De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Budget Energie
55% van de klanten raadt Budget Energie aan.
23% zegt Budget Energie misschien aan te raden.

Budget Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Budget Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Budget Energie ervaringen en beoordelingen. Is Budget Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Budget Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Budget Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Budget Energie
Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Nederlandse Windstroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 120
Jaarprijs
€ 1888,62
55%
van 22 klanten zou deze leverancier aanbevelen
23% misschien 23% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Mike 16-1-2021 - 19:20

1 is te veel 0 zou het moeten zijn oplichters zijn het eerst 1jarigbcotract veranderd in 3. Jaar en dan kan mijn. Ex. Het contract. Bij hun opzeggen. En overzetten bij delta energie. En. Na. 1.maad.was.het pas. Terug gedraaid maar. Moet die. Maand. Wel. Betalen die ik niet als. Klant bij budget energie was het zijn de grootste oplichters die er zijn heel. Er slecht niet doen

  • Geen
  • Allrd
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
mieke vd wouw 16-1-2021 - 17:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
W 16-1-2021 - 10:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed en makkelijk

  • Makkelijk en je hoeft er weinig voor te doen
  • Jammer dat als je overstapt dood wordt gebeld door verschillende leveranciers om alsnog over te stappen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: 5
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 4
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A De Haan 15-1-2021 - 13:14

Helpdesk zeer slecht bereikbaar

Reacties

Budget Energie Webcare 15-1-2021 - 16:51
Beste de Haan,

Vervelend om te horen dat de helpdesk slecht bereikbaar is. Mijn excuses hiervoor.

Het klopt dat de wachttijden soms wat langer zijn. Dit komt onder andere door een kleine achterstand door de feestdagen en door de belastingwijziging in januari. De verwachting is dat het snel weer rustiger zal worden.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Huizenga 15-1-2021 - 11:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Moeiteloos overstappen. Keurig geregeld. Ik ben zeer tevreden.

  • Geen zorgen .

Reacties

Budget Energie Webcare 15-1-2021 - 16:54
Beste Huizenga,

Bedankt voor uw goede feedback! Hier zijn wij erg blij mee.

Mocht u ons een keer nodig hebben dan staat de klantenservice voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,
Budget Energie Webcare
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G.A. Roede-Meester 15-1-2021 - 11:41
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap verliep vlekkeloos. 2 dagen voor de overstapdatum kregen we bericht van de oude leverancier dat het contract beeindigd zou worden. Op de dag van de overstap kregen we beicht van de nieuwe leverancier dat de levering begonnen was.

  • Correcte afhandeling

Reacties

Budget Energie Webcare 15-1-2021 - 16:48
Beste Roede-Meester,

Fijn om te horen dat uw overstap goed is verlopen en bedankt voor uw goede feedback.

Mocht u ons een keer nodig hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Wendy 15-1-2021 - 10:16

Echt een verschrikkelijk bedrijf, alleen call medewerkers maar bereikbaar en word niet terug gebeld klachten afdeling zelf niet bereikbaar. Overgestapt 2 x 1e keer netjes overstap boete door bedrijf betaald. Dit gebeurde nog een keer en nu zijn ze niet thuis en onbereikbaar kortom ik betaal 220 euro boete omdat ik overgestapt ben naar hun en ik recht heb op een vergoeding maar geven dit dus niet! En niet eens de moeite nemen op contact

  • Dat er andere energie bedrijven zijn!
  • Contact met de klanten, klachtendienst zelf bereikbaar maken, Wachttijden, contract vermeldingen duidelijker maken. Ga zo maar door....

Reacties

Budget Energie Webcare 15-1-2021 - 16:39
Beste Wendy,

Vervelend om te horen dat er iets niet helemaal goed lijkt te gaan met de overstap. Wat betreft de bereikbaarheid, u kunt ons bereiken via de telefoon, via de chat en via de e-mail. U zult dus zeker een reactie krijgen.

Ik heb helaas geen klantgegevens van u ontvangen en kan daarom niet met u meekijken naar wat er precies speelt. Ik wil u graag verwijzen naar de chat optie. U krijgt dan meteen een medewerker te spreken die u kan helpen.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerard Otter 15-1-2021 - 10:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk termijnbedrag aanpassen

  • Prijs

Reacties

Budget Energie Webcare 15-1-2021 - 16:29
Beste Otter,

Bedankt voor uw goede feedback. Fijn om te horen dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u ons een keer nodig hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
Beoordeling
10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R. de Rooij 14-1-2021 - 14:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Budget Energie Webcare 15-1-2021 - 16:23
Beste Rooij, Bedankt voor uw goede feedback. Hier zijn wij erg blij mee. Mocht u ons een keer nodig hebben dan zit de klantenservice voor u klaar. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 4
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Joe 14-1-2021 - 13:29

De verteenwoordiger verzekerde me dat mijn maandelijkse lasten lager zou zijn dan van mijn leverancier van toen. contract voor 3 jaar getekend. Sindsdien betaal ik echter bijna 4x zoveel. Persoonlijk vind ik dat het contract hierdoor ongeldig is omdat ze zich niet aan de beloftes houden.

Reacties

Budget Energie Webcare 15-1-2021 - 16:18
Beste joe,

Vervelend om te horen dat uw kosten omhoog zijn gegaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb helaas geen klantgegevens van u ontvangen. Ik kan daarom niet met u meekijken naar uw tarieven en uw verbruik. Uw tarieven staan, op de belastingwijzigingen na, vast. Deze veranderen dus niet. Uw verbruik kan wel veranderen. Hierdoor kan uw termijnbedrag omhoog moeten.

Ik raad u aan om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen u hier meer informatie over geven.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare

Navigatie