Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com winnaar Shopping Awards 2024

Onze prijzenkast is weer een trofee rijker! Na winst in 2021 en 2022 hebben we ook in 2024 weer een Shopping Award gewonnen. Op donderdag 28 maart werd de Publieksprijs uitgereikt in een sfeervol Huis ter Duin in Noordwijk.

shopping-awards-gaslicht-winning-team.jpeg

Publieksprijzen

Dit jaar is de 23e editie van de Shopping Awards en er waren in totaal 238 inzendingen. De Shopping Awards Publieksprijzen werden uitgereikt in 12 categorieën. Gaslicht.com is gekroond tot winnaar in de categorie Platformen en Marktplaatsen.

Beoordeling

Consumenten stemmen op hun favoriete webwinkels en bepalen daarmee voor 50% wie de winnaars worden van de Shopping Awards Publieksprijzen. De andere 50% komt van de beoordelingen van de Shopping Awards Vakexperts. Meer dan 1.000 experts van de Shopping Awards Publieksprijzen, ondernemers en collega’s uit de branche, worden gevraagd om willekeurige deelnemers te beoordelen op diverse vakinhoudelijke punten; allround beeld van de webwinkel, online propositie, gebruiks- & navigatie gemak en productinformatie & inspiratie.

Keurmerk

De Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De Shopping Awards zijn een keurmerk als onderdeel van Thuiswinkel.org.

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.