De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Budget Energie

Budget Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Budget Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Budget Energie ervaringen en beoordelingen. Is Budget Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Budget Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Budget Energie met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Nederlandse Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 305
Jaarprijs
€ 1907,99
80% van 496 klanten beveelt aan.
4% niet en 16% misschien

Klantervaringen over Budget Energie

9
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Peter Vos 15-4-2021 - 10:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is vlekkeloos verlopen

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2021 - 16:59
Beste meneer Vos,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Fijn om te horen dat de overstap vlekkeloos is verlopen. Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Thomas Braun 15-4-2021 - 10:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2021 - 17:00
Beste meneer Braun, Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen. Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
8
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Ben 14-4-2021 - 15:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk en duidelijk

  • Goed overzicht
  • Geen

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2021 - 08:56
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
6
Overstapproces
6,0
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
6,0
G 14-4-2021 - 13:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Kijk ieder jaar wat het voordeligste is.

  • geen
  • Een app zou pluspunt zijn

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2021 - 09:03
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons misschien zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
1,0
Duurzaamheid
1,0
Rob 14-4-2021 - 11:22

Al vanaf aanmelding al 5 maanden aan het klooien met dit zooitje. Nu dreigen ze zelfs met afsluiting omdat ik weiger - zoals ik altijd heb aangegeven - om het dubbele maandbedrag te betalen.

  • Geen
  • Opheffen

Reacties

Budget Energie Webcare 15-4-2021 - 09:07
Beste meneer,

Wat vervelend om te horen dat er vanaf het moment van de aanmelding eigenlijk al iets niet goed loopt. Mijn excuses hiervoor.

Ik heb helaas geen klantgegevens van u ontvangen en kan daarom niet met u meekijken naar het contact wat er is geweest. Ik wil u daarom graag verwijzen naar onze service en contact pagina op onze website. Hier kunt u ook een klachtenformulier vinden. Ik adviseer u deze in te vullen zodat uw klacht wordt behandeld door de klachtenafdeling.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
9
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Bert 13-4-2021 - 15:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Super gemakkelijke overstap en concurrende prijs.

  • Super gemakkelijke overstap en concurrende prijs.
  • Geen.

Reacties

Budget Energie Webcare 13-4-2021 - 16:42
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Fijn om te horen dat uw overstap gemakkelijk is verlopen. Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
9
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Joan Remmelts 13-4-2021 - 13:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Had in het verleden ooit een discussie met budgetenergie over voorschotbedrag. Wilde eigenlijk nooit meer zaken doen met hen maar vanwege scherpe prijs ben ik toch overstag gegaan. Nu zeuren nog maar een beetje over voorschotbedrag.

  • scherpe prijs
  • Niet bemoeien met voorschotbedrag als dit aangepast wordt. Het is niet bedoeling dat consument Budgetenergie voorfinanciert.

Reacties

Budget Energie Webcare 13-4-2021 - 16:46
Beste meneer, mevrouw Remmelts,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons misschien zou aanbevelen bij anderen.

Wat leuk om te horen dat u opnieuw klant bij ons bent. Welkom terug! Wel is het vervelend dat u bij uw eerste contract bij ons wel een vervelend nasmaak aan de aanmelding heeft overgehouden. Dit is natuurlijk niet de bedoelding. Het klopt dat u via Gaslicht.com uw eigen verbruik in kunt voeren. Wanneer de aanmelding vervolgens bij ons binnenkomt, wordt er opnieuw een berekening gemaakt op basis van het gemiddelde verbruik van de afgelopen 3 jaar op het adres. Dit verbruik is echter niet altijd meer actueel en ik begrijp goed dat het vervelend is als u dit opnieuw moet aanpassen. Mijn excuses hiervoor.

Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Geert Jan 12-4-2021 - 12:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Eenvoudig overstappen en besparen!

Reacties

Budget Energie Webcare 12-4-2021 - 14:00
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Fijn om te horen dat uw overstap vlekkeloos is verlopen. Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
9
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Rene 12-4-2021 - 12:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging gemakkelijk zonder rompslomp.

  • Overstap ging zonder horten en stoten
  • Geen
  • Nog leger tarief!!

Reacties

Budget Energie Webcare 12-4-2021 - 14:01
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Fijn om te horen dat uw overstap vlekkeloos is verlopen. Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
5,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
7,0
Ria Voorzee 12-4-2021 - 12:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Meer duurzaamheid zou beter kunnen.

  • Duurzaamheid

Reacties

Budget Energie Webcare 12-4-2021 - 14:03
Beste mevrouw Voorzee,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons misschien zou aanbevelen bij anderen.

U geeft aan dat u graag meer duurzaamheid zou willen zien. Dit kan ik zeker begrijpen. Budget Energie is hard aan het werk om de energie die wij aanbieden nog meer te verduurzamen.

Mocht u de klantenservice een keer nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie