De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Coming soon! De Nationale Electriciteitsmeter

door Jeanet Woldring

Op 10 oktober lanceert het initiatief 10:10 de eerste Nationale Elektriciteitsmeter. Het is de bedoeling dat deze elektriciteitsmeter op die dag omlaag wordt gebracht. Hiervoor moet men een of meerdere elektrische apparaten uitzetten of uit laten om het energieverbruik te verminderen.

Tips
Daarnaast geeft de website van 10:10 praktische tips voor energiebesparing. Zo kun je kijken wat je moet doen om thuis en op je werk mee te helpen aan een wereld met minder CO2-uitstoot.

Wat doe jij uit?
De naam van de campagne van het initiatief is 'Wat doe jij uit?'. Door middel van het maken van een poster, via de website van 10:10, kun je aan iedereen laten weten wat jij 10 oktober uit doet.

Over 10:10
10:10 is een wereldwijd initiatief dat pleit voor 10 procent minder energieverbruik in een jaar. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot, volgens de organisatie, aanzienlijk verminderd. Daarnaast heeft het verbruiken van minder energie ook nog een goede invloed op je portemonnee.
 
Bekijk voor meer info de website van 10:10 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: maandag 19 september 2011
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie