Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Delta breidt pilot WifiSpots uit in Zeeland

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Net als Ziggo en UPC gaat Delta WifiSpots stapsgewijs uitrollen in haar verzorgingsgebied. Hiermee kunnen internetabonnees gratis en onbeperkt draadloos internetten. Afgelopen zomer startte de Zeeuwse energie- en multimedia aanbieder met het beschikbaar stellen van WifiSpots in Vlissingen. Naar aanleiding van deze proef heeft Delta besloten de pilot stapsgewijs verder uit te breiden in Zeeland.

WifiSpots netwerk

Alle Wifi-modems van internetklanten van Delta vormen samen het Zeeuwse WifiSpots netwerk. Hiermee worden klanten zelf gastheer of gastvrouw van een WifiSpot. Andere internetklanten van Delta kunnen hier gebruik van maken.

WifiSpots in heel Zeeland

Op 21 november start de uitrol naar de rest van de internetklanten van Delta. Klanten ontvangen ruim van te voren informatie. Ze kunnen zelf bepalen of ze wel of niet willen deelnemen aan het netwerk.

Privacy en snelheid

Delta geeft aan dat de privacy en internetsnelheid van de gastheer of gastvrouw gewaarborgd zijn. Het WifiSpots netwerk is namelijk gescheiden van de privéverbinding. De ‘openbare’ Wifi-verbinding wordt standaard beschikbaar gesteld voor gebruik door andere klanten. Wanneer eigenaren van een Wifi-modem geen onderdeel willen uitmaken van het WifiSpots netwerk, kunnen zij dit bij Delta aangeven. Zij kunnen dan zelf ook geen gebruik maken van WifiSpots.

WifiSpots UPC en Ziggo

Op dit moment is het niet mogelijk om gebruik te maken van de WifiSpots van UPC en Ziggo. Wel geeft Delta aan eventuele mogelijkheden te bekijken om haar WifiSpotsnetwerk uit te breiden naar het gebied van deze kabelaars.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie