Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Ben Woldring op bezoek bij Pure Energie

door Jeanet Woldring 1 reactie Leestijd: 2 minuten

Ben Woldring ging op bezoek bij Pure Energie. Deze nieuwe energieleverancier geeft een kijkje achter de schermen en laat zien op welke wijze zij groene stroom opwekken en verkopen. Benieuwd wat deze leverancier zo bijzonder maakt?

Wie is Pure Energie?

raedthuys-pure-energie.gifPure Energie werkt al 21 jaar lang aan een duurzame samenleving onder de naam Raedthuys. De groene stroom die ze zelf opwekken met hun windmolenparken en zonneprojecten in Nederland leveren ze sinds 2013 onder de naam Pure Energie. Naar eigen zeggen energie waar je blij van wordt. Bekijk het filmpje om te zien hoe ze dat willen bereiken.

Geeft deze energieleverancier ook een korting?

Jazeker, als u zich via onze vergelijkingssite Gaslicht.com aanmeldt voor Pure Energie, ontvangt u een korting. 

Hoe werkt dat, een korting?

gl-blog_wie-welkomstpremie-groot.jpgOverstappen naar een andere leverancier is nog leuker als u een flinke korting krijgt. Wie betaalt die eigenlijk en hoe hoog zijn ze op dit moment? In de blog leest u de 8 belangrijkste dingen die u moet weten over de korting, ook wel cashback genoemd!

Update 17 oktober 2016:

In het onderzoek naar de duurzaamheid van de Nederlandse stroomleveranciers dat vandaag werd gepubliceerd, is Pure Energie tot de meest duurzame stroomleverancier gekozen, samen met DE Unie en Qurrent.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 1 juni 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (1)

Geplaatst door: Wijnie van Maanen ()

Hoe kan het dan, dat Greenchoice door de Consumentenbond als beste groene leverncier wordt bestempeld ?

Opmerking van de redactie op 20-10-2016
Dit jaar zijn Qurrent, Pure Energie en DE Unie wederom uitgeroepen tot ‘Groenste energieleverancier’. Greenchoice is vorig jaar tot de ‘beste energieleverancier’ uitgeroepen door de consumentenbond. Hierbij werd vergeleken op drie onderdelen, namelijk service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op 0342-411350 of via info@gaslicht.com
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.