De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Budget Energie

Budget Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Budget Energie? Lees hier de Budget Energie ervaringen en reviews. Is Budget Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Budget Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

78% van 236 klanten beveelt aan.
18% misschien 5% niet

Klantervaringen over Budget Energie

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
1,0
Aj Dothee 29-11-2021 - 18:44

Je wordt voor 201 euro binnengehengeld en een narekening van 1650 euro!!!

A Kleerebezem 29-11-2021 - 12:40

Start van de levering van energie 9 november 2020. Op 13 november 2020 werd direct het eerste voorschot afgeschreven. Op 29 november 2020 weer een voorschot afgeschreven. Het jaarcontract is beëindigd op 9 november van dit jaar. Inmiddels 13 voorschotten betaald. Volgens schrijven van Budget Energie kan de eindafrekening tot 4 tot 6 weken op zich laten wachten. In de brief staat ook dat het mogelijk is dat er nog een termijn wordt afgeschreven. 14 keer een voorschot voordat de eindafrekening wordt verstuurd. Ik heb telefonisch contact gehad met een vriendelijke mevrouw. Uitkomst: ze zal een notitie maken. Ik zou zeggen begin er niet aan bij dit soort leveranciers.

9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Bert 26-11-2021 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze zijn erg voordelig dus een was de keus niet zo moeilijk om over te stappen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Lex 25-11-2021 - 19:58

Budget energie beweert een contract met mij te hebben van 3 jaar omdat ze mij een formulier sturen waarop dat staat. bovendien hebben ze mij een mail getuurd waarop ik binnen 14 dagen had moeten reageren. Nu de feiten ik heb nog nooit en contract afgesloten vor energie voor 3 jaar daarom weet ik zeker dat ik het niet heb gedaan. Ik krijg heel veel spam en phishing mail van bedrijven waarop staat dat ik ergens op moet klikken of reageren. Op de bevestiging die ze opsturen staat volgens een zeker Britt mijn IP adres maar als ik aangeef dat dit niet klopt is
volgens Erwin ineens niet meer belangrijk. Ze eisen hun opzegvergoeding op want ze hebben een formulier en dat is het. e verkoper heeft zijn provisie geind en ik kan betalen ver iets dat ik niet heb gedaan. Wat ook bijzonder irritant is dat ze steeds mails versturen vanuit eens reply mail adres dus je kunt niet direct reageren.

  • Geen enkel, ze verzinnen contracten en zijn vervolgens vrijwel niet bereikbaar.
  • Ze zaten je onder druk want weten zelf heel goed dat ze niets hebben maar voor hen s het hun werk en wij moeten het naast ons werk doen. dus ze hopen waarschijnlijk dat we dan maar betalen.
  • NVT
8
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Younes Skalli 24-11-2021 - 16:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Budget Energie is streng om termijnbedrag verlaging, ik verbruik heel veinig en ik moet nog steeds €90 per maand betalen. Ik mag het niet verlagen

  • Scherpe prijzen, ook vaste leveringskosten
  • Maandelijkse rapport niet van 1 van de maand tot 1 volgende maand
10
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Herman kleinsmit 23-11-2021 - 11:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles perfect verlopen. Doe het al jaren via gaslicht.com

  • Direct reageren bij bellen
  • Niks

Reacties

Budget Energie Webcare 24-11-2021 - 08:57
Beste meneer,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
7
Klachtenafhandeling
7,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Buijs 22-11-2021 - 18:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Budget Energie Webcare 23-11-2021 - 09:10
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons misschien zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag. Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
9
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Freddy 22-11-2021 - 12:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Lage leverings- en vaste kosten.
Grote en betrouwbare leverancier in deze onzekere tijden met hoge gassprijzen

  • Alles ging soepel met overdracht. Goede informatie verstrekking in mail en fijne app van Budget Energie.
  • Wel jammer dat BE je toch een ander (hoger)voorschotpremie geeft dan dat de vergelijkingssite geeft.
  • Blijkbaar kijkt BE naar historie en niet naar jouw opgegeven gebruik.
  • Dus direct voorschot moeten aanpassen.

Reacties

Budget Energie Webcare 23-11-2021 - 09:47
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
9
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Jan Sierat 22-11-2021 - 11:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed aanbod, betrouwbaar

  • snelle informatie uitwisseling
  • Verhoging maandelijkse lasten was niet zoals bedoeld, na wat emailwisselingen een redelijk goed
  • aanbod gekregen

Reacties

Budget Energie Webcare 23-11-2021 - 09:35
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
10
Klantenservice
10,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Budget Energie aan
J.Kuiper 18-11-2021 - 14:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Budget Energie Webcare 23-11-2021 - 09:10
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag. Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie