De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Electrabel heet nu GDF SUEZ Energie Nederland

door Jeanet Woldring

Electrabel Nederland heeft haar naam veranderd in GDF SUEZ Energie Nederland.
Het bedrijf wil hiermee duidelijk maken dat het een wereldspeler is op het gebied van energie, services, water en milieu.

Samen met zusterbedrijven, overheden, ondernemingen en medewerkers werken ze aan duurzame oplossingen voor energievraagstukken. GDF SUEZ heeft vestigingen in zo’n zeventig landen en telt circa 220.000 medewerkers.
 
De naamsverandering geldt niet voor Electrabel Retail. Dit bedrijfsonderdeel blijft bestaan onder de merknaam Electrabel Nederland. Het merk Electrabel in Nederland richt zich specifiek op de consumentenmarkt.
 
GDF SUEZ wordt in Nederland vertegenwoordigd door GDF SUEZ Energie Nederland, Electrabel, Cofely, GDF SUEZ E&P, Ondeo Industrial Solutions en Afvalverwerker SITA.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: maandag 23 januari 2012
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie