Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Energiespreekuur in samenwerking met de Telegraaf

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Maandag 3 juni houdt Gaslicht.com voor de vierde keer een energiespreekuur in samenwerking met De Telegraaf, ConsuWijzer en Vereniging Eigen Huis. Tijdens het spreekuur kunt u met al uw vragen over gas en stroom terecht.


Vragen mailen

U kunt uw vraag tot en met maandag 3 juni 12.00 uur sturen naar energie@telegraaf.nl. Vervolgens ontvangt u via de e-mail antwoord van energiedeskundigen van Gaslicht.com en Consuwijzer.nl, het overheidsloket voor consumenten. Vereniging Eigen Huis zal de vragen met betrekking tot zonnepanelen beantwoorden. Vermeld bij uw vraag ook uw jaarlijkse stroom- en gasverbruik en uw postcode.

Telefonisch advies van Ben Woldring
Wilt u persoonlijk energieadvies van internetondernemer Ben Woldring, bekend van Bellen.com en eigenaar van Gaslicht.com? Vermeld dan ook uw telefoonnummer. Maandag zal Ben iedere honderdste vragensteller persoonlijk bellen om uw vraag te beantwoorden.

Meer informatie over het Energiespreekuur leest u op de website van de Telegraaf

Zie ook: Veel vragen, weinig klachten voor energiespreekuur (2010)

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 31 mei 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.