De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Gaslicht.com opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar

door Arnoud Timmerman Leestijd: 2 minuten

Gaslicht.com is dit jaar opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar, in de categorie 'Vergelijking'. In 2019 en 2020 mochten we de prijs in ontvangst nemen en dit jaar wonnen we al de prestigieuze Shopping Awards. Uiteraard laten we ons graag weer kronen tot website van het jaar en daarvoor hebben we uw stem hard nodig. Bent u tevreden over Gaslicht.com? Laat het ons weten en stem.

wvhj2022.png

Wat wij doen in deze turbulente tijden

Voorlopig staat 2022 in het teken van chaos op de energiemarkt. Energieprijzen braken record op record en steeds meer huishoudens kunnen de eindjes inmiddels niet meer aan elkaar knopen. Gaslicht.com heeft als doel de energiemarkt transparant en inzichtelijk te maken. Daarom zijn wij tot op de dag van vandaag de enige vergelijker in Nederland die het beschikbare aanbod in de markt toont. Het gaat dan veelal om modelcontracten die energieleveranciers aanbieden en die niet via ons afneembaar zijn. Ook was 2022 het jaar van verduurzaming, veel huishoudens troffen maatregelen om de energierekening te drukken en te vergroenen. Met Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com zijn we er in geslaagd een aanbod samen te stellen van de beste zonnepanelen uit de markt en tegelijk consumenten mee te nemen in de energietransitie.

Zo werkt de verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Het publiek kan stemmen op favoriete websites en apps en deze ook beoordelen. Per categorie worden er twee awards uitgereikt:

  • De Beste website en app: de website en app met de hoogste gemiddelde score op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie
  • De Populairste website en app: de website en app met het het hoogste aantal stemmen

Breng uw stem uit!

Een publieksprijs is de mooiste prijs die we kunnen winnen. Dit is een bevestiging dat u onze vergelijkingssite waardeert. Dus bent u tevreden? Laat het ons weten en Stem dan op Gaslicht.com! Stemmen kan tot en met 21 oktober 2022.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 5 september 2022

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken. 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie