Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht belt u terug!

door Jeanet Woldring 3 reacties Leestijd: 1 minuut

Heeft u vragen over de Energievergelijker buiten kantoortijden? En kunt u het antwoord niet vinden bij de veelgestelde vragen

Vanaf nu is het mogelijk om op Gaslicht.com een terugbelverzoek achter te laten. U wordt de volgende werkdag door een medewerker van de servicedesk teruggebeld om uw vraag te beantwoorden. 

Met deze nieuwe service willen we ook de consumenten die buiten kantoortijden de website bezoeken, helpen bij het maken van de beste overstapkeuze.

Bent u op de hoogte van onze zeer ruime telefonische helpdesk openingstijden? Deskundige medewerkers staan maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur graag voor u klaar. Als u er via de website niet uitkomt, bel 0342-411350: geen lange wachttijden, geen uitgebreid keuzemenu en geen duur 0900-nummer.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 29 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (3)

Geplaatst door: De Nederlandse Energie Maatschappij ()

Geachte P.W. Rozenberg,

Wij vinden het leuk om te lezen dat u uw contract wilt wijzigen naar een 3-jarig contract. Als u uw postcode en huisnummer toestuurt naar onlineklantenservice@nle.nl dan nemen wij hierover contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Geplaatst door: P.W.Rozenberg ()

Ik heb de volgende vraag: In mei 2014 ben ik overgestapt van NUON naar de Nederlandse Energie Maatschappij. Ik heb een contract afgesloten voor 1 jaar. Kan ik tussentijds mijn contract veranderen naar 3 jaar? Zo ja; hoe moet ik dat dan doen?

Opmerking van de redactie op 30-09-2014
U kunt hiervoor het beste even contact opnemen met uw leverancier om te overleggen. Over het algemeen zal het dan een verlenging worden aansluitend aan uw huidige contract, of een omzetting van het huidige contract in een nieuw contract met nieuwe tarieven. U zult in deze gevallen ook nieuwe tarieven krijgen. Het is over het algemeen niet mogelijk om tegen dezelfde tarieven te verlengen.
Geplaatst door: Moors JHA ()

Indien ik per 01-02-2015 over wil stappen hoe moet ik dat doen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie