De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Gaslicht op KRO Goedemorgen Nederland

door Jeanet Woldring

Een gemiddeld gezin moet dit jaar 238 euro meer betalen voor energie in vergelijking met vorig jaar. Het is de grootste stijging van onze energierekening in vier jaar tijd. De SP wil daarom dat de staat ingrijpt. TV- programma 'Goedemorgen Nederland' besteedt er aandacht aan.

Vandaag aan tafel van het  tv-programma van de KRO zit SP-er Paulus Jansen en er is telefonisch contact met Erik Smith van vergelijkingssite Gaslicht.com.

Bekijk de uitzending

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 17 februari 2009
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie