De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Deel uw mening met de toezichthouder

door Marlies Hazenberg 1 reactie

Tot 15 maart 2014 kunt u uw mening of idee direct delen met de toezichthouder achter ConsuWijzer. Via denkmee.acm.nl gaat ACM (Autoriteit Consument & Markt) 6 weken lang het gesprek met u aan over de aanpak van de thema’s op haar Agenda 2014-2015. Log daarom nu in op denkmee.acm.nl. Dat kan simpel en snel via uw profiel op Facebook. Of rechtstreeks via de site Denkmee.acm.nl

De thema’s

De thema’s op de Agenda zijn onder andere gekozen op basis van uw vragen en klachten bij ConsuWijzer. Met drie van de zes thema’s hebt u als consument zelfs dagelijks te maken. Dit zijn:

De online consument

Bijna iedereen maakt gebruik van internet. Het internet brengt veel voordelen met zich mee. Maar ook risico’s. Bijvoorbeeld omdat sommige apps of websites niet duidelijk zijn over wat zij met uw gegevens doen. Of webwinkels die zich niet aan de regels houden. Hoe vindt u dat de toezichthouder dat moet aanpakken?
Bekijk de video bij het thema "de online consument"

Consument in de zorg

Samenwerking in de zorg kan leiden tot betere zorg. Maar soms kan het ook leiden tot minder keuze. Vindt u dat u vrij kunt kiezen als het gaat om zorgaanbieders? Bijvoorbeeld het kiezen van een huisarts of ziekenhuis? Of hebt u het idee dat uw keuze door andere partijen wordt bepaald? De medewerkers van ACM horen graag of u drempels ervaart bij het wisselen van aanbieder. Als u zorgverzekeringen gaat vergelijken heeft u overigens meer inzicht m.b.t. de keuzevrijheid bij de zorgverzekeraars.
Bekijk de video bij het thema "Consument in de zorg"

Overstapdrempels

Hoe moeilijk of makkelijk vindt u het om over te stappen? Bijvoorbeeld naar een andere energieleverancier of zorgverzekeraar? Wat hebt u nodig om de beste keuze in uw situatie te maken? Ga in gesprek met de medewerkers van ACM. 
Bekijk de video bij het thema "Overstapdrempels"

De andere thema’s waarover u mee kunt praten zijn: ‘Investeringsbereidheid in telecom- en energienetwerken’, ‘Publieke aanbestedingen’ en ‘Toetreding in de bancaire sector’.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 5 februari 2014
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, sinds begin 2017 ben ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vind ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Reacties (1)

Geplaatst door: denbreejen ()

IK HEB SINS 01-02-2014 EEN USB STIK MET INTERNET VAN T-MOBILE EN DAT WERK BIJ MIJN BEREGOED VOOR 32.EURO PER MAAND HEB IK 10 G.B. SNEL INTERNET PER MAAND EN DAAR NA GAAT DE SNELHIJD TERUG DAAR VOOR HAD IK VODAFONE 2.G.B. VOOR 28.EURO DUS DAT IS WEL EEN VERSCHIL MET 10.000 MB KAN IK OOK NAAR SERIES KIJKEN ZONDER DIE STOMME RECLAME

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie