Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Delta waarschuwt voor misleidende acties

door Marlies Hazenberg Leestijd: 1 minuut

De Zeeuwse energieleverancier Delta haar klanten in een opvallend krantenartikel gewaarschuwd voor de wervingspraktijken van concurrerende leveranciers. Dit naar aanleiding van klachten.
 
Volgens Delta sturen energieleveranciers contracten onder het mom van een informatiepakket. Dit contract zou alleen binnen tien dagen schriftelijk opgezegd kunnen worden.

De Consumentenbond verbaast zich over de actie van Delta. De bond verdenkt Delta ervan over de rug van zijn concurrenten zelf goede sier te maken en klanten te behouden. Men laat liever de verantwoordelijkheid bij de consument. Mensen moeten volgens de bond altijd goed lezen waar ze aan beginnen. Overigens gaat het om slechts één of twee leveranciers. Delta suggereert dat er meerdere leveranciers zijn.

Bron ANP 19-5-03

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, van begin 2017 tot november 2022 was ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vond ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.