De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Shell Energy

Informatie over Shell Energy

Op 26 augustus 2021 is bekend geworden dat Shell Energy Retail BV, gevestigd in Rotterdam,  een vergunning heeft gekregen vanuit de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Dit betekent dat zij energie mogen gaan leveren aan huishoudens in Nederland.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om over te stappen naar Shell Energy. Naar verwachting is dit in de loop van 2022  mogelijk en kan er op dat moment uit verschillende pakketten worden gekozen. Shell Energy zet in op groene energie. De stroom die zij gaat leveren is afkomstig van Nederlandse wind- en zonne-energie. Ook met gas zet Shell Energy in op duurzame energie door CO2-gecompenseerd gas aan te bieden.

Op 26 augustus 2021 is bekend geworden dat Shell Energy Retail BV, gevestigd in Rotterdam,  een vergunning heeft gekregen vanuit de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Dit betekent dat zij energie mogen gaan leveren aan huishoudens in Nederland. Op dit moment is het nog niet mogelijk om over te stappen naar Shell Energy. Naar verwachting is dit in de loop van 2022 mogelijk en kan er op dat moment uit verschillende pakketten worden gekozen. Shell Energy zet in op groene energie. De stroom die zij gaat leveren is afkomstig van Nederlandse wind- en zonne-energie. Ook met gas zet Shell Energy in op duurzame energie door CO2-gecompenseerd gas aan te bieden.

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.