Thuisbatterij in 3 stappen

Wij vragen uw adresgegevens om de kosten nauwkeurig te berekenen.

Voor statistische doeleinden bewaren we alleen uw postcode, maar zonder huisnummer zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wij delen uw adresgegevens niet met derden.
  • Installatie binnen 8 weken
  • Tot 15 jaar garantie
  • Veiligheid op één: onbrandbare thuisbatterij

Thuisbatterij

  • Nee, dat is niet nodig. Hoewel veel eigenaren van een thuisbatterij ook zonnepanelen hebben, is een thuisbatterij ook een goede optie als u geen zonnepanelen heeft. U kunt de batterij opladen met goedkope stroom van het net, bijvoorbeeld als u een dynamisch energiecontract heeft of een vast of variabel contract met dubbeltarief. Op de momenten dat de stroom duurder is, gebruikt u de stroom uit de thuisbatterij.

  • Dat hangt af van uw stroomverbruik. Onze thuisbatterijsystemen zijn modulair. U kunt kiezen voor 3,5 - 10 kWh batterij-opslag, maar het is ook mogelijk om voor meer batterijen te kiezen. Ook kunt u later het bestaande systeem eenvoudig uitbreiden met extra thuisbatterijen om uw opslag te vergroten tot 40 of zelfs 60 kWh.

  • Ja. Op Gaslicht.com verkopen we alleen thuisbatterijen met de veilige LiFePO₄ batterijcellen. Daarnaast zijn alle thuisbatterijen die we aanbieden IP55 of IP65 gecertificeerd. Ze zijn dus tot op zekere hoogte bestand tegen stof en water.

  • U bent verplicht om uw thuisbatterij te registreren bij uw netbeheerder. Dit kunt u doen via energieleveren.nl. Heeft u uw energieopslaginstallatie in de afgelopen 2 jaar al geregistreerd door ‘Opslag aanwezig’ aan te kruisen? Dan zal uw netbeheerder u aanschrijven en controleren of u echt een thuisbatterij heeft aangeschaft. Als u daadwerkelijk een thuisbatterij heeft, zal uw netbeheerder vragen om deze apart te registreren via energieleveren.nl.

Ontdek of u kunt besparen op uw energierekening

Energie vergelijken is simpel en binnen 3 stappen te regelen
Website van het Jaar Shopping Awards

Ontdek wat een thuisbatterij kan

Vergelijk pakketten met thuisbatterijen inclusief omvormers en montagemateriaal.