De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Acties tegen energiebedrijven

In Breda en Groningen hebben boze klanten actiegroepen opgericht tegen Essent. Aanleiding is het feit dat veel huishoudens de afgelopen weken geconfronteerd zijn met een naheffing van energiebedrijf Essent. 

De verontwaardiging hierover heeft inmiddels geleid tot verschillende acties. Bewoners van een wijk in Breda hebben hun krachten gebundeld in de huurdervereniging De Kastelen, waar intussen veel klachten zijn binnengekomen. In Groningen is een Stichting Gedupeerden Energiebedrijven opgericht door Gerard Kuipers.

Kuipers richt zich niet alleen op Essent. Hij heeft besloten de strijd te verbreden omdat er ook klachten over andere energiebedrijven, zoals Nuon, binnenkomen.

Essent is niet blij  met de plannen van Kuipers. Hij wijst op het bestaan van de Consumentenbond. Volgens Kuipers hebben verschillende gedupeerden al contact met de Consumentenbond gezocht, maar heeft dat niets geholpen.

bron: Dagblad van het Noorden

Zie ook: Hoge eindafrekening 2003 voor Brabantse Essent-klanten

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 26 februari 2004

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie