Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht bestaat woensdag 19 juni tien jaar!

8 reacties Leestijd: 2 minuten

Gaslicht.com bestaat vandaag op de kop af 10 jaar! Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt. Op 19 juni 2003 werd de vergelijkingssite voor energie gelanceerd in Media Plaza. We willen dit tweede lustrum graag met u vieren en u als trouwe bezoeker bedanken.

Geef vol Gas licht in de duisternis

Arend Hermans, destijds directeur-generaal Energie van het ministerie van Economische Zaken, verrichtte de officiële opening door op de knop: Geef vol Gas licht in de duisternis te klikken. Vervolgens hield hij een toespraak over het belang van onafhankelijke productvergelijking in de vrije energiemarkt.

Mystery Guest

Ben en Sjoerd tijdens lancering Gaslicht.comNa de feestelijke openingshandeling werd de website door Ben toegelicht in dialoogvorm met een Mystery Guest, die letterlijk en figuurlijk in de energie gedoken was. Aan de hand van vragen over stroomkeuze, switchcriteria, besparingstips e.d. werd de inhoud van de website uit de doeken gedaan. Na afloop van deze 'act' werd duidelijk dat de mysterieuze gast de programmeur van Gaslicht.com was... diezelfde programmeur is nog altijd bij de Bencom Group waar Gaslicht.com onder valt, net als de acht andere populaire vergelijkingssites.

Jubileumacties

Nu, 10 jaar later, grijpen energieleveranciers de kans om speciale jubileumacties te plaatsen op onze vergelijkingssite waardoor u nog meer voordeel kunt behalen. Electrabel heeft de primeur met een jubileumaanbod op Gaslicht.com én Energiewereld.nl. Het betreft een 1 jarig combipakket met variabele tarieven en staat op dit moment, mede dankzij de korting van 228 euro, op de eerste positie in de TOP 5. Naast dit speciale aanbod biedt de energieleverancier ook een 3 jarig pakket tegen vaste tarieven. Dat betekent 3 jaar lang geen prijsstijgingen.

Website volledig vernieuwd

Het 10-jarig bestaan vonden we ook een goede gelegenheid om de website weer eens in een nieuw jasje te steken. Sinds 30 mei 2013 is de vernieuwde Gaslicht.com live. Energie vergelijken gaat nu nog makkelijker. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 5 juni 2023

Reacties (8)

Geplaatst door: Rurijk ()

Zou het niet wat vriendelijker zijn om mensen de mails te beantwoorden wat nu niet het geval is.Treurig en onbeleefd

Opmerking van de redactie op 27-06-2013
Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk op e-mails te reageren. Wellicht dat uw email niet juist is ontvangen. U kunt het nogmaals proberen door uw bericht naar info@gaslicht.com te sturen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.
Geplaatst door: Antoine van Schaik ()

Proficiat met het jubileum!
Goede en betrouwbare opjectieve site voor de consument.
Echter ik ga liever in zee met prijzen van een jaar vast! Wellicht volgen deze aanbiedingen nog?

Opmerking van de redactie op 25-06-2013
Op dit moment wordt er ook een jubileumactie van E.ON aangeboden voor een 1 jarig contract met vaste tarieven.
Geplaatst door: Patrick Stevens ()

Beste Gaslicht.com,

Ik als reeds 5-malige overstapper wil u wel vragen om de consument ook te informeren over nadelige gevolgen bij het kiezen van het juiste overstapmoment.
Wanneer iemand namelijk in de maanden na de zomer een jaar afrekening heeft ontvangen en overstapt na de winter kunnen consumenten voor vervelende verrassingen komen te staan wanneer ze de eindafrekening ontvangen van hun oude leverancier. Wilt u dit aub ook vermelden bij http://www.gaslicht.com/overstappen/het-juiste-overstapmoment .

Verder vind ik het Jubileum-aanbod nou niet echt iets wat spreekt voor Gaslicht.com. Het betreft een variabel tarief en ik weet niet
wat met deze tarieven gebeurt op de peildata 1 juli en 1 januari.

Ook is dit zogenaamde "Jubileum-aanbod" verkrijgbaar op andere energievergelijkingssite's. Dus ik vind dat Gaslicht.com omdat u
10 jaar bestaat wel met iets specialers mag komen voor uw trouwe klanten.

Met vriendelijke groet,

Patrick Stevens

P.S. In ieder geval gefelicteerd met uw 10-jarig jubileum.

Opmerking van de redactie op 27-08-2015
Bedankt voor uw feedback!

Het jubileumaanbod van Electrabel hanteert reeds het variabele tarief van 1 juli, het klopt dat het tarief vervolgens per 1 januari 2014 zal wijzigen (dat vindt u ook in de voorwaarden uitgelegd).
Geplaatst door: G de Vrieze ()

Ben dit jaar in februari overgestapt van NUON naar Energiedirekt via Gas/Licht.com en dit is allemaal goed verlopen.Prima site waar je het met een goed overzicht gemakkelijk kunt kiezen wat voor jou het gunsigste is.Dit allemaal zonder problemen. Gerrit

Geplaatst door: Lucy van Beugen. ()

Hartelijk gefeliciteerd. Mede dank zij jullie stap ik jaarlijks over met een welkomspremie en een goede gas en elektrische kw en gasprijs. Dit jaar weer. Ga zo door. Lucy..

Geplaatst door: H.Nieuwenhuizen ()

Jubileumaanbod stelt niks voor!
Variabel had vast moeten zijn dan kan je spreken van een jubileumaanbod

Geplaatst door: Sybilla van der Laan ()

Ik heb -nog- geen ervaring met Gaslicht.com. Overstappen zou simpel én voordeliger zijn, maar daar ben ik niet zeker van. Hoe is het met de contractuele verbintenis met m'n huidige gas- en lichtleverancier. Heel aantrekkelijk is het financiële douceurtje.Is Gaslicht.com alleen voor de levering van gas, of van gas en electriciteit?

Opmerking van de redactie op 19-06-2013
Het is belangrijk dat u eerst nagaat wat voor contract (met een vaste einddatum of onbepaald) u op dit moment heeft. Om vervolgens na te gaan wat voor u het beste overstapmoment is raden wij u aan de betreffende informatie hierover goed door te lezen. U kunt hier meer informatie over vinden op: http://www.gaslicht.com/overstappen/het-juiste-overstapmoment. Gaslicht.com is een energievergelijker, geen energieleverancier. U kunt aan de hand van uw postcode en jaarverbruik bekijken welke leverancier voor u voordelig is. Dat kan voor zowel gas als elektriciteit. Mocht u hier hulp bij willen kunt u ons bereiken via 0342-411350.
Geplaatst door: Dirk Heijns zum Freyershaus ()

Ben Woldring is THE INNOVATOR!!!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.