Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

DTE informeert ook via website over vrije energiekeuze

De Dienst uitvoering en toezicht Energie (DTe) informeert vanaf heden het publiek over de  vrije energiekeuze. Dit gebeurt via het dossier ’Vrije Energiekeuze’ dat vanaf vandaag op de website van DTe staat (www.dte.nl).  

Vanwege het feit dat iedereen vanaf 1 juli 2004 vrij is zelf te kiezen of men van energieleverancier wisselt, geeft de toezichthouder antwoord op allerlei vragen.  "Hoe stapt u over naar een andere leverancier" en "Wat voor een gevolgen heeft dit voor uw energierekening?" Op deze en andere relevante vragen geeft DTe antwoord, net als Gaslicht.com dat bijvoorbeeld doet.
 
Via het dossier geeft DTe nadere informatie over de liberalisering van de markten voor elektriciteit en gas. DTe geeft niet alleen aan wat de mogelijkheden van een vrije markt zijn, maar ook wordt ingegaan op de bescherming van kleinverbruikers en de taken en bevoegdheden die DTe op dit gebied heeft.

De Informatielijn NMa/DTe staat open voor vragen en opmerkingen over het dossier via een gratis telefoonnummer 0800-0231885. Een e-mail versturen kan ook via info@nmanet.nl

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie