Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht tweede opeenvolgende jaar in Fast 500

Leestijd: 2 minuten

VOORTHUIZEN / USQUERT, 26 november 2010 – Benergy is dit jaar op de 137e plaats in de Deloitte Technology Fast 500 geëindigd. Het is de tweede opeenvolgende keer dat Benergy een plaats in deze prestigieuze lijst heeft weten te bemachtigen, vorig jaar stond het bedrijf achter de sites Gaslicht.com en Energiewereld.nl op de 90e plaats. De ranking is gebaseerd op de omzetgroei in de afgelopen vijf jaar en bevat de 500 snelst groeiende technologie bedrijven van Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com en Energiewereld.nl, geeft aan bijzonder trots te zijn op deze prestatie. "De energiemarkt in Nederland heeft zich de afgelopen jaren spectaculair ontwikkeld. Nog maar een paar jaar geleden was het niet eens mogelijk om van energieleverancier te wisselen, tegenwoordig vallen de prijsvechters over elkaar heen om de consument met de laagste tarieven te verleiden. Met de vernieuwing van onze site Gaslicht.com was 2010 een spannend jaar voor ons, het is dan ook prachtig om te zien dat we opnieuw een mooie plaats binnen de Fast 500 hebben weten te behalen." Gaslicht.com is in 2003 opgericht en is al enkele jaren marktleider op het gebied van onafhankelijke vergelijkingen binnen de energiemarkt. Naast een actueel en volledig overzicht van energieproducten voor de consumentenmarkt, is er de laatste tijd veel aandacht geweest om ook de kleinzakelijke markt te helpen met het besparen op energiekosten.

De prestatie werd op 26 november bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in het Emirates Stadium te Londen. Met een omzetgroei van 1157% had Benergy in oktober al de 15e plaats veroverd in de Nederlandse Fast 50. In 2009 kwam Benergy ook al in de Fast 50 én Fast 500 te staan. Naast Benergy viel ook Bencom al eerder in de prijzen, dat was met de vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Met nieuwe activiteiten zoals LookingforBooking.com en de Bellen.com RekeningScan investeert de Bencom Group continu in innovatieve technologie, om ook in de toekomst martkleiderschap op het gebied van dienstenvergelijkingen te behouden. De eerste plaats in de Deloitte Technology Fast 500 was dit jaar voor het Britse bedrijf Mobile Interactive Group, dat een omzetgroei van maar liefst 26.885% wist te behalen over de afgelopen vijf jaar.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 26 april 2021

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.