De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vrijopnaam
86% van de klanten raadt Vrijopnaam aan.
14% zegt Vrijopnaam misschien aan te raden.

Vrijopnaam ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vrijopnaam
Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en gas Variabel Energiezuinig Actie
Welkomstpremie
€ 90
Jaarprijs
€ 1820,96
86%
van 7 klanten zou deze leverancier aanbevelen
14% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Leo Pieterson 16-2-2020 - 15:38
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is net afgerond dus onvoldoende bekend met deze energie leverancier.

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 10
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mark ten Have 12-2-2020 - 10:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Een groene maatschappij voor een goede prijs met de vrijheid om iedere maand op te kunnen zeggen. Dat maakt dit voor een student met een tijdelijk appartement de ideale stroomleverancier.

  • - Groen
  • - App voor verbruik
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arjen 9-2-2020 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijne energieprovider. Makkelijk overstap en snelle reacties op vragen. Wordt goed meegedacht over juiste termijnbedrag en de aankoop van 'eigen' panelen afgestemd op je verbruik.

  • Mogelijkheid om panelen te kopen, zeer duidelijke informatie wat er gebeurt als je weg zou gaan (terugkoop regeling).

Reacties

Vrijopnaam Webcare 9-2-2020 - 20:24
Beste Arjen, mooi te lezen, fijn dat de informatie en communicatie duidelijk was. Zonnige groeten, klantteam Vrijopnaam.
Beoordeling
9
Klantenservice: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Cintha 1-2-2020 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles ging helemaal goed en de klantenservice was heel fijn en duidelijk

Beoordeling
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H. de Gooijer 15-1-2020 - 11:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Je hoeft niet perse zonnen panelen te hebben (aangezien dit een huurhuis is heb ik ze niet). Je kan ook panelen huren, op zo'n panelen-park. maandbedrag is aanzienlijk lager dan bij Eneco (vorige partij) en Essent (waar familie naar is overgestapt). Verbruik overzicht krijg je per 2 maanden i.p.v. per maand (per mail).

  • Snel geregeld
  • Overname goed gegaan (van Eneco naar VrijopNaam)
  • Goed prijs
  • Je hoeft niet perse zonnen panelen te hebben
  • Zonnen panelen huren op een park
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Y.wiersma 13-12-2019 - 11:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog te kort klant om goed te beoordelen

  • Vlotte reactie op mail
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Annick 12-12-2019 - 11:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben erg fijn, goed en snel geholpen. Overstap was binnen ee minuut geregeld. Aanrader!!

  • Telefonisch niet in de wacht.
  • Goed advies gekregen
  • Prettig persoonlijk contact
  • Erg vriendelijk
  • Duidelijk en snel. Aanrader!!
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E.Bollerman 8-12-2019 - 19:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Om toch zo voordelig mogelijk en milieu vriendelijk elektriciteit te verkrijgen.D

  • Door de overstap via Gas Licht.com, weet ik zeker dat ik gegarandeerd het voordeligste tarief heb.
  • Persoonlijk hoop ik, omdat ik op stadsverwarming ben aangesloten, dat het beheer en de
  • kosten van dit systeem niet meer via een commerciële bedrijf wordt gerund ,
  • maar via een soort cooperatie-systeem, waardoor dit systeem beter betaalbaar wordt,
  • volgens mij is het hele netwerk van warmte-distributie te duur.
Beoordeling
9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J vd Molen 5-12-2019 - 21:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon heel relaxed allemaal, geen problemen met wat dan ook.
Snel antwoord op mail,snel geregeld dat ik mijn voorschot wilde verhogen.
Aanrader.

  • Zie motivatie
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M 20-11-2019 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Het is allemaal prima gegaan

  • Heb ik niet
  • Heb ik niet

Navigatie