De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Wie is de goedkoopste energieleverancier van 2019?

De goedkoopste energieleverancier van 2019 is ... Was het maar zo eenvoudig! Wie de titel 'De goedkoopste energieleverancier' krijgt, hangt af van uw verbruik en persoonlijke situatie. Wij leggen u graag uit hoe u de goedkoopste energieleverancier van 2019 vindt.

Hoe vindt u de goedkoopste energieleverancier?

Vul uw gegevens in en vergelijk alle energieleveranciers op prijs en kwaliteit. De goedkoopste energieleverancier die u via ons kunt aanvragen, komt altijd bovenaan te staan. Via Gaslicht.com is goedkope energie zo geregeld. 

Hevige concurrentie

De goedkoopste energieleverancier komt dus altijd als eerste uit de energievergelijker. Maar wie vandaag de goedkoopste is, hoeft dat morgen niet meer te zijn. Hoe komt dat?

Energieleveranciers besteden veel geld aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Met scherpe actietarieven en hoge welkomstpremies proberen ze zo hoog mogelijk in onze TOP 5 goedkoopste energiepakketten te komen. Momenteel bedraagt de besparing voor een gemiddeld huishouden maar liefst 350 euro op jaarbasis. Maar morgen kan die besparing alweer anders zijn vanwege de hevige concurrentie tussen energieleveranciers onderling.

Bent u al klant bij de goedkoopste energieleverancier?

Als uw huidige leverancier in de TOP 5 staat, betekent het niet dat u op dit moment profiteert van de getoonde kortingen. Na afloop van het contract bij uw huidige energieleverancier wordt uw contract automatisch omgezet naar een contract met variabele tarieven. Dit zijn hogere tarieven dan getoond in de TOP 5. De acties op Gaslicht.com worden door de energieleveranciers alleen aangeboden aan overstappers via Gaslicht.com. Daarom loont het elk jaar om over te stappen. Daarmee dwingt u energiebedrijven om te concurreren. Dat leidt tot betere dienstverlening en concurrerende prijzen.

Persoonlijke voorkeuren

Uit recent onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) blijkt dat de prijs de belangrijkste reden is om over te stappen. Het is immers bekend dat u met overstappen veel geld kunt besparen. Vindt u naast de laagste prijs duurzame energie belangrijk of heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Met de filters in onze energievergelijker vindt u een energiecontract dat precies bij u past.

Zo kunt u aangeven of u de voorkeur geeft aan groene stroom alleen uit Nederland, vaste of variabele tarieven en de looptijd van uw contract. Onze energievergelijker zet automatisch de goedkoopste energieleverancier bovenaan die voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. Zo vindt u alsnog de goedkoopste energieleverancier, maar dan een die aansluit op uw specifieke wensen. Voor iedereen verschilt het immers wie de beste energieleverancier is. 

De goedkoopste energieleverancier van 2019 voor u!

U weet nu dat er verschillende factoren zijn die meespelen om de goedkoopste energieleverancier van 2019 te kunnen aanwijzen. Het is geheel afhankelijk van uw verbruik en wensen. Gaslicht.com kan u helpen met het vinden van de goedkoopste energieleverancier. Vul simpelweg uw gegevens in onze energievergelijker. De energievergelijker toont u dan de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie. Eenvoudiger kan niet!

Hulp nodig?

Mocht u toch nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen wie de goedkoopste energieleverancier van 2019 voor u is, dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk. Onze energie-experts zitten 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Geactualiseerd: 15-08-2019

Navigatie