De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht Quiz: Doe mee en win!

door Jeanet Woldring

Gaslicht.com heeft een vernieuwde website. Om dat te vieren, hebben wij voor al onze trouwe en nieuwe bezoekers de Gaslicht.com Quiz opgesteld waarmee interessante prijzen zijn te winnen. De sponsoren van deze actie hebben een aantal fantastische cadeaus ter beschikking gesteld!

Hoe u één van deze prijzen kunt winnen?
Vul voor 4 augustus 2010 de Gaslicht.com Quiz in en stuur een originele limerick, slagzin of persoonlijke ervaring met Benergy op. De leukste inzendingen maken kans op één van de spetterende prijzen. 
Gaslicht.com Quiz: altijd prijs!
Ook al ontvangt u in augustus geen cadeau, u wint er altijd iets mee! Via de antwoorden van de Gaslicht.com Quiz wordt u namelijk (nog meer) energiebewust!Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie