Genomineerd voor 2024!
Stem op Gaslicht.com
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Energiedirect.nl 10 jaar en blijft groeien [advertorial]

Leestijd: 1 minuut

[advertorial] - Ze was de eerste leverancier die pakketten op Gaslicht.com aanbood, en siert de Top 5 met scherpe acties. Nu met een korting van meer dan € 300,-.

Energiedirect.nl begon in 2002 als aanbieder van stroom in Nederland. Tien jaar later hebben ze een indrukwekkende groei doorgemaakt, waardoor de leverancier al ruim 600.000 consumenten stroom en gas levert.

Scherpe prijs, goede service

Klanten zijn tevreden over energiedirect.nl. De overstappers op gaslicht.com geven energiedirect.nl een 7,6 op prijs en kwaliteit, met als uitschieter een 10 voor de online dienstverlening. Onder leden van Vereniging Eigen Huis scoort energiedirect.nl een 7,7. De leden zijn bijzonder tevreden over het maandelijkse voorschotbedrag.

Nu op nummer 1 in de Top 5

Energiedirect.nl staat vrijwel altijd bovenaan in de Top 5. Dit prijsvoordeel voor klanten komt voor een groot deel, doordat de leverancier alles online regelt. Wilt u graag nu overstappen naar de huidige nummer 1 in de Top 5? U ontvangt dan een korting van meer dan 300 euro. De voordelen op een rij:

  1. U heeft direct voordeel
  2. U heeft scherpe energietarieven
  3. U heeft al het gemak van een online energiebedrijf
Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 14 augustus 2023

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie