Genomineerd!
Genomineerd!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Budget Energie
65% van de klanten raadt Budget Energie aan.
23% zegt Budget Energie misschien aan te raden.

Budget Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Budget Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Budget Energie ervaringen en beoordelingen. Is Budget Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Budget Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Budget Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Budget Energie
Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 145
Jaarprijs
€ 1862,02
65%
van 71 klanten zou deze leverancier aanbevelen
23% misschien 13% niet

Klantervaringen

Beoordeling
6
Duurzaamheid: 6
Klachtenafhandeling: 7
Facturering: 6
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 4
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G 18-9-2019 - 10:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Leuk dat een vergelijkingssite vergelijkt, de waarheid dat de leverancier met andere verbruiken werkt is het vermelden wel waard !!!!!

Opmerking van Gaslicht.com 18-9-2019 - 15:52
Geachte meneer/mevrouw,

Energieleveranciers kijken altijd naar het historisch verbruik van de woning. Hier wordt het termijnbedrag op berekend. Mocht dit te hoog zijn? Dan kunt u online of via de klantenservice het termijnbedrag laten bijstellen.

Uiteraard mag u ook het gewenste termijnbedrag doorsturen naar info@gaslicht.com. Dan zetten wij dit graag door voor u.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
6
Prijsstelling: 2
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 9
Overstapproces: 2
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Rob klein Holkenborg 17-9-2019 - 10:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs per maand is 20 euro duurder dan wordt aangegeven.

  • Klachtbehandeling is prima, je wordt netjes gebeld met een goede uitleg
  • Prijs, duidelijk aangeven wat de klant per maand moet betalen en geen bonus of korting achteraf
Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Facturering: 6
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Rob Kozijn 16-9-2019 - 19:30
Overgestapt via Gaslicht.com

De hoogte van het termijn bedrag komt niet overeen met de berekening volgens gaslicht.com. Waarschijnlijk wordt het verbruik niet overgenomen zoals door mij is opgegeven, maar berekent men een gemiddeld verbruik over x jaren.

  • Overgang geruisloos verlopen.
  • Betere communicatie vwb termijn berekening.
Opmerking van Gaslicht.com 17-9-2019 - 15:14
Geachte meneer Kozijn,

Op onze website tonen wij een indicatie van het termijnbedrag op basis van het ingevulde verbruik. Het verbruik wordt inderdaad enkel ingevuld voor het vergelijken.

De energieleveranciers kijken altijd naar het historich verbruik van de afgelopen 3 tot soms 5 jaar. Hier baseren zij het termijnbedrag op. Is het termijnbedrag te hoog ingeschat voor u? Dan kunt u online of via de klantenservice het termijnbedrag bijstellen. Uiteraard betaalt u uiteindelijk voor wat er daadwerkelijk verbruikt is. Mocht u te veel hebben betaald dan ontvangt u dit terug.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 7
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jasper Geurts 15-9-2019 - 19:49
Overgestapt via Gaslicht.com

tot nu toe gaat alles goed. overstappen was zo gepiept. enige wat ik mis is een app waarmee ik mijn dagelijkse verbruik kan inzien. nu moet ik tot einde van de maand wachten om te weten wat er verbruikt is.

Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan 15-9-2019 - 10:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk

  • Probleemloos geregeld
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Steef 14-9-2019 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Kortweg prima en makkelijk oversluiten via gaslicht.com.

Beoordeling
7
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Hop 14-9-2019 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij onderzoeken jaarlijks de overstap

  • Nvt
  • Nbt
Beoordeling
7
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
L. IJmker 13-9-2019 - 20:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik vind alle leveranciers goed. Ik heb nog nergens een probleem gehad.
Het misschien hangt van de prijs af. Eerder ook energie van BudgetEnergie gehad, maar na een jaar komen ze met een veel hogere energieprijs. Ik heb nog geen leverancier gehad die datzelfde niet doet, maar ben nog op zoek. Totdan zal ik blijven wisselen vanwege de prijs.

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ben Kaaij 11-9-2019 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Om de leverancier aan te bevelen is de prijs heel belangrijk.

  • Alles werd keurig zoals afgesproken geregeld.
  • Als de klant bepaalde gebruiken opgeeft deze dan ook te gebruiken. Niet de voorgaande jaren als punt te nemen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 6
Klantenservice: 6
Facturering: 4
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Jacob 10-9-2019 - 15:26

Klantenservice wist geen goed antwoord op mijn vraag te geven. Servicedesk Gaslicht.com kon mij direkt helpen.

  • snel en makkelijke overstap
  • kennisniveau klantenservice budget Energie verbeteren
Opmerking van Gaslicht.com 10-9-2019 - 16:35
Beste Jacob,

Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat onze service goed is bevallen. Ik heb uw bericht doorgestuurd naar Budget Energie, zodat zij hun verbeterpunten hier uit kunnen halen en zo nodig nog even contact met u op kunnen nemen.
Wanneer ik u nog ergens mee kan helpen, hoor ik dat graag! U kunt dan een e-mail sturen naar info@gaslicht.com, of u mag bellen naar 0342 411350.

Vriendelijke groet,

Rosanneke

Reacties

Budget Energie Webcare 12-9-2019 - 16:27
Beste Jacob,

Ik vind het vervelend om te lezen dat mijn collega u niet van het correcte antwoord heeft kunnen voorzien, onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen/opmerkingen/suggesties voor ons hebben dan ontvangen wij uw bericht graag via klanten@budgetenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare

Navigatie