De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht lanceert als eerste energievergelijker een app

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sinds deze week kunt u nu ook energie vergelijken via de Gaslicht.com app. Met de Energievergelijker app kunt u vanaf nu via uw smartphone overstappen waar en wanneer het u uitkomt. Gaslicht.com is daarmee de eerste energievergelijker die haar service met een app uitbreidt.

Met de gebruiksvriendelijke Gaslicht.com app kunt u nu altijd en overal de voordeligste energie aanbiedingen bekijken, afsluiten en ervaringen van overstappers lezen. Waar u ook bent, met de app bent u slechts een klik verwijderd van het voordeligste energiecontract waarmee u gemakkelijk kunt besparen op uw vaste lasten.

We maken hoe langer hoe meer gebruik van smartphones en tablets om het internet op te gaan. Uit onze statistieken blijkt dat ongeveer 7,5 procent van onze bezoekers onze site bekijkt met een schermresolutie van 640 pixels of minder. Naar verwachting zal dit percentage razendsnel toenemen. Wij vonden het daarom hoog tijd om een app te ontwikkelen.

Op het scherm komt de Top 5 in beeld door van links naar rechts te 'swipen'. Wilt u een advies op maat? Ook hiervoor werkt de Energievergelijker prettig op uw smartphone. We horen graag uw ervaringen! De app is zowel geschikt voor iPhone's als voor Android telefoons. Vanaf 6 december 2013 is de app ook beschikbaar in de Windows Phone Store.

 

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 11 juli 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie