Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Ben Woldring Entrepreneur of the Year categorie TCE

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ben Woldring is gekozen tot 'Entrepreneur of the Year' in de  categorie TCE. Deze prestigieuze titel is op 19 september 2003 te beurt gevallen aan één der jongste en meest succesvolle ondernemers van het jaar in de categorie TCE (Technology, Commununication and Entertainment).

De verkiezing vond plaats in het Hulstkampgebouw te Rotterdam in het bijzijn van vele prominenten. De gehele verkiezing is georganiseerd door Ernst & Young.

Ben Woldring is met zijn onderneming Bencom BV met name bekend geworden met de websites Bellen.com en Internetten.nl. Deze websites lopen uitstekend en bieden voortdurend actuele informatie.

Het laatste product van Ben is de website Gaslicht.com. Voor de inhoudelijke aspecten werkt Ben Woldring samen met het onafhankelijke advies- en bemiddelingsbureau EnergyMatch in Voorthuizen.

Net als Bellen.com en Internetten.nl heeft de website Gaslicht.com de taak om consumenten en kleinzakelijk afnemers voor te lichten over de mogelijkheden op de vrije energiemarkt en de beste keuze te bepalen. De website is gelanceerd op 19 juni 2003 en velen hebben hun weg naar de website reeds gevonden. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Entrepreneur of the Year.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 10 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie