Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Mega

Mega reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Mega? Lees hier de Mega ervaringen en reviews. Is Mega uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Mega achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Mega!
€ 8917,58
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
48% van 107 klanten beveelt aan.
34% misschien 19% niet

Klantervaringen over Mega

8
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Mega aan
Dirk van Dijk 1-10-2022 - 14:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Vanaf 18 juni 2022 met vast jaar contract geen problemen gehad bij mega energie,tot nu toe goede
energie leverancier. top!

  • Voorschot/premie per maand van €130,- maar ga wel zuinig met energie om met vast jaar contract
  • Geen Telefonisch contact met service, alleen via mail/contact formulier .
1
Duurzaamheid
1,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Sander 29-9-2022 - 09:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Mega is boeventuig. Ik kreeg een 1 jr vast contract maar ben op variabel gezet. Klantenservice reageert niet of doet alsof IK gek ben terwijl ik ze het contract gemaild heb. Trap er niet in. Daarbij komt nog dat uit mijn naam een positieve review op deze site is gezet. ACM al geïnformeerd. Hopelijk volgt een boete / intrekking vergunning.

  • Even denken, nee echt niet.
  • Waar zal ik beginnen.
Opmerking van Gaslicht.com 29-9-2022 - 11:35
Beste Sander,

Bedankt voor uw review. Wat vreemd dat u een variabel tarief ontvangen heeft. Wilt u een mail sturen naar info@gaslicht.com met uw adresgegevens en een toelichting? Dan ga ik hier graag voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Mega Webcare 30-9-2022 - 08:58
Beste Sander,

We vinden deze situatie heel vervelend. Kan je een e-mail sturen naar klanten@mega.nl met in het onderwerp: Gaslicht - klantennummer. Zodat we een oplossing kunnen bespreken.

Groet,
Mega Team Webcare
4
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
6,0
Online dienstverlening
2,0
Klachtenafhandeling
2,0
Facturering
4,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
2,0
Aart Borger 18-9-2022 - 09:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Mega communiceert langzaam tot niet. Op het verbuikskostenoverzicht via de mail wordt de door mij teruggeleverde stroom verrekend met de geleverde stroom. Bij een negatief verbruik van stroom in augustus betaal ik alsnog € 53,41.
Meerdere keren een mail gestuurd over hoe er nu gesaldeerd wordt zonder reactie.

Opmerking van Gaslicht.com 20-9-2022 - 08:41
Beste meneer Borger,

Wat vervelend om te horen dat u geen reactie ontvangt. Wilt u de mail doorsturen naar info@gaslicht.com? Wij zoeken dit graag voor u uit.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Mega Webcare 21-9-2022 - 09:55
Beste Aart Borger,

We vinden het vervelend om te horen dat je geen duidelijk antwoord hebt gekregen op je vraag. Je kan een e-mail sturen naar klanten@mega.nl met in het onderwerp "Gaslicht - klantennummer".

Groet,
Mega Team Webcare
8
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
5,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Mega aan
Giovannie 16-9-2022 - 10:58
Overgestapt via Gaslicht.com

De datum van de overstap was door Mega eenzijdig vervroeg. Na diverse e-mails te hebben gestuurd is deze uiteindelijk toch naar de juiste overstapdatum teruggezet.

Reacties

Mega Webcare 21-9-2022 - 09:53
Beste Giovannie,

We vinden het echt vervelend dat jouw overstap niet vlot is verlopen.
Heb je nog vragen, dan kan je een mail sturen naar klanten@mega.nl met onderwerp: Gaslicht - klantennummer.

Groet,
Mega Webcare Team
4
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Facturering
4,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
2,0
Matthijs 14-9-2022 - 10:44
Overgestapt via Gaslicht.com

via Gaslicht overgestapt op 25 april
de eerste maand werd in plaats van het afgesloten bedrag ene 'standaard' bedrag afgeschreven. hoe dit uiteindelijk verrekend wordt is mij nog steeds onduidelijk.
daarnaast zou je elke maand een overzicht van je verbruik moeten ontvangen, ik mis op dit moment nog de overzichten van de maanden Mei, en Juli. Ook zijn er in de maanden Juni, en augustus geen termijnfacturen verstuurd.

daarnaast heeft Mega.nl inmiddels een webportaal ontwikkeld. echter kan ik daar geen account op aanmaken omdat ik een generieke foutmelding krijg. via de email meermaals contact geprobeerd te zoeken, na een enorm stroperige communicatie waarbij de ene agent een vraag stelt en een andere je weer verder helpt zonder het gesprek terug te lezen. en zo in rondjes blijft communiceren, zo wist de ene agent melde dat deze problemen bekend zijn en later deze zomer opgelost zouden zijn. vele andere verwijzen mij na enkele dagen heen en weer mailen door naar het telefoonnummer van de klantenservice. Echter is dit nummer zo overbelast dat ik nog nooit iemand aan de lijn heb gehad. De verbinding met het callcenter wordt automatisch na 15 minuten verbroken, met de mededeling dat het erg druk is.

Al met al was het overstap proces (uitgevoerd door gaslicht) erg prettig, helaas heb ik tot op heden nog een enkel inzicht in mijn geregistreerde verbruik bij Mega.nl. en zeker gezien de huidige energieprijzen zou ik graag iets meer informatie willen over mijn verbruik dan 3 van de 5 maanden.

  • prijs marktconform
  • administratief loopt nog niet alles soepel.
  • klantenservice is telefonisch onbereikbaar.
  • webcare team, is erg beperkt in mogelijkheden om je te helpen. Antwoord laat soms dagen op zich wachten.
Opmerking van Gaslicht.com 14-9-2022 - 13:26
Beste Matthijs,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de verbruikoverzichten niet allemaal verstuurd zijn en u geen inzicht heeft in uw account.

Wilt u ons een mail sturen met een toelichting naar info@gaslicht.com? Wij gaan er dan graag voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Mega Webcare 15-9-2022 - 07:48
Beste Matthijs, We vinden het echt vervelend dat jouw overstap niet vlot is verlopen. Je kan een account maken voor myMega op mijn.mega.nl. Op myMega kan je de verbruiken en facturen inkijken. Heb je nog vragen of lukt het registeren niet, dan kan je een mail sturen naar klanten@mega.nl met onderwerp: Gaslicht - klantennummer. Groet, Mega Webcare Team
5
Klantenservice
2,0
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
5,0
Facturering
4,0
Online dienstverlening
4,0
L.H. Houter 14-9-2022 - 10:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Mensen van Mega zijn telefonisch moeilijk te bereiken

  • Gaslicht heeft het goed geregeld

Reacties

Mega Webcare 15-9-2022 - 07:43
Beste L.H. Houter,

We zijn erg blij dat je klant bent geworden bij Mega. We doen steeds ons uiterste best iedereen zo snel mogelijk te helpen.
Heb je geen duidelijk antwoord gekregen op je vraag, dan kan je een mail sturen naar klanten@mega.nl met in het onderwerp: Gaslicht - klantennummer.

Groet,
Mega Webcare Team
10
Duurzaamheid
9,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Mega aan
Fets Hoekstra 13-9-2022 - 09:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Loopt vlgs afspraak

  • Redelijke gasprijs!
  • Geen

Reacties

Mega Webcare 14-9-2022 - 10:08
Beste Fets,

We zijn erg blij je klant bent geworden bij Mega.
Heb je vragen of feedback dan kan je mailen naar klanten@mega.nl.

Groet,

Mega Team Webcare
4
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
1,0
Facturering
8,0
Vincent 11-9-2022 - 10:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Mega Energie heeft het energie contract te vroeg overgenomen (ik had de overstap datum duidelijk vermeld op GasLicht.com). Hierdoor heeft mijn oude leverancier een opzegboete in rekening gebracht en is de welkomstpremie komen te vervallen. Ik ben nu twee maanden verder, meerdere keren gemaild en gebeld met klantenservice (alleen telefoonnummer van Mega achterhalen was al een hele klus). Ik heb al weken niks meer van Mega vernomen nog steeds geen passende oplossing gekregen.

  • Telefoonnummer duidelijk op website zetten
  • Klachten sneller afhandelen
Opmerking van Gaslicht.com 12-9-2022 - 07:40
Beste Vincent,

Wat vervelend dat u te vroeg bent overgenomen en hierdoor een opzegboete ontvangen heeft en de premie bent misgelopen.

Wilt u een mail sturen naar info@gaslicht.com met een toelichting en uw adresgegevens? Dan gaan wij hier graag voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Mega Webcare 12-9-2022 - 07:54
Beste Vincent

We vinden het echt vervelend dat jouw overstap niet vlot is verlopen en dat je geen duidelijk antwoord hebt gekregen op je vraag. Heb je nog vragen, dan kan je een mail sturen naar klanten@mega.nl met onderwerp: Gaslicht - klantennummer.

Groet,
Mega Webcare Team
9
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Mega aan
wim bouman 11-9-2022 - 08:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Na dat ik door gas-licht.com ben doorverwezen naar megaenergie is het proces prima verlopen.

  • Alles naar tevredenheid verlopen
  • geen enkele klacht

Reacties

Mega Webcare 12-9-2022 - 07:42
Beste Wim,

We zijn erg blij je klant bent geworden bij Mega.
Heb je vragen of feedback dan kan je mailen naar klanten@mega.nl.

Groet,

Mega Team Webcare
8
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Mega aan
Hleggedoor 9-9-2022 - 09:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Je wordt er mee geholpen niet duur

  • Heb gas en elektriciteit voor 1jaar meeste mensen willen dat niet geloven maar het is zo.

Reacties

Mega Webcare 9-9-2022 - 09:46
Beste Hleggedoor,

Wat leuk dat je Mega klant bent geworden!
Heb je vragen of feedback dan kan je mailen naar klanten@mega.nl.

Groet,
Mega Team Webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie