De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Gaslicht en Energiewereld op 90e plek in Fast 500

1 reactie

Eind oktober 2009 werd Benergy genomineerd voor de Fast 500. Inmiddels is bekend geworden dat Benergy met de vergelijkingssites Gaslicht.com en Energiewereld.nl op de 90e plaats in de Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2009 is geëindigd. Deze ranking betreft de 500 snelst groeiende technologie bedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika, gebaseerd op de groei over een periode van 5 jaar.

Bekroning
Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com en Energiewereld.nl, noemt de 90e plek een mooie bekroning. "De startperiode van Gaslicht.com rond 2003 was behoorlijk moeizaam doordat consumenten weinig met energie bezig waren en de liberalisering ook nauwelijks van de grond kwam. Dat Benergy met de sites Gaslicht.com en Energiewereld.nl inmiddels een volwaardig zusje van Bellen.com genoemd kan worden, blijkt wel uit de spectaculaire groei die het bedrijf sinds die tijd doormaakt. Inmiddels werken we met een groot en enthousiast team keihard aan het dagelijks up-to-date houden van vergelijkingen en is dit een mooie bekroning op al het werk", aldus Woldring.

Overstapdrempels
Het Benergyteam ziet de 90e plaats als groot compliment en een stimulans voor de focus van het bedrijf. Wij streven ernaar iedere bezoeker de beste energieleverancier met de beste prijs en service te laten vinden en overstappen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Gaslicht.com heeft er mede voor gezorgd dat overstapdrempels zijn verlaagd, waardoor steeds meer consumenten bewuster in de keuze van hun energieleverancier omgaan. "Eindelijk ontdekken mensen hoeveel ze kunnen besparen!"

Succesfactor 
De Technology Fast 500 EMEA 2009 Award ceremonie werd gehouden op 24 november in de Chelsea Football Club in Londen. Softwarebedrijf Biotekno uit Turkije werd winnaar met een groei van 42.417 procent over 5 jaar. "The driving factor of our succes is our fantastic team spirit" aldus de directeur van het bedrijf. Uit het persbericht bleek, dat ondanks de recessie, de gemiddelde groei hoger lag dan in voorgaande jaren.

Andere Nederlandse winnaars
Andere Nederlandse bedrijven die bij de eerste negentig eindigden waren ondermeer Albumprinter (6e), Webprint.nl (11e) en EasyToBook.com (24e), een website voor online hotelreserveringen. Deze boekingssite wordt ook meegenomen op LookingforBooking.com, die deze zomer van start ging en onderdeel uitmaakt van de brede waaier vergelijkingssites van Bencom. 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 25 november 2009
Geactualiseerd: donderdag 29 maart 2018

Reacties (1)

Geplaatst door: Jacob Beugel ()

L.S.
Graag komen wij in aanmerking voor de éénmalige uikering van é 315,00.

Opmerking van de redactie op 24-05-2010
NAW gegevens, bank- en klantnr. verwijderd vanwege privacygevoelige informatie. We adviseren u een e-mail te sturen naar info@gaslicht.com. Bvd.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie