De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Energiebedrijf ONS mogelijk naar Eneco

1 reactie

De gemeente Schiedam overweegt haar energiebedrijf ONS te verkopen aan het Rotterdamse energiebedrijf Eneco. ONS en Eneco beginnen hierover op korte termijn gesprekken, zo bevestigt het Schiedamse energiebedrijf vandaag in het Financieele Dagblad.

ONS voorziet zo'n 33.000 huishoudens in de regio van gas, stroom en water. Eneco is de derde energieleverancier van Nederland.

Het Schiedamse energiebedrijf heeft aanmerkelijk hogere tarieven dan Eneco. Laatstgenoemde staat met Eneco energie voor €970 per jaar in de TOP 10 van goedkoopste energiepakketten, terwijl een gemiddeld huishouden voor ONS-Energie ruim honderd euro meer moet betalen.

Klik voor meer informatie over deze bedrijven én over goedkopere aanbieders op de  Energiewijzer op Gaslicht.com of gebruik de Energiecalculator op Energiewereld.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 23 mei 2006

Reacties (1)

Geplaatst door: a d g ()

ik ken mensen die jarenlang hebben gestolen van jullie net gas e n stroom // interesse

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie