De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Stroom vergelijken

Uw stroomrekening kan goedkoper

Middels onze stroomvergelijker kunt u gemakkelijk stroom vergelijken en de controle nemen over uw energierekening. Vul uw postcode en geschatte jaarverbruik in en u krijgt meteen een overzicht van energieleveranciers te zien. Zo kunt u direct alle stroompakketten vergelijken en de onderlinge verschillen zien tussen stroomleveranciers. Onze service is volledig onafhankelijk en gratis.

 

Vul uw postcode en geschatte jaarverbruik in en u krijgt meteen een overzicht van stroomtarieven te zien. Zo kunt u gemakkelijk vergelijken welke leverancier de goedkoopste tarieven hanteert. Onze service is volledig onafhankelijk en gratis.

Stap over via onze gratis overstapservice
Stroomverbruik op jaarbasis
kWh
Stroomverbruik normaaltarief
(doordeweeks overdag)
kWh
Stroomverbruik daltarief
('s avonds, 's nachts en in het weekend)
kWh

Eenpersoonshuishouden

Stroomverbruik: 1800 kWh
Gasverbruik: 1100 m3

Tweepersoonshuishouden

Stroomverbruik: 2700 kWh
Gasverbruik: 1200 m3

Klein gezin

Stroomverbruik: 3500 kWh
Gasverbruik: 1500 m3

Gemiddeld gezin

Stroomverbruik: 4500 kWh
Gasverbruik: 1700 m3

Groot gezin

Stroomverbruik: 5000 kWh
Gasverbruik: 1900 m3
0 zonnepanelen
 
Stroomopwekking op jaarbasis
kWh
Normaaltarief
Stroomopwekking normaaltarief
(doordeweeks overdag)
kWh
Daltarief
Stroomopwekking daltarief
('s avonds, 's nachts en in het weekend)
kWh
Acties gelden soms alleen voor nieuwe klanten. Door uw huidige leverancier in te vullen kunnen we het aanbod op uw situatie aanpassen.
 

Het goedkoopste stroompakket eerst

De stroomvergelijker vergelijkt alle pakketten met elkaar en rekent op basis van het ingevoerde verbruik uit wat het best passende pakket is. Standaard laten wij het goedkoopste pakket zien in de vergelijker, tenzij u de resultaten sorteert op onder andere waarderingscijfers of leveranciers. Zo heeft u de regie volledig zelf in de hand. Alle resultaten van de vergelijker zijn all-in tarieven. Dat voorkomt verassingen achteraf.

Volledig onafhankelijk stroom vergelijken

Ook bij het vergelijken van stroom kan voor 100% vertrouwd worden op de onafhankelijkheid van Gaslicht.com. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) deed jarenlang onderzoek naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van energievergelijkers. Al vanaf het eerste onderzoek in 2004 wordt onze site getoetst en voldoet onze energie vergelijkingssite ruimschoots aan de eisen van transparantie, correctheid, onafhankelijkheid, volledigheid en duurzaamheid.

Overstappen van energieleverancier

Na het maken van een vergelijking kunt u gemakkelijk via Gaslicht.com overstappen. Wij regelen namelijk de volledige overstap van uw huidige energieleverancier naar de nieuwe. Als u een energiepakket heeft gekozen kunt u via ons aanmeldformulier een contract aanvragen bij een energieleverancier. U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen, omdat de nieuwe energieleverancier dit voor u doet. En dat zonder een moment zonder energie te zitten. De leverancier verwerkt de aanvraag en stuurt u binnen enkele dagen een bevestiging op. U heeft hierna 14 dagen bedenktijd waarin u zonder opgaaf van redenen het aangevraagde contract mag ontbinden. U heeft dus uw complete energie overstap binnen een paar minuten geregeld!

NS Spoordeelwinkel (voorbeeld)

Exclusief bij Gaslicht.com: € 20 kortingscode

Stap nu over, bespaar op uw energie èn bij de NS Spoordeelwinkel. Ontvang tijdelijk een kortingscode voor een dagje uit.
Bekijk de actie

Direct vergelijken en besparen

Navigatie