De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Overstappen energieleverancier met vaste prijsgarantie

prijsgarantie-stempel-gaslicht.com.jpgOp Gaslicht.com publiceren de energieleveranciers regelmatig exclusieve acties met extra lage tarieven, welkomstpremies, cashbacks en/of kortingen. Deze worden vaak alleen via onze vergelijkingssite aangeboden en zijn doorgaans niet terug te vinden op de website van de leverancier zelf. Het kan zijn dat de helpdesk van de betreffende leverancier niet op de hoogte is van deze exclusieve acties.

Gaslicht.com heeft met de energieleveranciers de afspraak dat u de getoonde tarieven daadwerkelijk en gegarandeerd berekend krijgt. Dat geldt ook voor exclusieve actietarieven, aanmeldpremies en kortingen. Hoe deze verrekend worden, kunt u terugvinden in de actievoorwaarden.

Productinformatie en kostenspecificatie

Gaslicht.com vermeldt exclusieve acties zowel bij de prijs- en pakketdetails als in het jaarkostenoverzicht. De éénmalige actiekorting wordt ook apart weergegeven bij de kostenspecificatie. De jaarkosten zijn all-in op basis van het opgegeven verbruik, eventuele eigen opwekking en adres. Overheidsheffingen en netbeheerkosten worden door de overheid bepaald en kunnen tussentijds wijzigen. Afhankelijk van het daadwerkelijke verbruik kunnen de kosten hoger of lager uitvallen.

Klachtafhandeling

Mocht u aanwijzingen hebben dat u hogere tarieven berekend krijgt dan vermeld op Gaslicht.com, dan verzoeken wij u om dat te melden via ons contactformulier. Dat geldt ook wanneer de welkomstpremie niet uitgekeerd of verrekend wordt. Wij zullen uw klacht dan z.s.m. in behandeling nemen, zo nodig doorsturen naar de betreffende energieleverancier en eventueel naar de toezichthouder (ACM).

Voor einde contractperiode (vaak 1 jaar) opnieuw vergelijken

Zodra uw contract afloopt, verandert het automatisch in een contract voor onbepaalde tijd. Dit contract kunt u opzeggen wanneer u wilt, met een opzegtermijn van maximaal een maand. Een contract voor onbepaalde tijd brengt hogere kosten met zich mee. Ons advies: 2 maanden voor het einde van het contract opnieuw energieleveranciers vergelijken. U kunt dan opnieuw via Gaslicht.com kiezen voor een contract met actietarieven, welkomstpremies of kortingen.

Tijdig bericht dat uw energiecontract afloopt

Wilt u er tijdig aan herinnerd worden dat uw contract afloopt? Vult u dan de Contractwekker in. U weet dan zeker dat u alles goed geregeld heeft.

Geactualiseerd: 09-05-2017

Navigatie