De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vrijopnaam
90% van de klanten raadt Vrijopnaam aan.
10% zegt Vrijopnaam misschien aan te raden.

Vrijopnaam ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vrijopnaam
Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en gas Variabel
Jaarprijs
€ 1802,12
90%
van 52 klanten zou deze leverancier aanbevelen
10% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bert Wijnholds 3-8-2020 - 16:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Vrijopnaam levert 100% zonnestroom tegen een zeer redelijke prijs. Je kunt ook panelen op hun eigen zonneparken 'kopen' om zelf stroom op te wekken. Op echt zonnige dagen kan dat bij mij tot 30% verbruik schelen. De overstap was snel geregeld. Er is geen online klantenomgeving waar je zelf zaken kunt regelen, maar via mailcontact met het klantenteam word je snel en goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.

  • Duurzaam
  • Goede prijs
  • Zelf stroom opwekken
  • Goede klantenservice

Reacties

Vrijopnaam Webcare 3-8-2020 - 17:29
Hoi Bert, dank voor je review en complimenten. We hebben (echt hoor!) een online omgeving waar je wijzigingen kan doorvoeren, denk aan je telefoonnummer, email of IBAN nummer. Ook je termijnbedrag kan je na drie maanden van je ingangsdatum wijzigen, zo vaak je wilt. Dien je wel een slimme meter te hebben, anders inderdaad via onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, klantteam Vrijopnaam.
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Trees Bouwmeester 30-7-2020 - 16:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Simpele overstap. Ik hoefde na aanvraag alleen de meterstanden door te geven en het was geregeld. Verder geen gedoe gehad.

  • Handige web app
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henry 30-7-2020 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is vlekkeloos gegaan.

Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kim Snakenborg 29-7-2020 - 20:10
Overgestapt via Gaslicht.com

De leverancier is in verhouding goedkoop. Overstap had ik geen omkijken naar en dat is fijn.

  • Goedkoop
  • Jammer dat er geen app is
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hemmo de Groot 28-7-2020 - 10:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen loont in het algemeen , maar nu na de prijsdaling helemaal.

  • Overstap ging gemakkelijk
  • Vrij op Naam heeft een eigen App
  • Ik vind de naam wel wat raar. Herken er geen energieleverancier in.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Frits Henkelman 28-7-2020 - 10:15

Het is een constant circus van zogenaamde kortingen.

  • Geen
  • Niet voor de leverancier speciaal, maar voor de hele sector. Hou eens op met al die zogenaamde kortingen. Een ander punt: waarom kan ik bijna nergens een variabel tarief krijgen. Als het al kan, is het duurder dan een jaar vast. Hoe kan dat?
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
W. J. Otter 28-7-2020 - 06:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Vrijopnaam is niet zo erg bekend. Maar ik ben zeer tevreden omdat de prijs wordt bepaald door het aanbod. Het is net als bij een casino, de ene keer heb je geluk dat je wat wint en de andere keer heb je pech. Ik hou wel van een gokje. Daarnaast of wel het belangrijkst. Omdat het DUURZAAM is.

  • Duurzaam, bescherming van de aarde, milieu en dier- en mensheid.
  • Soms werkt de app niet.
Beoordeling
7
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
G. de Vries 27-7-2020 - 21:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk en komt afspraken na

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C. Lauwerijssen 27-7-2020 - 16:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap snel zonder problemen verlopen

Beoordeling
8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Klaas 27-7-2020 - 00:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede start gemaakt bij VoN, ben benieuwd hoe de kwartaalprijzen zich ontwikkelen...

  • In de app van VoN is goed te zien wat het verbruik is.
  • Verbruik in realtime laten zien

Navigatie