Genomineerd voor 2021!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Wat is de goedkoopste energieleverancier van 2021?

De goedkoopste energieleverancier van 2021 is ... Was het maar zo eenvoudig! Wie de titel 'De goedkoopste energieleverancier' krijgt, hangt af van uw verbruik en persoonlijke situatie. Wij leggen u graag uit hoe u de goedkoopste energieleverancier van 2021 vindt.

Hoe vindt u de goedkoopste energieleverancier?

Vul uw gegevens in en vergelijk alle energieleveranciers op prijs en kwaliteit. De goedkoopste energieleverancier die u via ons kunt aanvragen, komt altijd bovenaan te staan. Via Gaslicht.com is goedkope energie zo geregeld. 

Hevige concurrentie

De goedkoopste energieleverancier komt dus altijd als eerste uit de energievergelijker. Maar wie vandaag de goedkoopste is, hoeft dat morgen niet meer te zijn. Hoe komt dat?

Energieleveranciers besteden veel geld aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Met scherpe actietarieven en hoge welkomstpremies proberen ze zo hoog mogelijk in onze TOP 5 goedkoopste energiepakketten te komen. Hoeveel de besparing is kan per dag verschillen vanwege de hevige concurrentie tussen energieleveranciers onderling.

Bent u al klant bij de goedkoopste energieleverancier?

Als uw huidige leverancier in de TOP 5 staat, betekent het niet dat u op dit moment profiteert van de getoonde kortingen. Na afloop van het contract bij uw huidige energieleverancier wordt uw contract automatisch omgezet naar een contract met variabele tarieven. Dit zijn hogere tarieven dan getoond in de TOP 5. De acties op Gaslicht.com worden door de energieleveranciers alleen aangeboden aan overstappers via Gaslicht.com. Daarom loont het elk jaar om over te stappen. Daarmee dwingt u energiebedrijven om te concurreren. Dat leidt tot betere dienstverlening en concurrerende prijzen.

Persoonlijke voorkeuren

Uit onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) blijkt dat de prijs de belangrijkste reden is om over te stappen. Het is immers bekend dat u met overstappen veel geld kunt besparen. Vindt u naast de laagste prijs duurzame energie belangrijk of heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Met de filters in onze energievergelijker vindt u een energiecontract dat precies bij u past.

Zo kunt u aangeven of u de voorkeur geeft aan groene stroom alleen uit Nederland, vaste of variabele tarieven en de looptijd van uw contract. Onze energievergelijker zet automatisch de goedkoopste energieleverancier bovenaan die voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. Zo vindt u alsnog de goedkoopste energieleverancier, maar dan een die aansluit op uw specifieke wensen. Voor iedereen verschilt het immers wie de beste energieleverancier is. 

De goedkoopste energieleverancier van 2021 voor u!

U weet nu dat er verschillende factoren zijn die meespelen om de goedkoopste energieleverancier van 2021 te kunnen aanwijzen. Het is geheel afhankelijk van uw verbruik en wensen. Gaslicht.com kan u helpen met het vinden van de goedkoopste energieleverancier. Vul simpelweg uw gegevens in onze energievergelijker. De energievergelijker toont u dan de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie. Eenvoudiger kan niet!

Hulp nodig?

Mocht u toch nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen wie de goedkoopste energieleverancier van 2021 voor u is, dan kunt u altijd contact opnemen via 0342-411350. Of WhatsApp ons op 06 444 09 555. Onze energie-experts van de servicedesk zitten 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 


Direct naar:


Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019
Geactualiseerd: dinsdag 30 juni 2020
Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie