Haal uw verbruik op

Identificeer uzelf bij uw netbeheerder door veilig en vertrouwd in te loggen met iDIN om uw energiegegevens op te halen.

Met iDIN kunt u met dezelfde gegevens inloggen als bij uw bank.

Nadat u uzelf geïdentificeerd hebt, keert u automatisch terug naar Gaslicht.com met het jaarverbruik van uw adres ingevuld in de vergelijker.

Vergelijk het volledige energieaanbod

Wij vragen uw adresgegevens om de kosten nauwkeurig te berekenen.

Voor statistische doeleinden bewaren we alleen uw postcode, maar zonder huisnummer zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wij delen uw adresgegevens niet met derden.
Acties gelden soms alleen voor nieuwe klanten. Door uw huidige leverancier in te vullen kunnen we het aanbod op uw situatie aanpassen.

Identificeer uzelf bij uw netbeheerder door veilig en vertrouwd in te loggen met iDIN om uw energiegegevens op te halen.

Met iDIN kunt u met dezelfde gegevens inloggen als bij uw bank.
Stroomafname op jaarbasis.

Dit kunt u vinden op uw jaarafrekening.
kWh
kWh
Normaaltarief
Doordeweeks overdag
Stroomafname op jaarbasis.

Dit kunt u vinden op uw jaarafrekening.
kWh
Daltarief
's Avonds, 's nachts en in het weekend
Stroomafname op jaarbasis.

Dit kunt u vinden op uw jaarafrekening.
Teruglevering op jaarbasis

Dit kunt u vinden op uw jaarafrekening.
kWh
kWh
Normaaltarief
Doordeweeks overdag
Teruglevering op jaarbasis.

Dit kunt u vinden op uw jaarafrekening.
kWh
Daltarief
's Avonds, 's nachts en in het weekend
Teruglevering op jaarbasis.

Dit kunt u vinden op uw jaarafrekening.
Gasverbruik op jaarbasis

Dit kunt u vinden op uw jaarafrekening.
Heeft u wel een gasaansluiting, maar gebruikt u geen gas? Vul dan 1 m³ in

Stroomaansluiting

Mogelijk heeft u een andere stroomaansluiting dan de meeste woningen.
Dat is vaak het geval als u een hoog stroomverbruik heeft door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een warmtepomp, laadpaal, zwembad of een zeer groot aantal zonnepanelen.

De meeste woningen hebben een standaard aansluiting: t/m 1x 35 A of 3x 25 A.
Aantal personen
Eenpersoonshuishouden
Tweepersoonshuishouden
Klein gezin
3 personen (inclusief kinderen)
Gemiddeld gezin
4 personen (inclusief kinderen)
Groot gezin
5 personen (inclusief kinderen)
Aantal zonnepanelen
0 zonnepanelen

Heeft u een vraag over energie?

Mogelijk vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen.
Of neem gerust contact op met de experts van Gaslicht.com.
Gaslicht.com Bencom specialisten

Top 5 best beoordeeld De leveranciersscore betreft de beoordeling van energieleveranciers, resulterend in een rapportcijfer van 1 tot 10. De score komt voor een derde tot stand door de beoordeling van overstappers via Gaslicht.com. Daarnaast wordt een derde van het cijfer bepaald op basis van door ons vastgestelde leverancierscriteria en een derde van het cijfer is op basis van het gemiddelde cijfer voor het pakketaanbod aan de hand van pakketcriteria.

"Hele fijne site waar ik al jaren gebruik van maak. Zo bespaar ik elke keer een hoop geld!"
Website van het Jaar
9,4
38806 overstappers beoordeelden ons
Lees alle beoordelingen

Energie goed geregeld met Gaslicht.com

Snel en gemakkelijk energiecontracten vergelijken? Sinds 2003 vergelijkt Gaslicht.com energiecontracten en helpt u bij uw overstap. Op Gaslicht.com vindt u eenvoudig een energiecontract dat bij u past.
Lees meer over ons Meer over Ben Woldring
Bekend van o.a.
Nos
Telegraaf
Kassa
RTL nieuws
AD
NRC

Energie aanbiedingen vergelijken

Om bij het energie vergelijken hoger in de vergelijkingsresultaten te komen, geven sommige leveranciers kortingen cadeau aan bezoekers die overstappen van energiecontract via Gaslicht.com. Ook aanbieders van duurzame stroom bieden kortingen aan. Van deze aanbiedingen kunt u profiteren.

Uw nieuwe energiecontract is zo geregeld. Overstappen via Gaslicht.com kost slechts drie kliks. Vergelijk de stroomprijs, gasprijs en het soort contract, bijvoorbeeld vaste contracten. Maar een variabel contract is ook een optie. Als u overstapt, wordt uw oude contract automatisch opgezegd, dus u zit nooit zonder stroom of gas.

Overstappen naar een nieuwe energieleverancier

Het loont om over te stappen van uw huidige energieleverancier naar een nieuwe energieleverancier om geld te besparen. De prijs van energie blijft veruit de belangrijkste reden voor de overstap. Bezoekers van Gaslicht.com beoordelen de eenvoud van het overstappen met een 9.6.

Profiteren van beste energie aanbiedingen

Energieleveranciers proberen om nieuwe klanten voor zich te winnen door met energie acties zoals kortingen te komen. Gaslicht.com neemt de kortingen die leveranciers aanbieden mee in de prijsvergelijkingen. Dat stimuleert energieleveranciers om bezoekers die via Gaslicht.com overstappen nog hogere kortingen aan te bieden dan bij een overstap direct op de website van de energieleverancier zelf of via de klantenservice. 

Via Gaslicht.com krijgt u dus naast lage tarieven voor stroom en gas ook hoge kortingen . Die kortingen hebben invloed op de stroomprijs en gasprijs die een energie-aanbieder rekent. Met als resultaat voor u: een lagere energierekening. Stapt u jaarlijks over, dan profiteert u maximaal van de vrije marktwerking.

Hoe werken kortingen?

Kortingen zijn geldbedragen die u ontvangt als u via Gaslicht.com overstapt van energieleverancier. Energieleveranciers geven deze korting om extra goedkoop uit onze energievergelijker te kunnen komen. Wanneer verschillende energieleveranciers vrijwel dezelfde energietarieven hebben voor het leveren van stroom en gas kunnen ze het verschil maken in onze vergelijking door een korting weg te geven. Meestal wordt de korting op de eerste jaarafrekening in mindering gebracht. Op Gaslicht.com ziet u per leverancier de actievoorwaarden vermeld staan zodat u weet waar u aan toe bent.

Profiteer van de beste deal

Op Gaslicht.com vindt u de goedkoopste energiecontracten van Nederland. Naast de exclusieve kortingen op uw totale jaarkosten, wordt er bijvoobeeld een eenmalige korting uitgekeerd die kan oplopen tot enkele honderden euro's. Nog een reden voor energievergelijken en overstappen!

Altijd 14 dagen bedenktijd!

U heeft gekozen voor een nieuw energiecontract, maar twijfelt toch nog of dit de beste keuze is geweest? U heeft 14 kalenderdagen bedenktijd om het energiecontract kosteloos te annuleren. Dit is de wettelijke bedenktijd.

Onafhankelijk vergelijken

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt strenger toezicht op energieleveranciers om consumenten te beschermen. Op Gaslicht.com hebben wij deze informatie zo inzichtelijk mogelijk gemaakt: energieprijzen vergelijken is daardoor een fluitje van een cent!