt van zorgverzekeringen. Met ruim zestien jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied stort de Bencom Group zich nu ook op de onoverzichtelijke zorgmarkt met een wirwar aan polissen. Dit vanuit zijn missie: consumenten duidelijkheid en eenvoud brengen in complexe markten.

Groot prijsverschil tussen polissen

Met Poliswijzer.nl laat Ben Woldring op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien dat het mogelijk is om te besparen op de premie zonder dat de verzekerde hoeft te vrezen voor verminderde zorgkwaliteit. “Per 1 januari gaan de meeste premies flink omhoog. Op Poliswijzer.nl laten we zien dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste polis met volledig vrije zorgkeuze alleen al ruim 300 euro op jaarbasis bedraagt, nog zonder een verhoogd eigen risico”, aldus Woldring. Dit grote verschil is opmerkelijk, aangezien de minimale dekking van iedere basisverzekering identiek is. Wanneer je ook nog kijkt naar een verhoogd eigen risico en de budgetpolissen waarmee de vrije zorgkeuze kan worden beperkt, zijn de prijsverschillen nog groter.

Alle zorgverzekeraars

Poliswijzer.nl is met ruim vijftig verzekeraars momenteel een van de meest volledige vergelijkers van zorgpremies in Nederland. Daarbij zijn een aantal grote publieke collectiviteitskortingen meegenomen. Overeenkomstig de gedachte achter de sites Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com wordt de onafhankelijkheid bewaakt doordat verzekeraars niet betalen om in de vergelijking opgenomen te worden en er geen verzekeraar (mede)eigenaar is van Poliswijzer.nl.

Volledige resultatenlijst met slimme filters

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaf in haar nieuwsbericht van 18 november j.l. aan dat ze het zou toejuichen als vergelijkingssites na invoer van gegevens niet eerst een top 3 laten zien, maar direct een volledige resultatenlijst aan de consument tonen. Bij de ontwikkeling van Poliswijzer.nl is rekening gehouden met deze wens van de AFM in het belang van de consument, door na invoer van leeftijd en postcode, direct een volledige resultatenlijst te tonen. Hiermee is in één oogopslag duidelijk welke polissen het voordeligst zijn. Tegelijkertijd hoef je op Poliswijzer.nl geen lange vragenlijsten in te vullen of eindeloos heen en weer te klikken om tot een keuze te komen dankzij snelle en slimme filtermogelijkheden. De consument zit daarmee zelf aan de knoppen.

Poliswijzer.nl introductiefilm: https://www.poliswijzer.nl/videos

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 3 december 2014
Geactualiseerd: donderdag 28 september 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (4)

Geplaatst door: Iedereenbespaart.nl ()

In mijn optiek een welkome aanvulling. Het is redelijk eenvoudig snel een vergelijking te maken. Persoonlijk druk ik vergelijking websites meteen weg als het niet snel genoeg duidelijk is.

Geplaatst door: John ()

Maar zeer weinig collectieve kortingen, voor een zeer beperkte groep. Zo ontbreekt b.v. mijn collectieve korting voor ambtenaren bij de IZA!

Geplaatst door: sander ()

geen meerwaarde tov andere websites. Collectieve kortingen ontbreken. Goedkoopste polis is zilveren kruis (met korting voor 80% van de Nederlanders) niet Anderzorg. Overigens is dit een probleem met alle andere vergelijkingssites.

Opmerking van de redactie op 04-12-2014
Collectiviteitskortingen niet gevonden op de site? Dat is jammer, we vermelden ze namelijk wel. Mogelijk niet duidelijk genoeg vindbaar...
Geplaatst door: Ineke ()

Gefeliciteerd met de nieuwe site! Ziet er goed uit!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie