De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Essent

Informatie over Essent

Op dit moment is het niet mogelijk om over te stappen naar Essent. Naar verwachting is dit in de loop van 2022 mogelijk en kan er op dat moment uit verschillende pakketten worden gekozen.

Essent is in 1999 opgericht en gevestigd in Den Bosch en heeft ruim 2,5 miljoen klanten in Nederland. Het energiebedrijf levert gas, elektriciteit, warmte en energiediensten aan consumenten en bedrijven. Alle stroom van Essent is groen en wordt volledig opgewekt door windmolens. Essent gelooft in een stapsgewijze energietransitie. Van 2009 tot 2016 was Essent onderdeel van RWE. Het Duitse energieconcern besloot een nieuw toekomstgericht bedrijf op te richten: Innogy. In 2020 neemt de Duitse E.ON Group het bedrijf Innogy over. Hiermee is de E.ON Group het nieuwe moederbedrijf van Essent.

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie