De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Budget Energie

Budget Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Budget Energie? Lees hier de Budget Energie ervaringen en reviews. Is Budget Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Budget Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
��� 5560,22
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
66% van 235 klanten beveelt aan.
25% misschien 9% niet

Klantervaringen over Budget Energie

8
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Budget Energie aan
W Moerkerken 4-7-2022 - 13:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Redelijk goede energie prijzen

  • Correcte behandeling bij opstellen energie contact
  • Geen
9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Pieter Hagtingius 3-7-2022 - 16:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik kan alleen maar zeggen dat ik al jaren gebruik maak van de overstapservice van gaslicht.com, en dat ik tot nu toe nog nooit enige problemen heb ondervonden.

  • Een keer met de telefonische helpdesk gebeld, alles perfect afgehandeld.
  • Zou het echt niet weten

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 08:02
Hi Pieter,

Wat fijn om te horen!

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare
9
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Budget Energie aan
willem oldenburger 3-7-2022 - 08:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn ervaring met Budget energie was erg positief. De contacten waren vriendelijk en duidelijk.

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 08:01
Hey Willem,

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare
9
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Servé Vossen 2-7-2022 - 19:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs / kwaliteit ruim voldoende 👍

  • Tevreden over overstap

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 07:59
Hey Servé,

Fijn om te horen! Bedankt voor je review.

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare
7
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
7,0
Martin Vink 2-7-2022 - 09:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Aanraden of zelf contract verlengen is afhankelijk van aanbod op dat moment.

  • Prijsstelling tov andere ‘groene’ aanbieders

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 07:48
Hey Martin,

Bedankt voor je mooie review.

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare
8
Klachtenafhandeling
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
6,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Budget Energie aan
H.R.v.d Sluis 2-7-2022 - 08:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Het geheel duidelijk, in de gegeven omstandigheden niet duur, alles ging makkelijk, dus een aanrader.

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 07:43
Bedankt voor je fijne review!

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Thuis Webcare

8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Ben 1-7-2022 - 16:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima keuze. Goede soepele overgang

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 07:42
Hey Ben,

Wat fijn dat het zo goed bevalt!

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare
8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
7,0
Facturering
8,0
Ik raad Budget Energie aan
E. Schoute 1-7-2022 - 16:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Scherpe prijsstelling en overstap zonder problemen.

  • Prijs
  • Geen

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 07:41
Bedankt voor de mooie cijfers!

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
10,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Budget Energie aan
W.A. Snelleman 1-7-2022 - 14:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Scherpe prijs, gedetailleerd prijsoverzicht.

  • Geen

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 07:34
Bedankt voor je mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare
Sander 1-7-2022 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Na de overstap zag ik een goedkopere leverancier dus heb ik binnen de bedenktijd opgezegd. Dus geen ervaringen met deze overstap naar Budget Energie.

Reacties

Budget Energie Webcare 4-7-2022 - 07:33
Hey Sander,

We zien je graag in de toekomst bij ons terug 🙂

Met vriendelijke groet,
Danielle, Budget Energie Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie