Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Wat doen wij voor u?

Gaslicht.com heeft als doel om consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van energieleveranciers. Als zusterbedrijf van o.a. Bellen.com, LookingforBooking.com en Poliswijzer.nl maken wij onderdeel uit van de Bencom Group, de onderneming van internetondernemer Ben Woldring. De groep opereert sinds de oprichting in 1998 uitermate succesvol in de markt voor onafhankelijke vergelijkingssites en is marktleider met vergelijkingen voor bellen, internetten, digitale tv, energie, verzekeringen en hotelboekingssites. 

We stellen u op Gaslicht.com in staat om via onze vergelijker beter en makkelijker een keuze te maken voor een passend energiecontract. Dit doen we middels ‘Aanbod op Maat’, waarbij we voldoen aan de eisen van ACM, vastgelegd in de Informatievoorziening op de consumentenmarkt. Hierdoor is elk aanbod begrijpelijk en vergelijkbaar. Dankzij uitgebreide filteropties kunt u alle contracten vergelijken op prijs, kortingen, voorwaarden, looptijd, tariefsoort, groene of grijze energie en leverancierswaardering.

Gaslicht.com brengt de verschillende energiecontracten zorgvuldig voor u in kaart. Hierin maakt u zelf uw eigen keuzes. Voor het afsluiten van een energiecontract vult u een aanmeldformulier in dat we direct doorsturen naar de gekozen energieleverancier. Na ontvangst van het contract heeft u 14 dagen bedenktijd. Gedurende de looptijd van het energiecontract is de energieleverancier uw aanspreekpunt. Komt u er onverhoopt niet uit bij de energieleverancier, dan kunt u altijd terugvallen op onze met een 9.4 bekroonde Gaslicht.com Servicedesk. We helpen u graag!

Voor vragen kunt u kijken in de FAQ of contact met ons opnemen.

Wat doen wij voor u?

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.