Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Over Gaslicht.com

Missie & visie
Gratis overstapservice
Onafhankelijk & Objectief

Missie & visie

Ben Woldring interview

Gaslicht.com heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van de Nederlandse energieleveranciers. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken. Bij veel producten en diensten is het mogelijk om u gratis aan te melden via deze site.

Gaslicht.com service

Onze energie experts zorgen ervoor dat u dagelijks eenvoudig het actuele aanbod energiecontracten kunt vergelijken. U vergelijkt en wij regelen de overstap. In de media laten we ook geregeld ons licht schijnen over ontwikkelingen op de energiemarkt. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Gratis overstapservice

Op Gaslicht.com vergelijkt u eenvoudig het complete aanbod energiecontracten. Wanneer u een keuze heeft gemaakt regelen wij de gehele overstap voor u. Onze overstapservice wordt door ruim 35000 consumenten beoordeeld met een 9,4.

Onafhankelijk & Objectief

Benergy/Bencom is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf:

  • Gaslicht.com geeft energieleveranciers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde vergelijkingsinformatie op de site
  • Gaslicht.com heeft er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen
  • Gaslicht.com toont in haar vergelijkingen ook aanbieders met wie zij geen samenwerking heeft, ook als deze als beste uit de vergelijking komen

Verdienmodel

Gaslicht.com biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Pas wanneer er via onze site is overgestapt, ontvangen wij hiervoor van de energieleverancier een eenmalige vergoeding. Voor Gaslicht.com maakt het niet uit naar wie wordt overgestapt, deze vergoeding van de aanbieder is voor ons altijd gelijk. Dit stelt ons in staat om u onze service gratis aan te bieden en de energiemarkt transparanter te maken.

Doordat onze sites voornamelijk mensen aantrekken die zich oriënteren op de markt en op het punt staan zich voor een bepaalde dienst aan te melden, is Gaslicht.com voor adverteerders de uitgelezen plek om deze diensten aan te prijzen. Dit kan bijvoorbeeld in één van onze nieuwsbrieven die geregeld verschijnen en een bijzonder groot bereik hebben. Energieleveranciers kunnen adverteren met banners op de websites en via advertorials. Of door middel van een advertentie boven de vergelijkingsresultaten op een vergelijkbare manier als Google AdWords, gemarkeerd met het label 'advertentie'. Advertenties hebben geen invloed op de vergelijkingsresultaten zelf.

Ten slotte voorzien wij diverse bedrijven van actuele tariefdata en marktanalyses en wordt ons onafhankelijke prijsvergelijkingsplatform bij diverse andere partijen ingezet.

Gaslicht.com vlag

Ontdek of u kunt besparen op uw energierekening

Energie vergelijken is simpel en binnen 3 stappen te regelen
Privacy & Marktdekking
Actualiteit & Prijsgarantie
Klachten & Ervaringen

Privacy & Marktdekking

Gaslicht.com houdt zich vanzelfsprekend aan de regelgeving op het gebied van bescherming van de persoonlijke levenssfeer en privacy. In ons Privacybeleid wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat uw rechten zijn en hoe u deze kunt uitoefenen.

Gaslicht.com tracht zo compleet mogelijk te zijn d.w.z. alle energieleveranciers met een leveringsvergunning worden vergeleken. Gaslicht.com verstrekt de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Wederverkopers worden niet opgenomen, omdat de keuzemogelijkheden dan te groot worden en dit een eenvoudige en toegankelijke vergelijking niet ten goede komt.

Gaslicht.com gaspit

Actualiteit & Prijsgarantie

Energietarieven veranderen zeer regelmatig. Een betrouwbare vergelijking is daarom alleen te maken op grond van de meest actuele gegevens. Het Benergy team staat dagelijks in contact met leveranciers, waardoor de tarieven op Gaslicht.com het meest actueel zijn en dus zo vaak als nodig worden ververst. Ook de informatie op energiegebied wordt dagelijks geactualiseerd. Treft u daarentegen toch onjuiste informatie aan? Laat het ons weten.

Gaslicht.com heeft met de energieleveranciers de afspraak dat u de getoonde tarieven ook daadwerkelijk en gegarandeerd berekend krijgt (Prijsgarantie energieleveranciers).

Gaslicht.com tracht zo compleet mogelijk te zijn d.w.z. alle energieleveranciers met een leveringsvergunning worden vergeleken. Gaslicht.com verstrekt de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Wederverkopers worden niet opgenomen, omdat de keuzemogelijkheden dan te groot worden en dit een eenvoudige en toegankelijke vergelijking niet ten goede komt.

Klachten & Ervaringen

Wij vinden het heel belangrijk dat de bezoeker tevreden is over de contacten die hij/zij met ons heeft. Kent u het gezegde: Bent u tevreden? Vertel het uw vrienden. Bent u ontevreden? Vertel het ons. Voor eventuele klachten kunt u contact met ons opnemen.

Op eKomi kunt u lezen hoe bezoekers over Gaslicht.com denken. eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. Gaslicht.com is met goud onderscheiden en vanaf juni 2022 is het gemiddelde cijfer een 9.4 uit ruim 37207 beoordelingen.

Nieuwsvoorziening

De berichtgeving op Gaslicht.com wordt geschreven door een eigen nieuwsredactie. Wilt u hierover meer informatie dan kunt u contact opnemen via de contactgegevens onder de video.


Geactualiseerd: vrijdag 17 maart 2023
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.