De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vrijopnaam
85% van de klanten raadt Vrijopnaam aan.
15% zegt Vrijopnaam misschien aan te raden.

Vrijopnaam ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vrijopnaam
Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en gas Variabel kwartaaltarief Energiezuinig Actie
Welkomstpremie
€ 90
Jaarprijs
€ 1669,83
85%
van 13 klanten zou deze leverancier aanbevelen
15% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
a 2-4-2020 - 16:36

waardeloze club , slechte service

  • prijs
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Trudie de Jong 2-3-2020 - 18:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon positief over contact, meedenken, adviseren etc.

  • Contact, snel en ook terugbellen binnen afgesproken tijd
  • Vriendelijk
  • Accuraat
  • Goede adviezen
  • Meedenken met jou als klant

Reacties

Vrijopnaam Webcare 3-3-2020 - 09:50
Wauw, wat een mooie woorden. Dankjewel!
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 7
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 6
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nadia Oztoprak 27-2-2020 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Door Gaslicht.com mij laten adviseren over te stappen naar Vrij op Naam. De medewerkster heeft mij niet goed geadviseerd, waardoor ik van mijn vorige gas leverancier een hoge factuur gekregen heb om bij te betalen omdat ik in een wintermaand ben overgestapt en dus meer stookkosten heb gemaakt. Fout van de medewerkster van Gaslicht.com. Nooit overstappen in een Wintermaand, dat zorgt ervoor dat je flink moet bijbetalen! Gaslicht.com hierover gebeld. Zij hebben voor mij bemiddeld om de zaak netjes op te lossen, omdat ik door hun toedoen niet goed geadviseerd ben. Vattenfall wilde mij hierin niet tegemoet komen en Vrij op Naam wel. Netjes!!! Voor mij een reden om klant te blijven bij Vrij op Naam. En Gaslicht.com hebben mij hierin serieus genomen en hebben er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk op te lossen. Top!

  • Het feit dat Vrij op Naam mij tegemoet wil komen.
  • Gaslicht.com hebben hun fout hersteld.
  • Vrij op Naam is duurzamer.
  • Advies Gaslicht.com: medewerkers horen de klant goed te adviseren wanneer wel / niet overstap handig is.
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rik Gijsman 24-2-2020 - 12:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Duurzame energie tegen een prima prijs.

  • Nog geen problemen gehad.
Beoordeling
9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Leo Pieterson 16-2-2020 - 15:38
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is net afgerond dus onvoldoende bekend met deze energie leverancier.

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 10
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mark ten Have 12-2-2020 - 10:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Een groene maatschappij voor een goede prijs met de vrijheid om iedere maand op te kunnen zeggen. Dat maakt dit voor een student met een tijdelijk appartement de ideale stroomleverancier.

  • - Groen
  • - App voor verbruik
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arjen 9-2-2020 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijne energieprovider. Makkelijk overstap en snelle reacties op vragen. Wordt goed meegedacht over juiste termijnbedrag en de aankoop van 'eigen' panelen afgestemd op je verbruik.

  • Mogelijkheid om panelen te kopen, zeer duidelijke informatie wat er gebeurt als je weg zou gaan (terugkoop regeling).

Reacties

Vrijopnaam Webcare 9-2-2020 - 20:24
Beste Arjen, mooi te lezen, fijn dat de informatie en communicatie duidelijk was. Zonnige groeten, klantteam Vrijopnaam.
Beoordeling
9
Klantenservice: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Cintha 1-2-2020 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles ging helemaal goed en de klantenservice was heel fijn en duidelijk

Beoordeling
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H. de Gooijer 15-1-2020 - 11:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Je hoeft niet perse zonnen panelen te hebben (aangezien dit een huurhuis is heb ik ze niet). Je kan ook panelen huren, op zo'n panelen-park. maandbedrag is aanzienlijk lager dan bij Eneco (vorige partij) en Essent (waar familie naar is overgestapt). Verbruik overzicht krijg je per 2 maanden i.p.v. per maand (per mail).

  • Snel geregeld
  • Overname goed gegaan (van Eneco naar VrijopNaam)
  • Goed prijs
  • Je hoeft niet perse zonnen panelen te hebben
  • Zonnen panelen huren op een park
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Y.wiersma 13-12-2019 - 11:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog te kort klant om goed te beoordelen

  • Vlotte reactie op mail

Navigatie