De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht lanceert als eerste energievergelijker een app

door Jeanet Woldring

Sinds deze week kunt u nu ook energie vergelijken via de Gaslicht.com app. Met de Energievergelijker app kunt u vanaf nu via uw smartphone overstappen waar en wanneer het u uitkomt. Gaslicht.com is daarmee de eerste energievergelijker die haar service met een app uitbreidt.

Met de gebruiksvriendelijke Gaslicht.com app kunt u nu altijd en overal de voordeligste energie aanbiedingen bekijken, afsluiten en ervaringen van overstappers lezen. Waar u ook bent, met de app bent u slechts een klik verwijderd van het voordeligste energiecontract waarmee u gemakkelijk kunt besparen op uw vaste lasten.

We maken hoe langer hoe meer gebruik van smartphones en tablets om het internet op te gaan. Uit onze statistieken blijkt dat ongeveer 7,5 procent van onze bezoekers onze site bekijkt met een schermresolutie van 640 pixels of minder. Naar verwachting zal dit percentage razendsnel toenemen. Wij vonden het daarom hoog tijd om een app te ontwikkelen.

Op het scherm komt de Top 5 in beeld door van links naar rechts te 'swipen'. Wilt u een advies op maat? Ook hiervoor werkt de Energievergelijker prettig op uw smartphone. We horen graag uw ervaringen! De app is zowel geschikt voor iPhone's als voor Android telefoons. Vanaf 6 december 2013 is de app ook beschikbaar in de Windows Phone Store.

 

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie