De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Gaslicht Quiz: Doe mee en win!

door Jeanet Woldring

Gaslicht.com heeft een vernieuwde website. Om dat te vieren, hebben wij voor al onze trouwe en nieuwe bezoekers de Gaslicht.com Quiz opgesteld waarmee interessante prijzen zijn te winnen. De sponsoren van deze actie hebben een aantal fantastische cadeaus ter beschikking gesteld!

Hoe u één van deze prijzen kunt winnen?
Vul voor 4 augustus 2010 de Gaslicht.com Quiz in en stuur een originele limerick, slagzin of persoonlijke ervaring met Benergy op. De leukste inzendingen maken kans op één van de spetterende prijzen. 
Gaslicht.com Quiz: altijd prijs!
Ook al ontvangt u in augustus geen cadeau, u wint er altijd iets mee! Via de antwoorden van de Gaslicht.com Quiz wordt u namelijk (nog meer) energiebewust!Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2010
Geactualiseerd: maandag 21 oktober 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie