De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu met 6 maanden gratis NLZIET Energie vergelijken

Vrij van biomassa overstappen

door Arnoud Timmerman 1 reactie

Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de nadelen van biomassa. Daarom biedt Gaslicht.com als eerste energievergelijker nu de mogelijkheid om eenvoudig een contract zonder biomassa te vinden. Deze week introduceerden wij een filter waarmee u biomassa uit kunt sluiten in de energievergelijking.  

Overstappen en liever geen biomassa? 

Bij Gaslicht.com krijgen we veel vragen van overstappers hoe zij de juiste keuze kunnen maken als ze geen stroom uit biomassa willen. Daarom hebben wij nu een nieuw filter in onze energievergelijker. Kiest u bewust voor een duurzame energieleverancier en wilt u zeker weten dat u uw stroom niet uit biomassa is opgewekt? Bij de filters kunt u aangeven dat u wilt dat uw stroom vrij is van biomassa.  

vrij-van-biomassa-filter.PNG

Biomassa: wel of niet als duurzame energiebron  

Bent u benieuwd waarom biomassa zo ter discussie staat? Lees erover in onze blog.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager
Ik ben Arnoud, sinds 2016 werkzaam voor Gaslicht.com, inmiddels als marketing manager. Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Van berichten op social media tot acties met partners en nieuwe TV- en radiocommercials; elke dag is anders. Besparen op je energierekening door over te stappen is zó ontzettend eenvoudig dat ik mijn enthousiasme daarover niet onder stoelen of banken steek. Maar ook als er vragen zijn zit er 7 dagen per week een sterk team met energiespecialisten voor u klaar.

Reacties (1)

Geplaatst door: P.F.M. Scheffers ()

Er zijn duizenden Nederlanders, die Atoomstroom zouden willen hebben, en ontevreden zijn met huidige aanbod van Nederlandse energiecontracten, omdat ze "hernieuwbare" energie nog steeds CO2 zien uitstoten, omdat windenergie maar 40% maximaal waait, zonne-energie gemiddeld maar 8 uur in Nederland stroom levert en biomassa 20% meer CO2 en fijnstof uitstoot dan de nieuwste kolencentrales en de bomenkap crimineel is. Gaarne dus een aanbieding van atoomstroom uit Frankrijk, Finland, Nederland etc. Kunnen jullie een dergelijk contract gaan aanbieden? zie op https://www.climategate.nl/2019/12/kernenergie-heeft-de-toekomst/
Met groet, Paul

Opmerking van de redactie op 21-07-2020
Beste meneer Scheffers,

Bedankt voor uw reactie. Ik heb dit even intern uit laten zoeken maar helaas bieden de energieleveranciers op onze website geen pakketten met kernenergie aan. Of er in de toekomst pakketten worden aangeboden op onze website met kernenergie, is helaas nog niet bekend bij ons.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie