De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vattenfall

Informatie over Vattenfall

Op dit moment is het niet mogelijk om over te stappen naar Vattenfall. Naar verwachting is dit in de loop van 2022 mogelijk en kan er op dat moment uit verschillende pakketten worden gekozen.

Vattenfall produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas, en biedt klanten energie-gerelateerde producten en diensten aan. In Nederland hebben zij circa 2 miljoen klanten. In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Nuon maakte sinds 2009 onderdeel uit van het Zweedse Vattenfall. Het energiebedrijf Vattenfall is in 1909 opgericht. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Amsterdam. Vattenfall is ook actief in landen zoals Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot-Brittannië en Frankrijk. Vattenfall heeft zichzelf als doel gesteld om fossielvrij leven mogelijk te maken binnen één generatie. Vattenfall investeert in wind en zon, ontwikkelt slimme energieoplossingen en wil het aantal laadpunten voor elektrische auto’s uitbreiden. 

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.