De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Budget Energie

Budget Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Budget Energie? Lees hier de Budget Energie ervaringen en reviews. Is Budget Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Budget Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
61% van 245 klanten beveelt aan.
27% misschien 13% niet

Klantervaringen over Budget Energie

1
Facturering
1,0
Henk Hemmers 25-9-2022 - 10:34
Overgestapt via Gaslicht.com

incl. btw verlaging moet zijn excl. btw verlaging

Reacties

Budget Energie Webcare 29-9-2022 - 12:36
Hoi, wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht je hier nog hulp bij nodig hebben of vragen hebben dan kun je ons bellen op 020-2055555 of met ons chatten op onze website. Wel waarderen we je eerlijke feedback enorm, dus dankjewel.
1
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Henk Hemmers 25-9-2022 - 10:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Zie mijn reactie dd. 31-08 en 7-09. Mijn vaste contract voor gas en elektriciteit loopt over de maanden januari t/m december dit jaar.
Dat betekent dat de helft van de winter in mijn jaarcontract als kosten al zichtbaar zijn.
Het is dus alleszins redelijk om als werkelijke kosten voor het hele jaar 2x het bedrag aan kosten t/m juni als te verwachten kosten voor het hele jaar op te voeren (hoewel januari en februari de koudste maanden zijn).
Totaal energiekosten jan. t/m juni bedragen: 935,99 volgens uw specificatie, (incl. btw verlaging per 1 juli)
Totaal te verwachten kosten voor het hele jaar zijn dus: 2x935,99=1.871,98
in de eerder toegestuurde specificatie heb ik als verwachte jaarkosten 2.000,- opgevoerd.
Betaalde maandpremies (t/m sept. 9 stuks): 6x210+2X171+1x131=1.741,-
Dus over okt-dec nog te betalen: (2.000-1.741 )/3=259/3= 87,- per maand.
Dat is excl. de welkomstpremie van 500,-!
Tot nu toe hebt u geweigerd om op mijn berekening te reageren.
Waarom doet u zo harkerig op mijn verzoek tot het verlagen van mijn maandpremie?
Bent u soms van plan om failliet te gaan?

Het spijt mij, maar mijn beoordeling blijft daardoor een 1

  • Eind dit jaar loopt mijn contract af
  • Geen enkele inhoudelijke respons op mijn eerder toegezonden overzichtelijke berekeningen.

Reacties

Budget Energie Webcare 29-9-2022 - 12:35
Hoi, wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht je hier nog hulp bij nodig hebben of vragen hebben dan kun je ons het beste even bellen op 020-2055555 of met ons chatten op onze website. We waarderen je eerlijke feedback namelijk wel en op deze manier kunnen we je beste helpen.
4
Klachtenafhandeling
5,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
3,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
2,0
Prijsstelling
3,0
Duurzaamheid
2,0
Matthijs 15-9-2022 - 08:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Na de overstap bleek dat budget energie per maand de saldering berekend. Dat lijkt een detail, maar kan op jaarbasis veel geld kosten. Het is niet stimulerend voor het duurzaam opwekken van electriciteit en niet in de geest van de wet.

  • Salderen op jaarbasis
  • Beste mogelijkheden voor direct contact bieden (je moet een woud aan chatbot een online assistenten door voor je iemand kunt dienen)

Reacties

Budget Energie Webcare 22-9-2022 - 12:02
Hoi Matthijs, allereerst bedankt voor je eerlijke review. Het klopt inderdaad dat we voor onze variabele klanten per 1 juli 2022 maandelijks salderen. Elke maand wordt het verbruik, de saldering en de teruglevering berekend op basis van de die maand geldende maandelijkse tarieven. In onze ogen is dit logischer omdat onze variabele contracten wisselende tarieven per maand hebben en diezelfde contracten maandelijks opzegbaar zijn. Op de jaar- of eindnota wordt dan de volledige berekening gemaakt op basis van de cijfers per maand.

Je krijgt bij Budget Energie nog wel 50 procent van het kale tarief aan teruglevering als je meer teruglevert dan je verbruikt, zelfs met de huidige hoge tarieven. Dit tarief is bij andere leveranciers inmiddels vaak een stuk lager: dit compenseert in onze ogen het maandelijkse salderen. Ik begrijp dat dit voor klanten met zonnepanelen niet de ideale situatie is, zoals deze voorheen gold. De overvloed aan zonnepanelen en de daarbij behorende teruglevering in de zomer maakt de teruglevering in onze ogen minder waard, daarom is dit besluit genomen.

Momenteel staat nergens in de wet dat er niet maandelijks gesaldeerd mag worden. Indien dit wijzigt, zullen we hier natuurlijk naar handelen. Ik vind het wel zo netjes je met deze reactie in ieder geval van wat extra context voorzien, ik kan me voorstellen dat ik jouw bezwaren hiermee niet direct wegneem: dat kan ik in dit geval niet, en dat snap ik. Heb je hier nog vragen over, dan kun je altijd contact met ons opnemen via 020-2055555.

Ik wens je in ieder geval een hele fijne dag toe.
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Budget Energie aan
Evaline Klopper 14-9-2022 - 15:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Handige site waarin een duidelijk overzicht zit van verbruik + kosten.

  • Overzichtelijke site
  • Geen

Reacties

Budget Energie Webcare 22-9-2022 - 11:29
Hoi Evaline, hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat je onze site als duidelijk ervaart, we doen ons best je zo goed mogelijk inzicht te bieden in je verbruik en kosten. Als je vragen voor ons hebt, kun je die altijd stellen via 020-2055555 of via de chat op onze website. Een hele fijne dag gewenst.
8
Online dienstverlening
7,0
Facturering
9,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Budget Energie aan
H.Bakker 14-9-2022 - 12:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging makkelijk. In deze rare dure tijd was dit duidelijk.

  • Overstap ging makkelijk en soepel

Reacties

Budget Energie Webcare 22-9-2022 - 11:21
Hoi meneer of mevrouw Bakker,

Hartelijk dank voor je positieve reactie. We zijn blij dat je de overstap als prettig en duidelijk hebt ervaren. Bij eventuele vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice via 020-2055555 of onze chat op budgetthuis.nl.

Ik wens je een hele fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,

Bram
Medewerker Klantenservice
10
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Dennis 13-9-2022 - 08:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg veel keus is er niet maar dit lees de beste aanbieder

Reacties

Budget Energie Webcare 13-9-2022 - 14:17
Dankjewel voor de fijne review en welkom bij Budget Energie.
2
Klachtenafhandeling
2,0
Prijsstelling
2,0
Online dienstverlening
2,0
Duurzaamheid
2,0
Klantenservice
2,0
Marc 10-9-2022 - 11:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Nooit overstappen naar deze roversbende, alle regels worden overtreden en de opgegeven prijzen bij variabel blijken 20% hoger als je de rekening krijgt. Het salderen is stiekem naar maandelijks ipv jaarlijks gegaan. Nooit, maar dan ook nooit naar deze aso's overstappen!!

  • Geen enkel pluspunt voor deze oplichters onder de Nederlandse wetgeving
  • Alles!

Reacties

Budget Energie Webcare 13-9-2022 - 14:17
Hoi, wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht je hier nog hulp bij nodig hebben of vragen hebben dan kun je ons bellen op 020-2055555 of met ons chatten op onze website. Wel waarderen we je eerlijke feedback enorm, dus dankjewel.
2
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Jennifer 10-9-2022 - 08:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik dacht dat ik een goede stap zette, de prijzen worden elke maand fors verhoogd wat ik in de overzichten voorbij zie komen en zonder overleg en pardon verhogen ze de maandelijkse termijnbedragen, en dan heb ik het niet over een tientje maar over ruim honderd euro. Heb hier nog niet over gebeld omdat ik geen tijd heb en in een verbouwing zit maar i am not amused.

  • Dat er energie en gas geleverd word. Kan niks anders bedenken.
  • Niet zomaar maandtermijn bedragen klakkeloos omhoog gooien zonder overleg of de keuze bij de klant te leggen. Jullie kunnen niet in mijn portemonnee kijken namelijk. En jullie prijzen ik vertrouw het allemaal niet meer, ik kwam bij jullie omdat het bij jullie mee viel, elke maand nu drie keer op rij worden de tarieven (eenheidsprijzen) flink verhoogd klopt dit allemaal wel vraag ik me af.
1
Klantenservice
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Duurzaamheid
1,0
a 10-9-2022 - 05:54
Overgestapt via Gaslicht.com

te veel Verbeterpunt

  • te veel

Reacties

Budget Energie Webcare 13-9-2022 - 14:16
Hoi, wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht je hier nog hulp bij nodig hebben of vragen hebben dan kun je ons bellen op 020-2055555 of met ons chatten op onze website.
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Denis 8-9-2022 - 08:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Perfect

Reacties

Budget Energie Webcare 9-9-2022 - 09:42
Dankjewel voor de fijne review en welkom bij Budget Energie.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie