Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Hoe verdienen wij?

Gaslicht.com biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Pas wanneer u via onze site overstapt, ontvangen wij hiervoor van de energieleverancier een eenmalige vergoeding. Voor Gaslicht.com maakt het niet uit naar wie u overstapt, deze vergoeding van de aanbieder is voor ons altijd gelijk. Dit stelt ons in staat om u onze service gratis aan te bieden en de energiemarkt transparanter te maken.

Voor deze vergoeding leveren we een groot aantal diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat u makkelijk kunt blijven vergelijken. Zo hebben we het als eerste vergelijker mogelijk gemaakt dat u energiecontracten kunt vergelijken als u zonnepanelen heeft. Onze servicedeskmedewerkers  helpen u met al uw vragen tijdens het vergelijken en overstappen. Ook lang na de overstap kunt u nog een beroep op ons doen.

De hoogte van de vergoeding heeft geen enkele invloed op de vergelijking. We tonen niet enkel een Top 5, maar het volledige overzicht. Uiteraard tonen we ook contracten van energieleveranciers die niet via Gaslicht.com zijn af te sluiten.

Daarnaast halen we inkomsten uit banners en advertorials. Adverteerders hebben daarbij geen enkele invloed op de vergelijkingsresultaten. Gaslicht.com voldoet aan alle 5 criteria van ConsuWijzer waaraan u een goede vergelijkingssite voor energie herkent.

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.