De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Delta waarschuwt voor misleidende acties

door Marlies Hazenberg Leestijd: 1 minuut

De Zeeuwse energieleverancier Delta haar klanten in een opvallend krantenartikel gewaarschuwd voor de wervingspraktijken van concurrerende leveranciers. Dit naar aanleiding van klachten.
 
Volgens Delta sturen energieleveranciers contracten onder het mom van een informatiepakket. Dit contract zou alleen binnen tien dagen schriftelijk opgezegd kunnen worden.

De Consumentenbond verbaast zich over de actie van Delta. De bond verdenkt Delta ervan over de rug van zijn concurrenten zelf goede sier te maken en klanten te behouden. Men laat liever de verantwoordelijkheid bij de consument. Mensen moeten volgens de bond altijd goed lezen waar ze aan beginnen. Overigens gaat het om slechts één of twee leveranciers. Delta suggereert dat er meerdere leveranciers zijn.

Bron ANP 19-5-03

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: maandag 12 mei 2003
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, sinds begin 2017 ben ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vind ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie