De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

DTE informeert ook via website over vrije energiekeuze

De Dienst uitvoering en toezicht Energie (DTe) informeert vanaf heden het publiek over de  vrije energiekeuze. Dit gebeurt via het dossier ’Vrije Energiekeuze’ dat vanaf vandaag op de website van DTe staat (www.dte.nl).  

Vanwege het feit dat iedereen vanaf 1 juli 2004 vrij is zelf te kiezen of men van energieleverancier wisselt, geeft de toezichthouder antwoord op allerlei vragen.  "Hoe stapt u over naar een andere leverancier" en "Wat voor een gevolgen heeft dit voor uw energierekening?" Op deze en andere relevante vragen geeft DTe antwoord, net als Gaslicht.com dat bijvoorbeeld doet.
 
Via het dossier geeft DTe nadere informatie over de liberalisering van de markten voor elektriciteit en gas. DTe geeft niet alleen aan wat de mogelijkheden van een vrije markt zijn, maar ook wordt ingegaan op de bescherming van kleinverbruikers en de taken en bevoegdheden die DTe op dit gebied heeft.

De Informatielijn NMa/DTe staat open voor vragen en opmerkingen over het dossier via een gratis telefoonnummer 0800-0231885. Een e-mail versturen kan ook via info@nmanet.nl

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 29 januari 2004

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie