De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Budget Energie
71% van de klanten raadt Budget Energie aan.
24% zegt Budget Energie misschien aan te raden.

Budget Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Budget Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Budget Energie ervaringen en beoordelingen. Is Budget Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Budget Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Budget Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Budget Energie
Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Modelcontract stroom en gas
Jaarprijs
€ 2126,67
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
71%
van 191 klanten zou deze leverancier aanbevelen
24% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
m.h 17-2-2020 - 13:03
Overgestapt via Gaslicht.com

correct,efficient

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Adriana Smit 17-2-2020 - 12:04

Begin dit jaar overgestapt naar deze leverancier en nu al heel veel spijt. In 1 maand werden er doodleuk 2 termijnbedragen in rekening gebracht en ze gaan er vanuit dat iedereen zomaar even 140 euro extra kan ophoesten in een maand. Communicatie via e-mail is verschrikkelijk traag en je krijgt een standaard geknipt en geplakt antwoord terug. Van samen naar een oplossing kijken is geen sprake. Ik heb aangegeven dat ik het wel wil betalen, maar het nu gewoon niet heb. Ik wilde een betalingsregeling treffen, maar niets was mogelijk. Er werd zelfs gedreigd met afsluiting. Er wordt nergens aangegeven dat het kan zijn dat je in 1 maand 2 termijnbedragen moet betalen. Als je belt voor een oplossing dan is er niets mogelijk en moet je het zelf maar uitzoeken. Nooit meer Budget Energie voor mij!

  • De online omgeving is handig
  • Transparantie en klantvriendelijkheid!
Beoordeling
5
Klachtenafhandeling: 6
Klantenservice: 6
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 6
Facturering: 6
Overstapproces: 2
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J.H. Minkhorst 17-2-2020 - 11:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap alleen prijstechnisch interessant vanwege eenmalige korting die pas na een jaar wordt uitgekeerd en waardoor- omdat de eindafrekening van de vorige leverancier alleen de winterperiode betreft en dus hoog uitvalt- het voordeel het eerste jaar niet bestaat en dan nog een hoop benodigd gecorrespondeer oplevert over de gevolgen van de kleine lettertjes in de overeenkomst waarop pas na lang aandringen duidelijkheid werd verstrekt, maakt dat ik dit nooit meer doe. Het uiteindelijke pas na een jaar te genieten voordeel in de vorm van die eenmalige uitkering is dit zeker allemaal niet waard!!
Immers, de maandlast gaat uiteindelijk alleen het eerste jaar (alleen door die eenmalige korting) naar beneden en is daarna minimaal gelijk aan die van de vorige leverancier. Je schiet er structureel dus helemaal- na al die moeite- niets mee op tenzij je ieder jaar weer zou wisselen. Dat gedoe wil geen enkel normaal denkend mens en veel leveranciers hebben daarvoor al kleine lettertjes blokkades opgeworpen waardoor je niet eens weg kan zonder bijv. alsnog het verliezen van je recht op zo'n eenmalige korting en dan sta je aan het eind van de rit met een winst van "0" of zelfs een verlies. Kortom een hoop commercieel gebrul voor- als je geluk hebt- een hele kleine korte termijn winst die al het gedoe- ik schreef het eerder- wat mij betreft zeker niet waard was.

De bepaling dat bij geschil de eigen administratie bepalend is (die bij navraag minder dwingend wordt uitgelegd weliswaar) is verder uiterst kwalijk.

  • Geen
  • Zie bij motivatie.
  • Gewoon direct het voordeel en geen voor meerdere uitleg vatbare kleine lettertjes/ aanvullende voorwaarden en onsmakelijke bepalingen (zoals onze administratie is bepalend) die gebaseerd zijn op het altijd maar weer uitgaan van de arrogantie van "het eigen gelijk".
Beoordeling
7
Facturering: 7
Klantenservice: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Volker 17-2-2020 - 10:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Enige dat ontbreekt is een goede verbruiksstatistiek, zoals Enercon die wel heeft.

  • Prijs.
  • Statistieken
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E v.d. Heuvel 17-2-2020 - 10:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs, vriendelijke mensen.

  • Goede informatie verstrekking, maandelijks een duidelijk overzicht van vetbruik etc.
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E Westerhof 16-2-2020 - 14:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloze overstap naar Budget Energie

  • Goede communicatie met klant
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.J. Schaap 16-2-2020 - 11:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Budget energie is niet alleen een prijsvechter maar een organisation die efficient werkt en zo de kosten kan beheersen.

Beoordeling
6
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Facturering: 5
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 5
Klachtenafhandeling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Klaaa 16-2-2020 - 10:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Te laat overstap gemeld aan oude leverancier

Beoordeling
7
Overstapproces: 7
Facturering: 7
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bob Broekhuis 15-2-2020 - 20:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk en overzichtelijk

  • Onafhankelijke vergelijking
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
W. van Breugel 15-2-2020 - 17:05
Overgestapt via Gaslicht.com

zoals jaarlijks heb ik vorig jaar de overstap naar 2020 gemaakt met een nieuwe leverancier. Gewoon bij GasLicht.com je verbruik invullen en lezen wie met de beste aanbieding komt. In ons geval was dat Budgetenergie. Zoals andere jaren verliep alles vlekkeloos.

  • je hoeft niet zelf alles uit te zoeken.
  • GasLicht.com zoekt het allemaal voor je uit
  • overstap een fluitje van een cent

Navigatie