Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Mega

Mega reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Mega? Lees hier de Mega ervaringen en reviews. Is Mega uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Mega achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Mega!
korting € 496
€ 2778,61
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
20% van 20 klanten beveelt aan.
25% misschien 55% niet

Klantervaringen over Mega

10
Duurzaamheid
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Mega aan
Ronald Oppelaar 29-5-2024 - 08:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap naar Mega.
De prijs was bepalend om voor Mega te kiezen.

  • Zonder problemen kunnen overstappen

Reacties

Mega Webcare 14-6-2024 - 11:33
Beste Ronald,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de overstap naar Mega soepel is verlopen en dat je tevreden bent met onze prijzen.

Met vriendelijke groet,

Mega Team Webcare
8
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
6,0
Klachtenafhandeling
7,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Bert Prent 28-5-2024 - 12:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Ten tijde van aangaan contract waren de tarieven van MEGA de aantrekkelijkste in de markt.

  • Klantenservice reageert snel op berichten.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van chatbots.
  • Terugbetaling is errug traag; contract is beëindigd op 28 maart 2024. Eindafrekening (creditnota) ontvangen op 7 mei. Nu 28 mei nog steeds geen betaling ontvangen.

Reacties

Mega Webcare 14-6-2024 - 11:59
Beste Bert,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je onze tarieven aantrekkelijk vond en dat je tevreden bent over onze klantenservice.

Onze excuses voor de vertraging in de terugbetaling. Indien je de terugbetaling nog niet hebt ontvangen, verzoeken we je te mailen naar klanten@mega.nl zodat we dit voor je kunnen nakijken en snel kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,
Mega Team Webcare
9
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Mega aan
Emyliene Stronkhorst 25-5-2024 - 08:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij gaslicht.com staat fijne en volledige informatie om de energieleveranciers te vergelijken.

Reacties

Mega Webcare 17-6-2024 - 08:38
Beste Emyliene,

Bedankt voor je review!

Met vriendelijke groet,
Mega Team Webcare
4
Duurzaamheid
5,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
1,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
8,0
JP 21-5-2024 - 07:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Online omgeving (My Mega) werkt erg slecht. Klantenservice niet te bereiken. Na minimaal 10 dagen wachten krijg je een mail waarin je vraag niet wordt beantwoord en na weken proberen kan ik nog steeds mijn historisch verbruik niet inzien. Intussen zijn wel ongevraagd de 15-min uitleesintervallen aangezet etc. Enorme puinhoop, lijkt wel groepje eerstejaars studenten die een bedrijf proberen te runnen.

  • Geen.
  • Communicatie met klant is enorm slecht. Minimaal 10 dagen wachten op antwoord waar je niets mee kan. Na terugmailen weer minimaal 10 dagen wachten en dan krijg je altijd weer antwoord van iemand anders die je vraag ook weer niet beantwoord.
  • Opzegboete berekenen op de website werkt helaas ook niet en gezien je de klantenservice niet kan verleiden tot een goede reactie, maar afwachten tot het jaarcontract is verlopen.

Reacties

Mega Webcare 14-6-2024 - 11:29
Beste JP, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met onze online omgeving en klantenservice. We nemen je opmerkingen serieus en werken aan verbeteringen. Helaas is het niet mogelijk het historisch verbruik in te kijken van periodes dat je geen klant was bij Mega. Je kan enkel op myMega het verbruik van de periode dat je Mega klant bent inkijken. Onze excuses voor het ongemak. Stuur ons een e-mail op klanten@mega.nl zodat we je verder kunnen helpen. Groeten, Mega Team Webcare
2
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
2,0
Klachtenafhandeling
2,0
Facturering
2,0
Overstapproces
1,0
Duurzaamheid
2,0
Klantenservice
2,0
Irene 12-4-2024 - 12:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Afgelopen januari 2024 heb ik een nieuw contract geregeld bij andere energie leverancier, ruim voordat het contract op 22 maart eindigde bij Mega. Toen met moment kwam dat mijn nieuwe contract in ging, stuurde Mega mij nog een termijn nota voor April terwijl ik per 22 maart jl. was overgegaan naar de nieuwe leverancier. Ik betaalde dubbel voor de maand April zowel nog bij Mega (naar mijn inzicht onterecht) en dus bij mijn nieuwe leverancier. Omdat Mega de maandelijkse incasso door liet lopen heb ik tijdig aan de bel getrokken - nog voordat het nieuwe contract inging - maar Mega blijft beweren dat de incasso voor April juist was. Ik heb verschillende malen gewisseld van energie leverancier en heb deze situatie nog nooit eerde meegemaakt! Mijn advies: als je opzoek bent naar een energieleverancier met een adequate klantenservice, kies dan zeker niet voor Mega Energie.

  • Geen
  • Klantenservice!

Reacties

Mega Webcare 14-6-2024 - 12:21
Beste Irene,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Dit is niet het niveau van service dat je van ons mag verwachten. Het spijt ons te horen dat je deze situatie hebt meegemaakt.


Met vriendelijke groet,
Mega Team Webcare
4
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
5,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
4,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
5,0
Hedwich Kamphuis 9-4-2024 - 18:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Bizar slechte klantenservice. Telefonische bereikbaarheid slecht : eerst 5 min. met muziekje in de wachtstand, na 5 min. volgt de mededeling dat wegens het grote aantal bellers Mega telefonisch niet beschikbaar is.

  • De levering van gas en licht is probleemloos
  • De administratie en de deskundigheid van medewerkers. De COMMUNICATIE : ooit heb ik een keer wel telefonisch contact gehad en ik was onthutst over de ongelikte communicatie stijl van de medewerker. De beantwoording van een vraag vergezeld van een motivatie per email wordt is vaag en maakt de indruk dat Mega ervan af wil en de moeite van het lezen niet wil nemen.
  • Op de vraag om een bewijs van overschrijving van het terugbetaalde bedrag aan mij en dat ik niet ontvangen heb, wordt niet o ingegaan. Onverschilligheid troef. Tijd voor een procedure.

Reacties

Mega Webcare 14-6-2024 - 12:51
Geachte heer Kamphuis,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. We waarderen uw opmerkingen. Er worden momenteel meer medewerkers ingezet bij Klantenservice om de wachttijden terug te dringen.

Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen via klanten@mega.nl met meer informatie? We willen de situatie graag voor u onderzoeken en oplossen.

Met vriendelijke groet,
Mega Team Webcare
4
Klantenservice
4,0
Kok 19-3-2024 - 13:27
Overgestapt via Gaslicht.com

met 18 zonnepanelen, heb ik nog nooit een voorschot betaald en altijd terug gekregen.
Mega zet het termijn op eur 10,00 en kan niet lager dan 5,00 wijzigen op de site. Daarom geprobeerd te bellen maar na 22 minuten in de wacht..... zit ik dit nu te typen

  • telefonische bereikbaarheid

Reacties

Mega Webcare 17-6-2024 - 07:58
Beste Kok,
Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen de frustratie hierover. Neem alsjeblieft contact met ons op door een mail sturen naar klanten@mega.nl met onderwerp: Gaslicht - klantennummer. We helpen je graag verder en kijken naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Mega Webcare Team
4
Overstapproces
8,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
6,0
Facturering
1,0
Lis 14-3-2024 - 11:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Waardeloze klantenservice, klachtenafhandeling duurt lang en de medewerkers weten van elkaar niet wat de situatie is. Als je iets wilt wijzingen op de site bijv tav de facturering (automatische incasso) ligt de site er frequent uit.

  • Klantenservice en beschikaarheid website

Reacties

Mega Webcare 17-6-2024 - 08:24
Beste Lis,

Bedankt voor je feedback. Dit spijt ons te horen. We begrijpen je frustratie hierover. Neem gerust contact met ons op voor hulp bij wijzigingen of vragen.

Met vriendelijke groet,
Mega Team Webcare
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
7,0
Pieternel 9-3-2024 - 10:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Met de klantenservice en klachtenafhandeling heb ik nog geen ervaring omdat ik nog geen klachten gehad heb. Het enige dat jammer is dat ik via Gaslicht.com akkoord gegaan ben met automatische incasso maar dat is niet geregeld, dat moet ik nu nog apart doen bij Mega.

Reacties

Mega Webcare 17-6-2024 - 08:37
Beste Pieternel,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je nog geen klachten hebt gehad. Het aanpassen van de automatische incasso kan je wijzigen op mijn.mega.nl of je kan een e-mail sturen naar klanten@mega.nl.

Met vriendelijke groet,
Mega Team Webcare
1
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Marnix 30-1-2024 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen contract bij nemen. Klanten service is niet te bereiken. Mails worden niet beantwoord.
Ze maken fouten in de facturen, reageren niet op mails maar gaan gewoon aanmanen.

Geen gaslicht.com waardige leverancier

  • Gaslicht regelt alles netjes voor je. Maar zou het wel bij een andere leverancier doen.
  • Communiceren!!!!

Reacties

Mega Webcare 17-6-2024 - 07:31
Beste Marnix,

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is niet de service die we nastreven. We waarderen je feedback.

Groet,
Mega Team Webcare
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.