De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar

door Maartje Sebek

Wat een eer! Dit jaar zijn we opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar-verkiezing. Deze keer in de categorie vergelijkingssite. Uiteraard willen we deze verkiezing opnieuw graag winnen en hiervoor hebben we uw stem nodig. Bent u tevreden over Gaslicht.com? Laat het ons weten en stem.

visualnominatiewvhj2020.png

2020 tot dusver..

Na onze winst van vorig jaar (beste én populairste Website van het Jaar) heeft ons team even op een roze wolk gezeten. Wat is het leuk dat ons harde werken wordt gewaardeerd! En daarna? Snel weer verder met onze passie: de beste energievergelijkingssite zijn én blijven.

Dit jaar tot zover:

  • Overstappers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,6 via eKomi.
  • Elke dag zorgen wij voor de beste energiedeals in onze energievergelijker.
  • Ons team is met ruim 20% uitgebreid om de overstapervaring nóg beter te maken.
  • We hebben een nieuw filter geïntroduceerd: ‘Vrij van biomassa’.
    Hiermee heeft u de optie alleen energiecontracten zonder energie uit biomassa weer te geven.
  • Onze energie-experts hebben ruim 72.000 mensen persoonlijk te woord gestaan.
  • Ruim 5800 huishoudens hebben een Gaslicht.com deursticker op hun deur geplakt.
  • We draaien een pilot waarmee de consument controle heeft over eigen energiedata. Hierdoor wordt overstappen nog eenvoudiger.

Wat doen wij voor u

Dagelijks hebben wij de volle focus op de energiemarkt en zorgen ervoor dat alles up-to-date op onze website staat. Wij onderhandelen over de beste deals en zetten de voor- en nadelen van een energiecontract voor u op een rijtje. Overzichtelijk én onafhankelijk tonen wij het aanbod van de markt. En waarom we dit allemaal doen? Zodat u kunt besparen op uw energierekening en een contract heeft  afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Besparen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Stem op Gaslicht.com

Bent u tevreden en enthousiast over onze service? Stem dan op Gaslicht.com! Door te stemmen maakt u ook nog eens kans op een luxe weekend in een viersterrenhotel naar keuze, een SONOS PLAY:5 of een bol.com cadeaubon ter waarde van 100 euro.

buttonblog.png

Deel dit artikel op:

Maartje Sebek

Medewerker Marketing & Communicatie
Maartje Sebek
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie