De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Ben Woldring Entrepreneur of the Year categorie TCE

door Marlies Hazenberg Leestijd: 1 minuut

Ben Woldring is gekozen tot 'Entrepreneur of the Year' in de  categorie TCE. Deze prestigieuze titel is op 19 september 2003 te beurt gevallen aan één der jongste en meest succesvolle ondernemers van het jaar in de categorie TCE (Technology, Commununication and Entertainment).

De verkiezing vond plaats in het Hulstkampgebouw te Rotterdam in het bijzijn van vele prominenten. De gehele verkiezing is georganiseerd door Ernst & Young.

Ben Woldring is met zijn onderneming Bencom BV met name bekend geworden met de websites Bellen.com en Internetten.nl. Deze websites lopen uitstekend en bieden voortdurend actuele informatie.

Het laatste product van Ben is de website Gaslicht.com. Voor de inhoudelijke aspecten werkt Ben Woldring samen met het onafhankelijke advies- en bemiddelingsbureau EnergyMatch in Voorthuizen.

Net als Bellen.com en Internetten.nl heeft de website Gaslicht.com de taak om consumenten en kleinzakelijk afnemers voor te lichten over de mogelijkheden op de vrije energiemarkt en de beste keuze te bepalen. De website is gelanceerd op 19 juni 2003 en velen hebben hun weg naar de website reeds gevonden. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Entrepreneur of the Year.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: maandag 22 september 2003
Geactualiseerd: woensdag 28 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, sinds begin 2017 ben ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vind ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie