De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Durion opnieuw op de vingers getikt

De toezichthouder op de energiemarkt DTe heeft het energiebedrijf Durion opnieuw op de vingers getikt. Deze keer omdat de onderneming zich ten onrechte als een nieuwe energieleverancierzou hebben gepresenteerd onder de naam Oxxio.

Durion heeft zich in reclamespotjes voorgedaan als een nieuwe energieleverancier, terwijl het gewoon onder een andere naam verder gaat. Dit vindt Dte verwarrend voor consumenten.

Op de website van Oxxio presenteert de onderneming zich als “één van de eerste nieuwkomers op de energiemarkt”. De DTe geeft aan dat de onderneming nog geen leveringsvergunning heeft op de naam Oxxio en dat dat zo snel mogelijk moet worden geregeld. In het uiterste geval kan Durion opnieuw rekenen op een boete van de toezichthouder. Vorige maand deelde de DTe een boete uit aan Durion van 220.000 euro omdat het volgens de waakhond op oneerlijke en misleidende wijze klanten heeft geworven.

Zie ook: Welke aanbieder kan ik kiezen?

Bron: www.technalia.nl

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 7 april 2005
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie