De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Mega

Mega reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Mega? Lees hier de Mega ervaringen en reviews. Is Mega uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Mega achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Mega!
Welkomstpremie € 180
€ 3690,51
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
49% van 43 klanten beveelt aan.
35% misschien 16% niet

Klantervaringen over Mega

1
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
Merijn 16-1-2023 - 14:19
Overgestapt via Gaslicht.com

* Contract te vroeg overgenomen ondanks helder gecommuniceerde einddatum. Kostte me een boete wegens te vroeg opzeggen bij de eerdere aanbieder.
* Geen communicatie mogelijk, zelfs niet nadat gaslicht.com er voor me achteraan is gegaan. Geen excuses niks.
* Plotselinge verviervoudiging termijnbedrag per 27 december 2022, gecommuniceerd 21 december 2022.
* Ondanks prijsplafond lijken ze per 1 januari te rekenen met een gasprijs van ~€ 2,80/kuub en electriciteit € 1/kwh.

Ik ben inmiddels overgestapt naar een ander. NOOIT meer megaaaa, maar ik verwacht eerlijk gezegd niet dat ze lang actief zullen zijn - dit zijn ratten, niet mee in zee gaan.

  • Ze leveren gas en electriciteit.
  • Beschaafd leren zaken doen.

Reacties

Mega Webcare 20-1-2023 - 09:15
Beste Merijn,

Bedankt voor je bericht.

We vinden het ontzettend jammer dat jouw overstap zo is verlopen. Klopt de startdatum niet dan kan je best rechtstreeks contact opnemen met Mega. Wanneer dit via een derde partij verloopt de communicatie trager of kan deze naast elkaar lopen.

Het prijsplafond bij Mega is verrekend in de maandelijkse termijnnota. Wens je het termijnbedrag te wijzigen dan kan je contact opnemen met de klantenservice of dit zelf wijzigen op mijn.mega.nl.

Heb je nog vragen dan kan je een e-mail sturen naar klanten@mega.nl met in het onderwerp: Gaslicht + klantennummer.

Groet,
Mega Webcare Team
1
Klachtenafhandeling
1,0
Duurzaamheid
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
S.J. Visser 28-12-2022 - 23:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn termijnbedrag ging van € 41 per maand in 2023 naar € 366,- per 1 Jan 2023.
Ik lever door zonnepanelen meer terug dan ik verbruik en heb sinds Juni tot nu 29-12 , 90 kuub gas verbruikt.
Aangezien er op een mail ,alleen maar een standaard { flut] antwoord komt heb ik de betalingen gestorneerd.
Misschien dat er nu iemand wakker wordt bij deze firma.
Per 6 Jan ben ik overgestapt

  • Niets
  • Betere omgang met de klant ?

Reacties

Mega Webcare 29-12-2022 - 12:46
Beste S.J. Visser,

We vinden het jammer dat je overstapt.

Het termijnbedrag van 2023 is berekend op een verwacht jaarverbruik. Dit is een gemiddelde van de afgelopen drie jaar op jouw aansluiting. Dit kan natuurlijk afwijken van jouw actuele situatie. Het termijnbedrag kan je wijzigen op myMega of door contact op te nemen met de klantenservice. We helpen jou dan graag verder.

Groet Mega Team Webcare
4
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
6,0
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Klantenservice
6,0
Peter Dieteren 27-12-2022 - 17:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Ongelofelijk. Mijn termijnbedrag voor januari is met een factor 20 verhoogd! Wordt nu 370 euro voor gas in rekening gebracht, terwijl mijn gasverbruik al 1,5 jaar NUL is! Nota wordt niet aangepast, ondanks meerdere verzoeken. Ben blij dat ik overgestapt ben. Vind dat dergelijke bedrijven niet eens aangeboden zouden moeten worden...

Opmerking van Gaslicht.com 28-12-2022 - 07:59
Beste meneer Dieteren,

Bedankt voor uw bericht. Wat fijn dat u tijdig bent overgestapt. Begrijpelijk dat u hier van schrikt.
Weet dat u bij vragen ook altijd een beroep op ons kunt doen. We helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com

Reacties

Mega Webcare 29-12-2022 - 12:39
Beste Peter,

Het termijnbedrag voor 2023 is berekend op basis het verwacht jaarverbruik. Dit is een gemiddeld verbruik van de afgelopen drie jaar op jouw aansluiting. We begrijpen natuurlijk goed dat jij het verbruik beter zelf kan inschatten. Wens je het termijnbedrag te wijzigen dan kan je dit wijzen op myMega of door contact op te nemen met de klantenservice.

Groet,
Mega Team Webcare
8
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Mega aan
Dirk van Dijk 1-10-2022 - 14:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Vanaf 18 juni 2022 met vast jaar contract geen problemen gehad bij mega energie,tot nu toe goede
energie leverancier. top!

  • Voorschot/premie per maand van €130,- maar ga wel zuinig met energie om met vast jaar contract
  • Geen Telefonisch contact met service, alleen via mail/contact formulier .

Reacties

Mega Webcare 27-12-2022 - 09:41
Beste Gerda,

Ik zie dat mijn collega's op 21/12 om 16:56 op jouw vragen hebben geantwoord en het termijnbedrag hebben gewijzigd. Door de vele vragen over het prijsplafond ontvang je niet direct een antwoord en kan er enkele uren vertraging opzitten.

Het nieuwe termijnbedrag houdt rekening met de aanpassingen die vanaf 2023 gelden.

-De overheid heeft besloten om de btw te verhogen van 9% naar 21%
-De energiebelasting die je betaalt voor je stroom en gas zullen stijgen
-De netbeheerders verhogen ook hun kosten voor transport
-Hiernaast daalt de vermindering energiebelasting, waardoor je minder korting krijgt op je energierekening
-Het prijsplafond

Het nieuwe termijnbedrag was berekend op het historisch verbruik van de afgelopen 3 jaar en bovenstaande wijzigingen. Omdat we begrijpen dat je het verbruik zelf beter kan inschatten hebben we termijnbedrag afgelopen woensdag gewijzigd naar het door jou doorgestuurde verbruik.

Heb je nog vragen dan helpen we je graag verder via klanten@mega.nl.

Groet,
Mega Team Webcare


Mega Webcare 4-10-2022 - 07:26
Beste Dirk,

We zijn ontzettend blij dat je klant bent geworden bij Mega! Heb je vragen of feedback dan kan je mailen naar klanten@mega.nl.
Mega is bereikbaar via e-mail, contactformulier, live chat en telefoon.

Groet,
Mega Team Webcare


1
Duurzaamheid
1,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Sander 29-9-2022 - 09:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Mega is boeventuig. Ik kreeg een 1 jr vast contract maar ben op variabel gezet. Klantenservice reageert niet of doet alsof IK gek ben terwijl ik ze het contract gemaild heb. Trap er niet in. Daarbij komt nog dat uit mijn naam een positieve review op deze site is gezet. ACM al geïnformeerd. Hopelijk volgt een boete / intrekking vergunning.

  • Even denken, nee echt niet.
  • Waar zal ik beginnen.
Opmerking van Gaslicht.com 29-9-2022 - 11:35
Beste Sander,

Bedankt voor uw review. Wat vreemd dat u een variabel tarief ontvangen heeft. Wilt u een mail sturen naar info@gaslicht.com met uw adresgegevens en een toelichting? Dan ga ik hier graag voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Mega Webcare 9-12-2022 - 09:24
Beste Victor,

Heb je vragen of wens je een aanbod te ontvangen, dan kan je een e-mail sturen naar klanten@mega.nl.
We helpen jou dan graag verder.

Groet,
Mega Team Webcare
Mega Webcare 30-9-2022 - 08:58
Beste Sander,

We vinden deze situatie heel vervelend. Kan je een e-mail sturen naar klanten@mega.nl met in het onderwerp: Gaslicht - klantennummer. Zodat we een oplossing kunnen bespreken.

Groet,
Mega Team Webcare
4
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
6,0
Online dienstverlening
2,0
Klachtenafhandeling
2,0
Facturering
4,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
2,0
Aart Borger 18-9-2022 - 09:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Mega communiceert langzaam tot niet. Op het verbuikskostenoverzicht via de mail wordt de door mij teruggeleverde stroom verrekend met de geleverde stroom. Bij een negatief verbruik van stroom in augustus betaal ik alsnog € 53,41.
Meerdere keren een mail gestuurd over hoe er nu gesaldeerd wordt zonder reactie.

Opmerking van Gaslicht.com 20-9-2022 - 08:41
Beste meneer Borger,

Wat vervelend om te horen dat u geen reactie ontvangt. Wilt u de mail doorsturen naar info@gaslicht.com? Wij zoeken dit graag voor u uit.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Mega Webcare 21-9-2022 - 09:55
Beste Aart Borger,

We vinden het vervelend om te horen dat je geen duidelijk antwoord hebt gekregen op je vraag. Je kan een e-mail sturen naar klanten@mega.nl met in het onderwerp "Gaslicht - klantennummer".

Groet,
Mega Team Webcare
8
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
5,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Mega aan
Giovannie 16-9-2022 - 10:58
Overgestapt via Gaslicht.com

De datum van de overstap was door Mega eenzijdig vervroeg. Na diverse e-mails te hebben gestuurd is deze uiteindelijk toch naar de juiste overstapdatum teruggezet.

Reacties

Mega Webcare 21-9-2022 - 09:53
Beste Giovannie,

We vinden het echt vervelend dat jouw overstap niet vlot is verlopen.
Heb je nog vragen, dan kan je een mail sturen naar klanten@mega.nl met onderwerp: Gaslicht - klantennummer.

Groet,
Mega Webcare Team
4
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Facturering
4,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
2,0
Matthijs 14-9-2022 - 10:44
Overgestapt via Gaslicht.com

via Gaslicht overgestapt op 25 april
de eerste maand werd in plaats van het afgesloten bedrag ene 'standaard' bedrag afgeschreven. hoe dit uiteindelijk verrekend wordt is mij nog steeds onduidelijk.
daarnaast zou je elke maand een overzicht van je verbruik moeten ontvangen, ik mis op dit moment nog de overzichten van de maanden Mei, en Juli. Ook zijn er in de maanden Juni, en augustus geen termijnfacturen verstuurd.

daarnaast heeft Mega.nl inmiddels een webportaal ontwikkeld. echter kan ik daar geen account op aanmaken omdat ik een generieke foutmelding krijg. via de email meermaals contact geprobeerd te zoeken, na een enorm stroperige communicatie waarbij de ene agent een vraag stelt en een andere je weer verder helpt zonder het gesprek terug te lezen. en zo in rondjes blijft communiceren, zo wist de ene agent melde dat deze problemen bekend zijn en later deze zomer opgelost zouden zijn. vele andere verwijzen mij na enkele dagen heen en weer mailen door naar het telefoonnummer van de klantenservice. Echter is dit nummer zo overbelast dat ik nog nooit iemand aan de lijn heb gehad. De verbinding met het callcenter wordt automatisch na 15 minuten verbroken, met de mededeling dat het erg druk is.

Al met al was het overstap proces (uitgevoerd door gaslicht) erg prettig, helaas heb ik tot op heden nog een enkel inzicht in mijn geregistreerde verbruik bij Mega.nl. en zeker gezien de huidige energieprijzen zou ik graag iets meer informatie willen over mijn verbruik dan 3 van de 5 maanden.

  • prijs marktconform
  • administratief loopt nog niet alles soepel.
  • klantenservice is telefonisch onbereikbaar.
  • webcare team, is erg beperkt in mogelijkheden om je te helpen. Antwoord laat soms dagen op zich wachten.
Opmerking van Gaslicht.com 14-9-2022 - 13:26
Beste Matthijs,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de verbruikoverzichten niet allemaal verstuurd zijn en u geen inzicht heeft in uw account.

Wilt u ons een mail sturen met een toelichting naar info@gaslicht.com? Wij gaan er dan graag voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Mega Webcare 15-9-2022 - 07:48
Beste Matthijs, We vinden het echt vervelend dat jouw overstap niet vlot is verlopen. Je kan een account maken voor myMega op mijn.mega.nl. Op myMega kan je de verbruiken en facturen inkijken. Heb je nog vragen of lukt het registeren niet, dan kan je een mail sturen naar klanten@mega.nl met onderwerp: Gaslicht - klantennummer. Groet, Mega Webcare Team
5
Klantenservice
2,0
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
5,0
Facturering
4,0
Online dienstverlening
4,0
L.H. Houter 14-9-2022 - 10:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Mensen van Mega zijn telefonisch moeilijk te bereiken

  • Gaslicht heeft het goed geregeld

Reacties

Mega Webcare 15-9-2022 - 07:43
Beste L.H. Houter,

We zijn erg blij dat je klant bent geworden bij Mega. We doen steeds ons uiterste best iedereen zo snel mogelijk te helpen.
Heb je geen duidelijk antwoord gekregen op je vraag, dan kan je een mail sturen naar klanten@mega.nl met in het onderwerp: Gaslicht - klantennummer.

Groet,
Mega Webcare Team
10
Duurzaamheid
9,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Mega aan
Fets Hoekstra 13-9-2022 - 09:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Loopt vlgs afspraak

  • Redelijke gasprijs!
  • Geen

Reacties

Mega Webcare 14-9-2022 - 10:08
Beste Fets,

We zijn erg blij je klant bent geworden bij Mega.
Heb je vragen of feedback dan kan je mailen naar klanten@mega.nl.

Groet,

Mega Team Webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie