De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Budget Energie

Budget Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Budget Energie? Lees hier de Budget Energie ervaringen en reviews. Is Budget Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Budget Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Welkomstpremie € 250
€ 2153,38
Totaal per jaar
Actietarief
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom
81% van 578 klanten beveelt aan.
16% misschien 3% niet

Klantervaringen over Budget Energie

8
Klachtenafhandeling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Geert Klei 24-7-2021 - 15:10
Overgestapt via Gaslicht.com

8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Egbers 23-7-2021 - 23:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles prima geregeld

  • Scheelt weer een beetje geld
1
Facturering
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
1,0
Duurzaamheid
1,0
Online dienstverlening
1,0
Remco Vrind 23-7-2021 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Vanwege een verhuizing naar een nieuwe woning met de stroom kosten in de vve rekent budget energie €100 boete. Ik kan hier helemaal niks mee en ben zwaar ontevreden!

Opmerking van Gaslicht.com 23-7-2021 - 12:18
Beste meneer Vrind,

Wat vervelend dat u een opzegboete moet betalen. Als u gaat verhuizen en het contract kan niet meeverhuisd worden dan moet het contract opgezegd worden. Als dit voortijdig is dan vragen de leveranciers altijd om een opzegboete, ongeacht reden. Jammer dat dit niet bij u bekend was!

Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Marlies
8
Facturering
7,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad Budget Energie aan
de Jonge Hendrik 22-7-2021 - 19:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede service

  • Overstappen zonder zorgen
9
Prijsstelling
9,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Marco 22-7-2021 - 19:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik raad pas iets aan als ik een jaar ervaring heb met een leverancier of hoe een klacht is opgepakt en opgelost, tot op heden dus nog niet gehad.

  • Makkelijk overstappen
  • Gunstig tarief
  • Welkomst bonus
  • Maandelijkse betaling rekening houdend met zonnepanelen
8
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Martin 22-7-2021 - 14:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Geruisloze overstap van vorige leverancier naar Budget energie.

10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Stavasius 22-7-2021 - 13:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier.

  • Geen gedoe, eenvoudig.
  • Nog niet.
7
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Blom 22-7-2021 - 12:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Voor mij telt alleen leveringszekerheid en de laagste prijs. Zou nog beter zijn als ze alleen kernenergie leveren.

6
Klachtenafhandeling
2,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
2,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
KO VERAART 22-7-2021 - 12:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Kan mijn voorschot tarief niet wijzigen.
Op mijn verzoek om het wel te doen wordt niet gereageerd

  • Overstappen gaat heel soepel
  • Wees duidelijk over het wijzigen van het voorschot tarief
9
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Bianca Kiel 22-7-2021 - 12:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie