Genomineerd voor 2024!
Stem op Gaslicht.com
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Mega

Mega reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Mega? Lees hier de Mega ervaringen en reviews. Is Mega uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Mega achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Mega!
korting € 376
€ 2619,94
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
55% van 62 klanten beveelt aan.
19% misschien 26% niet

Klantervaringen over Mega

1
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Marnix 30-1-2024 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen contract bij nemen. Klanten service is niet te bereiken. Mails worden niet beantwoord.
Ze maken fouten in de facturen, reageren niet op mails maar gaan gewoon aanmanen.

Geen gaslicht.com waardige leverancier

  • Gaslicht regelt alles netjes voor je. Maar zou het wel bij een andere leverancier doen.
  • Communiceren!!!!
3
Klantenservice
1,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
2,0
Facturering
4,0
Online dienstverlening
5,0
Rick 17-1-2024 - 18:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Na het afsluiten van een jaarcontract werd ik opgebeld dat er iets mis was gegaan met de administratie en ik een boete zou krijgen indien ik niet direct een tweejarig contract zou tekenen. Wel gedaan, achteraf spijt van. Gedurende dit proces werd ik getriggerd om zonder gegevens te controleren, het contract te lezen etc. Te tekenen aangezien mevrouw maar een minuut per klant had. Indien onderbreking van contract levert dit een boete op van 100-200 euro.

  • Geen
4
Klantenservice
3,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
3,0
Facturering
6,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
1,0
Roger 10-1-2024 - 08:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb een vast contract maar krijg nu een mail waarin staat dat ik variabele tarieven heb en mijn meterstanden moet opgeven…
Tot 3x toe gemaild resp het contactformulier op de site gebruikt, geeen reactie.
Klacht ingediend, reactie maar geeen antwoord.
Meterstanden ingevoerd, standen niet correct volgens Mega, foto’s bijgevoegd.
U krijgt bericht….
Geeen bevestiging dat de standen ontvangen zijn en ook geeeen bericht dat ze geaccepteerd zijn.
Vandaag vervroegd overgestapt naar andere leverancier ondanks de opzegvergoeding.

@Gaslicht.com STOP DIT SOORT LEVERANCIERS TE FACILITEREN!
Internet staat vol over de wanpraktijken van deze leverancier!!

  • Geen
  • Bereikbaarheid
  • Communicatie
  • Klantvriendelijkheid
4
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Rob 8-1-2024 - 09:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen contact. Moet meterstand van gas doorgeven maar dit lukt online niet . Ik heb elektrisch wel slimme meter maar gas niet. Moet deze stand doorgeven maar krijg foutmelding. Ik kan daar niets aan doen. Probeer de stand telefonisch door te geven, nou dat lukt echt niet. Nemen de telefoon niet op.
Ik zeg GEEN ABONNEMENT BIJ HEN NEMEN.!

  • Geen
  • Zorgen dat er iemand de telefoon opneemt
3
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
4,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
4,0
Overstapproces
6,0
Dik 6-1-2024 - 13:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkel contact mogelijk. We hebben een vast contract maar mega denkt een variabel contract.
Ze lezen al maanden lang meterstanden via slimme meter maar moet wel steeds de standen doorgeven.
Kortom je kan bellen of mailen maar contact is niet mogelijk.

  • Geen
1
Facturering
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
1,0
Duurzaamheid
1,0
John 5-1-2024 - 16:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Kan Gaslicht.com deze louche energieoplichter niet verwijderen van de website.
Ze laten nieuwe klanten doelbewust een hoge borg betalen zogenaamd omdat hun kredietwaardigheid niet goed zou zijn.
Dit is aantoonbaar, een grove leugen in mijn geval.

Mega Eenrgie, is een louche bedrijf waarmee je als (nieuwe) klant beter niet in zee kunt gaan.

Voor je het weet, zijn dit soort graaiers weer failliet en de klant is dan zijn veels te hoge borg kwijt alsmede de te veel betaalde energiekosten!

  • 0,0
  • Mega Energie moet zichzelf per direct opheffen, ze verdienenen geen enkel bestaansrecht, zijn overduidelijk graaiers!
2
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Duurzaamheid
1,0
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
5,0
J. Brugge 27-12-2023 - 13:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Wel een erg louche energieleverancier.
De idioten wilden eerst een borg hebben van €500 (alleen elektriciteit) op een jaarnota van €355.

Zogenaamd vanwege mijn kredietwaardigheid. Met mijn kredietwaardigheid is niks mis, zeker niet voor die 4 tientjes per maand aan stroomkosten.

Dit nog nooit meegemaakt in tien jaar tijd.
Dus ver weg blijven van dit soort potentiële oplichters.
Ze laten je bewust onnodig borg betalen, om hun eigen zakken te vullen, buiten je maandelijkse kosten en als ze dan opeens/gepland failliet gaan kunnen de klanten weer naar hun geld fluiten, zoals gebruikelijk is in die branche van energieoplichters.

  • Geen
  • Geen onnodig borg vragen.
8
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Mega aan
Marcel Hospers 26-12-2023 - 09:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Een overstap volgens het boekje. Je vult je gegevens in en krijgt de contracten. Gaat er mee akkoord, neemt de meterstanden op en vier weken later ben je overgestapt. Voorschot kun je online wijzigen dus ik heb nog geen ervaringen met de klantenservice en klachten. Tot zover een geschikte gas-en-licht leverancier.

  • -snelle afhandeling
  • -goede bonus bij een jaarcontract
  • -weinig online te vinden over deze leverancier, is nieuw in Nederland
6
Duurzaamheid
6,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
3,0
Online dienstverlening
3,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
3,0
Ik raad Mega aan
Henk Tak 15-12-2023 - 18:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Opstartproblemen met instellen van account. Aanvankelijk slechte communiatie.
Uiteindelijk opgelost.

  • Prijsstelling
  • Instellen van account
5
Overstapproces
9,0
Klantenservice
1,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
1,0
Geurie Elfrink 1-12-2023 - 13:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Een oordeel kan ik pas geven na het ontvangen van de eindafrekening....
Wel vind ik het jammer dat ik op een mailtje, een maand geleden verzonden, geen antwoord kreeg

  • antwoorden op mailtjes !
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie