De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Gas vergelijken?

Wij regelen de overstap

Haal uw verbruik op

Identificeer uzelf bij uw netbeheerder door veilig en vertrouwd in te loggen met iDIN om uw energiegegevens op te halen.

Met iDIN kunt u met dezelfde gegevens inloggen als bij uw bank.

Nadat u uzelf geïdentificeerd hebt, keert u automatisch terug naar Gaslicht.com met het jaarverbruik van uw adres ingevuld in de vergelijker.

Start met vergelijken

Wij vragen uw adresgegevens om de kosten nauwkeurig te berekenen.

Voor statistische doeleinden bewaren we alleen uw postcode, maar zonder huisnummer zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wij delen uw adresgegevens niet met derden.
Acties gelden soms alleen voor nieuwe klanten. Door uw huidige leverancier in te vullen kunnen we het aanbod op uw situatie aanpassen.

Identificeer uzelf bij uw netbeheerder door veilig en vertrouwd in te loggen met iDIN om uw energiegegevens op te halen.

Met iDIN kunt u met dezelfde gegevens inloggen als bij uw bank.
Gasverbruik op jaarbasis
m3
Nu met 3 maanden gratis
Canal Digitaal

Uw gasrekening kan goedkoper

Bent u op zoek naar de goedkoopste gasleverancier voor thuis? Middels onze vergelijker kunt u gemakkelijk gas vergelijken en de controle nemen over uw gasrekening. Gaslicht.com toont de meest actuele gasprijzen, acties en welkomstpremies op basis van uw postcode en geschatte verbruik.

Vul uw postcode en geschatte jaarverbruik in en u krijgt meteen een overzicht van gastarieven te zien. Zo kunt u gemakkelijk energieleveranciers vergelijken die de goedkoopste energiedeal hanteert. Onze service is volledig onafhankelijk en gratis.

De goedkoopste gastarieven eerst

De gasvergelijker vergelijkt alle tarieven met elkaar en berekent op basis van het uw opgegeven verbruik uit wat het best passende pakket is. Standaard tonen wij het goedkoopste pakket in de resultatenpagina bovenaan, tenzij u de uitkomst sorteert op bijvoorbeeld waarderingscijfers of leveranciers. Zo heeft u volledige controle over uw vergelijking. Alle resultaten in de vergelijker zijn all-in tarieven. Dat voorkomt verrassingen achteraf, zo kunt u gas vergelijken zonder addertjes onder het gras.

CO2 gecompenseerd gas

Bij het gas vergelijken kunt u ook nog kiezen voor CO2 gecompenseerd gas (ook wel CO2-neutraal gas genoemd). Dit is aardgas waarbij de CO2 uitstoot wordt gecompenseerd met het aanplanten van bomen.

Volledig onafhankelijk gas vergelijken

Bij het gas vergelijken kan vertrouwd worden op de onafhankelijkheid van Gaslicht.com. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) doet namelijk jarenlang onderzoek naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van online vergelijkers. Al vanaf het eerste onderzoek in 2004 wordt Gaslicht.com getoetst en voldoet de website daarmee ruimschoots aan de eisen van transparantie, correctheid, onafhankelijkheid, volledigheid en duurzaamheid.

Uw gasverbruik

Uw gasverbruik heeft doorgaans meer invloed op uw energierekening dan elektriciteit. Dit komt doordat gaskosten zeer verschillend zijn per gasleverancier. Bekijk in de vergelijker de meest actuele gastarieven.

Overstappen van gasleverancier

Na het maken van een vergelijking kunt u gemakkelijk via Gaslicht.com overstappen. Wij regelen namelijk de volledige overstap van uw huidige gasleverancier naar de nieuwe. Als u een pakket heeft gekozen kunt u via ons aanmeldformulier een contract aanvragen bij een leverancier. U hoeft uw huidige contract niet zelf op te zeggen, omdat de nieuwe energieleverancier dit voor u doet. En dat zonder een moment zonder gas te zitten. Uw huidige energieleverancier verwerkt de aanvraag en stuurt u binnen enkele dagen een bevestiging op. U heeft hierna 14 dagen bedenktijd waarin u zonder opgaaf van redenen het aangevraagde contract mag ontbinden. U heeft dus uw complete energie overstap binnen een paar minuten geregeld!

Stap nu over via Gaslicht.com, bespaar op energie en profiteer van de actie:

Kijk 3 maanden gratis met de TV App van Logo Canal Digitaal

Nu 3 maanden gratis

t.w.v. € 44,85
Stap nu over via Gaslicht.com, bespaar op energie en profiteer van de actie:

Kijk 3 maanden gratis met de TV App van Logo Canal Digitaal

  • Mis niets van de Eredivisie met ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4
  • 78 tv-zenders en urenlang kijkplezier met on demand series en films
  • Stream overal in de EU, kijk op je telefoon, smart-tv of laptop
Deze actie loopt t/m 31-12-2021

Navigatie