De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Gaslicht app nu ook voor Windows Phone

door Jeanet Woldring

Energieprijzen vergelijken op een smartphone? Vanaf 5 december is dat ook mogelijk op een Windows Phone. Mensen met bijvoorbeeld een Nokia Lumia 1020 kunnen met de Energievergelijker app van Gaslicht.com via hun smartphone overstappen waar en wanneer het hun uitkomt.  Eerder was dat al mogelijk via een iPhone of Android telefoon.

Gaslicht.com eerste met app
Gaslicht.com is daarmee de eerste energievergelijker die haar service met een app heeft uitgebreid. Met de gebruiksvriendelijke app is het mogelijk altijd en overal de voordeligste energie aanbiedingen te vergelijken, ervaringen van overstappers te lezen en te wisselen van energieleverancier.

Vergelijk energieprijzen
Via de rode knop 'Vergelijk energieprijzen' komt u in de vergelijker waar u uw postcode en verbruik kunt invullen. Hierna wordt razendsnel uitgerekend wat het meest voordelige energiecontract is.

Waar u zich ook bevindt, met de app bent u slechts één klik verwijderd van het voordeligste energiecontract waarmee u gemakkelijk kunt besparen op uw vaste lasten.

De beste aanbiedingen voor energie ook op zak hebben? 
Download de Gaslicht.com app voor iPhone, Android of Windows Phone en bekijk hoeveel u op uw energierekening kunt besparen.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2013
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie