Genomineerd voor 2021!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Hoe volledig zijn wij?

Wij vergelijken alle energieleveranciers met een leveringsvergunning en verstrekken de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Ook tonen we energiecontracten van aanbieders die niet via Gaslicht.com zijn af te sluiten. Wij nemen uitsluitend aanbiedingen op in onze vergelijking waarvan de tarieven transparant gepubliceerd zijn op de site van de energieleverancier. Op die manier vindt u bij ons altijd een complete, onafhankelijke en actuele vergelijking waardoor u tot een weloverwogen keuze kunt komen. Wederverkopers worden niet opgenomen, omdat zij geen programmaverantwoordelijkheid dragen. 

Met zo’n 30 energieleveranciers in de vergelijker is Gaslicht.com de meest volledige vergelijkingssite voor energiecontracten. Energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat energieleveranciers de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat het voor u voordeligste energiecontract altijd bovenaan in de resultaten. Geen enkele energieleverancier heeft een direct of indirect belang (zie: Over Gaslicht.com). Met de Energievergelijker van Gaslicht.com vergelijkt u dus onafhankelijk de energieprijzen van alle energieleveranciers met een vergunning.

ben-hoe-volledig-zijn-wij.png

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie