De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Eneco: duurzaamheid moet geen loterij worden

door Els Werkman

Energieleverancier Eneco garandeert voor alle particulieren die dit jaar zonnepanelen bij Eneco kopen een korting van 15%. Duurzaamheid moet geen loterij worden, stelt de energieleverancier naar aanleiding van de landelijke subsidieregeling waarbij het op=op principe geldt. 

Landelijke subsidieregeling
Vanaf 2 juli gaat de nieuwe landelijke subsidieregeling voor de aanschaf van zonnepanelen in. Elke particulier die vanaf deze datum panelen op zijn dak laat plaatsen, krijgt een bedrag van maximaal 650 euro terug. 

Net als bij eerdere subsidieregelingen geldt nu ook weer wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Daarom geeft de energieleverancier iedereen die in 2012 bij Eneco zonnepanelen aanschaft én buiten de boot is gevallen omdat de subsidiepot leeg is, het bedrag waar hij volgens de regeling recht op had terug.
 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2012
Geactualiseerd: vrijdag 1 november 2019

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie