De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Energiebespaartips voor de feestdagen

door Marlies Hazenberg Leestijd: 1 minuut

'Geheel 10:10 de Feestdagen in, met behoud van het goede leven, lekker eten, kerstversiering en gezelligheid. Maar: zónder verspilling van energie (CO2). Wel zo feestelijk! In samenwerking met Milieu Centraal biedt 10:10 10 tips voor de kerstdagen en oud&nieuw. Feest vieren en tegelijkertijd toch CO2 besparen, het kan echt.' 

Zo begint de nieuwsbrief van 10:10. Omdat Benergy ook niet van energieverspillende feestdagen houdt, willen we ze u niet onthouden! Met name de tweede tip over kerstboomverlichting kan goed van pas komen in deze tijd van het jaar.  


Download hier de 10 bespaartips (pdf), met dank aan 10:10!

Nog meer tips om uw energierekening te verlagen? Besparen op uw energienota kan door overstappen naar een voordelige energieleverancier. Een heel andere manier van besparen is door minder stroom en gas te verbruiken. Maar hoe pakt u dit eenvoudig aan?

Gaslicht.com heeft een aantal slimme energiebesparende producten gevonden waarmee u heel gemakkelijk uw stroom- en gasverbruik kunt minderen. Voor u als Gaslicht.com bezoekers zijn deze energiebesparende producten via deze speciale actiepagina nu met 10% korting te bestellen bij drie shops!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, sinds begin 2017 ben ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vind ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie