De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Gaslicht.com opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar-verkiezing

door Arnoud Timmerman Leestijd: 2 minuten

Blijdschap alom! Gaslicht.com is dit jaar opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar-verkiezing, in de categorie 'Vergelijking'. Uiteraard willen we deze verkiezing opnieuw graag winnen en hiervoor hebben we uw stem nodig. Bent u tevreden over Gaslicht.com? Laat het ons weten en stem.

website-van-het-jaar-groot.png

Winst in 2019 en 2020: wat brengt 2021?

De winst in 2019 en 2020 gaf ons twee keer een enorme boost. Wat is het leuk dat ons harde werken wordt gewaardeerd! En daarna? Snel weer verder met onze passie: de beste energievergelijkingssite zijn én blijven. Een Gouden keurmerk ter goedkeuring hebben we al en die willen we uiteraard behouden en het liefst nog verbeteren . Overstappers beoordelen onze service het afgelopen jaar gemiddeld met een 9,6 via eKomi. We blijven innoveren en zorgen niet alleen dat u het voordeligste energiecontract kunt afsluiten, maar geven bijvoorbeeld ook adviezen voor verduurzaming. Zo kunt u nu ook zonnepanelen kopen via Gaslicht.com, waarbij we u volledig ontzorgen. Zonnepanelen zonder gedoe!

Wat doen wij voor u?

Dagelijks hebben wij de volle focus op de energiemarkt en zorgen ervoor dat alles up-to-date op onze website staat. Wij onderhandelen over de beste deals en zetten de voor- en nadelen van een energiecontract voor u op een rijtje. Overzichtelijk én onafhankelijk tonen wij het aanbod van de markt. En waarom we dit allemaal doen? Zodat u kunt besparen op uw energierekening en een contract heeft  afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Zo werkt de verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Het publiek kan stemmen op favoriete websites en apps en deze ook beoordelen. Per categorie worden er twee awards uitgereikt:

  • De Beste website en app: de website en app met de hoogste gemiddelde score op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie
  • De Populairste website en app: de website en app met het het hoogste aantal stemmen

Breng uw stem uit!

Een publieksprijs is de mooiste prijs die we kunnen winnen. Dit is een bevestiging dat u onze vergelijkingssite waardeert. Dus bent u tevreden? Laat het ons weten en Stem dan op Gaslicht.com! Stemmen kan tot en met 17 november 2021.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 30 september 2021


Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Ik ben Arnoud, sinds 2016 werkzaam voor Gaslicht.com, inmiddels als marketing manager. Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Van berichten op social media tot acties met partners en nieuwe TV- en radiocommercials; elke dag is anders. Besparen op je energierekening door over te stappen is zó ontzettend eenvoudig dat ik mijn enthousiasme daarover niet onder stoelen of banken steek. Maar ook als er vragen zijn zit er 7 dagen per week een sterk team met energiespecialisten voor u klaar.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie