De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Vaste prijsgarantie bij Gaslicht.com

gaslicht-prijsgarantie-groen.pngOp Gaslicht.com publiceren energieleveranciers regelmatig exclusieve acties met extra lage tarieven, welkomstpremies, cashbacks en/of kortingen. Deze worden vaak alleen via de vergelijkingssite aangeboden en zijn doorgaans niet terug te vinden op de website van de leverancier zelf. Het kan zijn dat de helpdesk van de betreffende leverancier niet op de hoogte is van deze exclusieve acties.

Prijsgarantie

Doordat we met veel energieleveranciers exclusieve deals hebben afgesloten, vindt u bij ons altijd de scherpste energieprijzen. Gaslicht.com heeft met de energieleveranciers de afspraak dat u de getoonde tarieven daadwerkelijk en gegarandeerd berekend krijgt. Dat geldt ook voor welkomstpremies en kortingen. Hoe deze verrekend worden, kunt u terugvinden in de actievoorwaarden.

Prijsdetails en pakketvoorwaarden

Gaslicht.com vermeldt exclusieve acties zowel bij de prijsdetails als bij de pakketvoorwaarden. De verwachte jaarkosten zijn all-in, op basis van het opgegeven verbruik, de opgegeven eigen opwekking en adres. Overheidsheffingen en netbeheerkosten worden door de overheid bepaald en kunnen tussentijds wijzigen. Afhankelijk van het daadwerkelijke verbruik en de daadwerkelijke eigen opwekking kunnen de kosten hoger of lager uitvallen. Met een vast tarief staat uw prijs voor de duur van het hele contract vast. Zo weet u zeker wat u betaalt voor uw energie. Bij een contract met een variabele prijs mag de energieleverancier deze prijs verhogen tijdens de looptijd van het contract. 

Klachtafhandeling

Mocht u aanwijzingen hebben dat u hogere tarieven berekend krijgt dan vermeld op Gaslicht.com, dan verzoeken wij u om dat te melden via ons contactformulier. Dat geldt ook wanneer de welkomstpremie niet uitgekeerd of verrekend wordt. Wij zullen uw klacht dan z.s.m. in behandeling nemen, zo nodig doorsturen naar de betreffende energieleverancier en eventueel naar de toezichthouder (ACM).

Voor einde contractperiode (vaak 1 jaar) opnieuw vergelijkenwekker-nieuw.png

Zodra uw contract afloopt, verandert het automatisch in een contract voor onbepaalde tijd. Dit contract kunt u opzeggen wanneer u wilt, met een opzegtermijn van maximaal een maand. Een contract voor onbepaalde tijd brengt hogere kosten met zich mee. Ons advies: 6 tot 8 weken voor het einde van het contract opnieuw energieleveranciers vergelijken. U kunt dan opnieuw via Gaslicht.com kiezen voor een contract met actietarieven, welkomstpremies of kortingen.

Tijdig bericht dat uw energiecontract afloopt 

Wilt u er tijdig aan herinnerd worden dat uw contract afloopt? Vul dan de Contractwekker in. U weet dan zeker dat u alles goed geregeld heeft.

Geactualiseerd: donderdag 19 augustus 2021
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie