Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Budget Energie

Budget Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Budget Energie? Lees hier de Budget Energie ervaringen en reviews. Is Budget Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Budget Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
korting € 270
€ 2729,68
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
77% van 224 klanten beveelt aan.
16% misschien 8% niet

Klantervaringen over Budget Energie

9
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Rinke Heida 20-4-2024 - 13:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer eenvoudige overstap. Het gehele proces volgens afspraak

  • Eenvoudig
  • Niet
8
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
6,0
Linda Van der Veen 20-4-2024 - 08:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Het termijnbedrag bleek hoger te zijn dan mijn berekende maandelijkse kosten in de vergelijker. Nu vind ik dit geen ramp, want dan krijg ik aan het eind veel geld terug, maar het vertroebelt wel wat je koopt.

  • Overstappen ging gemakkelijk.
  • Direct na overstappen kunnen inloggen in online omgeving, niet pas als contract start.
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Wendy 18-4-2024 - 08:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Overzichtelijk en goede prijzen

  • Nvt
  • Nvt

Reacties

Budget Energie Webcare 18-4-2024 - 11:30
Goededag Wendy, bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
9
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Budget Energie aan
R. Folkersma 18-4-2024 - 08:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke en overzichtelijke communicatie en heldere tarieven. Ze hebben ook een fijne, bruikbare app waar ik inzicht heb in mijn energieverbruik.

  • Ik heb een soepele overstap gehad dankzij de uitermate vriendelijke medewerkster van de klantenservice, die me geholpen heeft om mijn contract op een eerdere datum te laten ingaan.

Reacties

Budget Energie Webcare 18-4-2024 - 11:30
Goededag Roelfien, bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
7
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
7,0
Duurzaamheid
6,0
Facturering
8,0
G . Zwinkels 16-4-2024 - 14:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben nog te kort klant om al een echte indruk te hebben . Met een variabel contract moet je maar geloven dat het wel goed zit met de prijs . Dit geldt trouwens voor elke leverancier . Vind het wel jammer dat ik als slimme meter-eigenaar niet meteen de daadwerkelijk gemaakte kosten betaal maar alleen via een voorschotbetaling .
Verder vind ik ook de vergelijking met ander soort huishouden nogal irritant en vraag mij ook af of dit wel klopt ?
Als eenpersoonshuishouden ( als ik het moet geloven ) verbruik ik nog meer stroom dan een huishouden met 5 personen en ik weet zeker dat ik al veel doe om het gas- en stroomverbruik iedere maand tot een minimum te beperken . We worden alleen als consument door met name de overheid steeds meer gedwongen om bijna in de kou te gaan zitten omdat ieder jaar weer de belasting wordt verhoogt . Wanneer houdt het eens een keer op ?

  • Duidelijke e-mail over verbruik .
  • Direct aflezen van slimme meter bij variabel contract en maandelijks directe afrekening i.p.v. maandelijkse voorschotbetaling . U vermeldt en weet mijn verbruik iedere maand ( zie maandelijkse e-mail )dus met de hedendaagse I.T. techniek moet dit toch mogelijk zijn denk ik zo .

Reacties

Budget Energie Webcare 17-4-2024 - 12:16
Bedankt voor jouw positieve review en feedback!

Vriendelijke groet, Budget Energie Webcare team.
8
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Joke Lalkens 16-4-2024 - 08:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk, makkelijk en niet duur.

  • Duidelijke communicatie
  • Niet duur

Reacties

Budget Energie Webcare 16-4-2024 - 13:56
Bedankt voor je fijne review Joke.
Met vriendelijke groet,
Budget Thuis Webcare.
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Theo Kossen 15-4-2024 - 08:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepele overstap

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2024 - 09:34
Hoi Theo,

Bedankt voor de fijne review en welkom bij Budget Energie.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Budget Energie aan
C. J Niericker 14-4-2024 - 17:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed geholpen meerdere keren gebeld voor vragen.
Zeker aan te bevelen voor diegene die nog twijfelen.

  • Goedkoper als bekende energie bedrijven.
  • Geen

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2024 - 09:33
Hoi C.J. Niericker,

Bedankt voor de fijne review en welkom bij Budget Energie.

Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
1
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Duurzaamheid
1,0
Facturering
1,0
Younes 13-4-2024 - 13:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen goede overstap geweest naar budget energie, kreeg in 1 maand 3 rekeningen bij de overstap. 1 van de oude energieleverancier en 2 van budget energie. Gebeld met de "klantenservice" maar die is me toch zo slecht!! Medewerker kan niet eens fatsoenlijk Nederlands spreken! Waarschijnlijk zit de klantenservice in een andere dere wereld land. Maar goed hadden geen begrip voor de dubbele rekening en bij elke simpel vraag wordt je in de wacht gezet. Na de jaar contract ben ik sowieso weg. Wees gewaarschuwd aub. Ow en op gaslicht zie je niet de werkelijk maandbedrag die je gaat betalen(deze is altijd meer) zeer sluw ook maar goed ze verdienen er ook op bij gaslicht.com. contracten slijten. Zal ook bij de volgende overstap niet gebruik maken van deze site. Wees aub gewaarschuwd!

  • Geen
  • Alles

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2024 - 09:33
Beste Younes,

We vinden het vervelend om te lezen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad. Dit is niet de service die we nastreven en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest. Onze excuses voor het ongemak.

We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om contact met ons op te nemen en uw feedback met ons te delen. Dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren en te voorkomen dat dergelijke situaties zich in de toekomst herhalen.

Wij horen graag van u of we u alsnog kunnen helpen. Bel ons dan even op 020-2055555 of chat met ons op onze website.

Met vriendelijke groet,
Budget Thuis Webcare
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Koos 12-4-2024 - 09:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Aanrader

Reacties

Budget Energie Webcare 12-4-2024 - 11:28
Dank voor je mooie review, Koos! Daar doen we het voor 🙂

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.