Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Energievergelijker maakt kiezen makkelijker

Leestijd: 1 minuut

Consumenten die willen weten of energiebedrijven hun rekeningen op tijd versturen of per telefoon goed bereikbaar zijn en welke producten ze aanbieden, kunnen nu terecht op de website van Consuwijzer.

Vergelijking dienstverlening, geen prijsvergelijker
Met de onafhankelijke, overzichtelijke en betrouwbare informatie over de dienstverlening van energiebedrijven wil Consuwijzer de energiemarkt transparanter maken. Op de site van ConsuWijzer, het informatieloket van de overheid voor praktische tips en advies over consumentenrechten, kunnen de 27 in kaart gebrachte energiebedrijven niet op prijs worden vergeleken. Hiervoor verwijst ConsuWijzer door naar speciale prijsvergelijkers en naar de websites van de energieleveranciers.

Energievergelijker Gaslicht.com: prijsvergelijker
Zo kunnen consumenten die op prijs willen vergelijken, terecht op de energievergelijker van Energiewereld. Hiermee kunt u online laten uitrekenen wie voor u de goedkoopste energieleverancier is. De Stroomwijzer vergelijkt onafhankelijk alle mogelijke stroomproducten en de Gaswijzer alle gasproducten;  de Stroom+Gaswijzer alle gecombineerde 'gaslicht' producten. Na het advies kunt u gratis online overstappen op de leverancier van uw keuze.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: dinsdag 17 juli 2018

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.